gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

CANIM TÜRKİYEM

26 Şubat 2009, 22.02
A- A+

 

Cennet gibi ülkemin saklı güzellikler saymakla bitmez

 

Bazı arkadaşlar SERTADAM;da  anılar bitmiyor diye yazıyolar.İşim türkiyenin il ilçelerinde gezebilme istedigim kadar konaklama şansına sahip olma şansı verdiginden çok yer gezip bi o kadarda insanla tanışma şansı doğuruyor.En güzeli kimseye hesap verme gibi bi derdimin olmaması .

 

Çok yer gördügümden kıyaslama şansım daha fazla hersene TVde gördüklerine aldanıp bodrum-çeşme –vs. yerlere akın akın giden insanlar dolu olması.

 

Meşhurrr (televole) 2-3 tane kroya tv ye çıkacaksınız deyip cebinede3-5 kuruş sıkıştırıp buz gibi havada denize girmelerini sağlayıp bu sezon erken açıldı  Antalya .çeşme.vs yerlere  insanları çekme gayretinde.

Maalesef bizim insanımızda saf saf o yerlere akıyor oysaki ülkemizin ne güzel bakir yerleri var

 

1- Alanya-mersin arasında akıl almaz  güzellikte  yerler var deniz le orman iç içe oteller ucuz her çeşit sebze meyve yetiştiginden yemek çeşitleri bol

2-düzce-akçakoca her taraf fındık bahçeleri karadenizin hırçık sayılacak denizi ama çok güzel koylar bi okadarda cana yakın insanları var bölgenin.karasuda balık keyfi başka oluyor

3.çanakkale-sarozkörfezi.TC nin en temiz denizine sahip 6 km sıfır tabir edilen kumla kaplı kumsalı zıpkınla dalmaya en elverişli körfezi.her tarafı tarih dolu .

Üzülerek söylüyorum  o sene tv de sosyete tabir edilen kesim nereye akın ediyosa yurdumun televoleci insanlarıda oraya akın ediyor,gördügüm yerlerden sadece3 tanesini yazdım ama okadar çokkk güzel yerler varki ülkemde yazmakla bitmez ülkemi seviyorummm

YORUMLAR

26 Şubat 2009, 23.23
Hepsi güzelde, nickin çok itici bea:)
27 Şubat 2009, 09.52

Sevgili SERTADAM, öncelikle dilimizi bu kadar doğru kullandığınız için teşekkür ederim size.

Daha önceki yazılarınızı okuduğum için, genellikle düşüncelerinize katıldığımı ama bu konuda tamamen sizinle hemfikir olduğumu belirtmek isterim. Türkiye'mizin hiç öne çıkarılmamış pek çok yöresini gezmiş, tarihini incelemiş bir kişi olarak.

Elbette öne çıkarılan tatil beldelerimizin de  kendine özgü çok hoş köşeleri var, tatil mevsimi sona erdikten, kalabalıklar şehre döndükten sonra, sessizliğe bürünen Bodrum koylarında akşamüstü güneşi batırırken rakı/balık keyfinin yaşattığı o muhteşem mutluluğu inkar edemem, ancak dediğiniz gibi bu mutluluğu yaşatacak, keşfedilmemiş o kadar farklı güzellikler var ki memleketimizde.

İyi ki Türk'üm, Türkiye'liyim!

27 Şubat 2009, 16.49
Cennet vatanım,güzel yurdum,canım Türkiyem...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın