gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

KoRkuYoRuM__

28 Ocak 2009, 04.55
A- A+

Yine büyük bir gürültüyle uyanıp, evin sallandığını görmek istemiyorum... Sarsılırken camların kırılma sesini ve o korkunç uğultuyu duymak istemiyorum...Panik halde uyanıp annemle babamın abimle bana seslenişlerini, çığlıklarını duymak istemiyorum... Yine parklarda, arabada, sokakta gecelemek istemiyorum...Çevremdeki insanların, evlerini, yakınlarını kaybettiklerini görmek istemiyorum...

İstanbulda yaşıyorum...

Bu kaçınılmaz sondan, ama en çok tekrar olduğunda betonların arasına sıkışıp, ölememekten korkuyorum...

Elimden hiç birşey gelmiyor.. Sadece dua ediyorum..

Depremden çok korkuyorum ...

YORUMLAR

29 Ocak 2009, 00.42
allah kimseye bi daha yaşatmasın :(
29 Ocak 2009, 01.29
amin.. inşallah kimseler yaşamasın arkadaşım.. yorumun için teşekkür ederim eceism..
29 Ocak 2009, 02.37

Hangi depremden korkuyoruz?

Kaybettiklerimizin yada kaybedeceklerimizin sarsıntısıysa depremler, tir tir titriyoruz korkudan.. Ve evet, Rabbimiz kimseye yaşatmasın ne 1'ini nede tekrarlarını.

Sonuçta Hangimiz depremlerden korkmuyoruz ki... :(  Geride kalan beton ve eklem artıklarının gözlerimize ve beynimize yapışırcasına bıraktığı o kareler.. Unutulacak gibi değil, ki unutmak doğru değil. Ama hayat bu, üzerinde yaşadığımız bu Dünya varya.. bizim gibi bazen silkinip YETER diyebiliyor...

 

İşte o zaman korkuyoruz... Ama Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın. Allahım bizleri her kötülüğün şerrinden koru...

29 Ocak 2009, 03.05
insallah birdaha kimse yasamaz bu olayi.Ben 14 üncu kata oturuyorum birden icime korku düstü yazini okuyunca..
29 Ocak 2009, 10.15

arkadaşlar evet çok kötü bir felaket.ülkemizi korusun ama ortada bir gerçek var bekleniyor gelecek hafif olsun insanlar ölmesin

 

29 Ocak 2009, 12.25
bende korkuyorum burch.:(( ama ençokta sağ kalırsam yakımlarımdan haber alamamaktan korkuyorum.. evet kaçınılmaz birşey deprem gerçeğimiz.. yazgı neyse onu görürüz.. allah korusun herkesi....tşkler..
29 Ocak 2009, 12.34

Allah kimseye yaşatmasın. Düşüncesi bile insanı çıldırtacak boyutlardayken, o an'ı yaşayanların ruh halini tahayyül etmek çok zor.

Deprem korkusu hep içimizde. Sürekli olarak " Türkiye deprem kuşağında, depremle yaşamaya alışmalıyız " deniyor ve yine sürekli olarak olası büyük bir depremin çığırtkanlığı yapılarak insanlara panik duygusu yaşatılıyor.

Peki önlemler? Eşyaları duvarlara sabitlemek, deprem çantası hazırlamak bana göre komik. Bina yerle bir olacaksa, eşyaları sabitlemek neye yarar? Siz inşaat denetimlerinizi ciddiye alın. Deprem çantası hazırladık diyelim, her odaya giderken çanta elimizde mi dolaşacağız?

Tedbir alınmadan, sadece çığırtkanlık yapmak ruh halinin bozulmasından öte gitmiyor.

Allah yardımcımız olsun. İnşallah bir daha öyle büyük bir deprem yaşamayız. Vatandaş olarak, dua etmekten başka çıkarımız yok çünkü.

29 Ocak 2009, 20.13
Aminnn.. elimizden dua etmekten başka birşey gelmez bol bol dua edelim Allahım yaşatmasın inşallah o kötü duyguları
29 Ocak 2009, 20.22
Sevgili kardeşim  Doğa felaketlerinden korkmanıza gerek yok, asıl insandan kork o insan değilmi ki temkinsiz, itibar edilmez yaşam alanları inşa ederek. O korku hanelerinde bizleri dua etmekten başka yapacak hiç bir çıkar yol bırakmayan insanlar değilmi?   
31 Ocak 2009, 04.09

slm kardesler , neden her seyi Allaha havale ediyoruz neden tedbirler alinmiyor neden neden neden insan degeri bu kadar ucuz. Avrupada kögege verdikleri deger malesef  ülkemezde neden yok nedenn bizler düzelmedikce kontrol mekanizmasi olmadikca herkez cikarini düsündünce daha cok korkacaz her seyden.

ALLAH HER SEYIN BETERINDEN KORUSUN

11 Şubat 2009, 03.50

bende çok korkuyorum ablacım :(((

 

07 Mayıs 2009, 12.49
allahtan gelene ne denebilir ki.... ama hiç bişey de kader deildir...
20 Ekim 2010, 21.52
güzel paylaşım için teşekkürler...
25 Ocak 2011, 00.39
Sen gönlünü ferah tut, hergün evden dışarı çıktığımızda garantimiz yok, zamanı geldiğinde nasılsa olacak...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın