gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

fatihin fetihi

20 Aralık 2008, 22.02
A- A+
istanbul boğazında ne zaman geçsem şöyle aşağıya doğru bakıyorum vede isatnbul fethetmek gerçekten büyük bir yürek isteyen bi semt.vede bu olayı daha çocuk dediğimiz yaşta yapıyor ayriyetten şuanda o yaştaki gençlerimize baktığımızda bi fatihin daha geleceğine inanamıyorum.

YORUMLAR

22 Aralık 2008, 02.58

malesef şimdiki gençler hakkındaki düşüncene ben de katılıyorum. Acaba şimdiki gençliği bu hale getiren anne baba ve öğretmenler olarak bizler üstümüze düşeni ne kadar yerine getirebildik diye düşünüyorum. Galiba hata bizlerin yetiştirmesinden kaynaklanıyor. Fatih padişahken bile akşemseddin hocasına saygıyı elden bırakmazken bizler çocuğumuza kaş çatan öğretmeni ya mahkemeye veriyor ya da bıçaklamak için okulu basıyoruz neticede yetitirdiğmiz gençler ortada. kendi gençliğimize çocukluğumuza bakınca bunu daha iyi anlıyorum. otobüslerde bir büyüğe yer vermemek kınanacak bir davranışken şimdi yer veren çocuk anası babası tarafından suçlanıyor. keşke herkes üstüne düşen görevi yerine getirse de çocuklarımız fatihin torunu olmak,  çanakkale şehitlerinin torunu olmak gururunu yüreklerinde taşıyabilse.

22 Aralık 2008, 03.12
Lutfen genclerimize inanin .Biz  o gencligi iyi yetistirebiliyorsak eminim daha ne fatihler cikacaktir.Onlari anliyalim ve guvenelim
22 Aralık 2008, 05.16
o zmanın gencleri ile bu zmanın genclerini kıyaslamak bence büyük hata...
22 Aralık 2008, 12.02
bizim gençlerimizin önü kapatılırsa birşey olmaz zaten üniversite okumadan bile sadece 12 yıl okuyoruz bide üniversite okuduğunu düşünün sizce nasıl yapılacak böle birşey şu anki şartlarla ozmanki şartlar arasında çok fark var tarihten bahsederken zamanın şartlarına göre değrlendirin bence saygılar..
22 Aralık 2008, 23.37
neden büyük hata peki sizce
01 Ocak 2009, 05.36
çok güzel olmus ellerine sağlık basarılarını devamını dilerimm
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın