gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

KELİMOYUN OLDU SİMGEOYUN!!!!

10 Mart 2009, 23.56
A- A+

      Öncelikle sitemize kelime oyunu için tşk etmek istiyorum.Hem çok eğlenceli hemde çok eğitici.Zevkle oynuyorum başka oyunları gözüm görmüyo artık....

      Fakat son zamanlarda oynadığım tüm oyunlarda bol bol element simgeleri ile karşılaşıyorum.özelliklede K2'lerde simgeleri yazıp oyunu kitliyorlar.Artık bunu alışkanlık haline getirmiş olan tüm oyunculara sesleniyorum.Arkadaşlar bu bir kelime oyunu,kelime dağarcığınıza güveniyosanız girip oynayın yoksa boşa oynayıp oyunları kitlemeyin.

     Bir ünlü bir ünsüz harf olan simgelerde oyunun akıcılığı devam ediyor,çok fazla sorun olmuyor.Ama 2 ünsüz simgede oyun bitiyor zevki kalmıyor.Napalım yani şimdi elimize kimya kitapları alıp simgelerimi ezberleyelim oyun oynayacağız diye,hoş ezberlesekta zaten bi yerde tıkanıp kalıyor oyun.

     Bu arkadaşlar çok istiyorsa gamyundan rica edelim,bide simgoyun düzenlesin sizde rahat edin kelime oynamak isteyen bizlerde.

     Bol kelimeli, simgesiz oyunlarda görüşmek dileğiyle, herkese iyi eğlenceler.......

YORUMLAR

11 Mart 2009, 06.11

BENCEDE 11 YASINDAYIM KELIME DAĞAARCIĞIM GENIS

 

11 Mart 2009, 10.24
Arkadasim bazen elinizde sadece sessiz harf kaliyor...bu yüzdende simgelere yöneliyor insan haliyle cok normal yani..bide örnegin p harfi yazdigimda oraya yani h2 yada h3 olan yere, on kelimedendaha fazla puan veriyorsa niye yazmiyayim:)))birakinda insanlar nasil istiyorsa öyle oynasin..bu kuralciliktan biktik artik....
11 Mart 2009, 11.53
sana hak vermemek elde degil başta bende zevkle girip oynuyordum ama tadı kaçtı iğ gibi yada ağ gibi yada senınde dedıgın gıbı sımgelerle oyunun zevki tamamen kacıyor umarım guzel oyunlarda bulusuruz..
11 Mart 2009, 13.45
 Yazdıkların için teşşekkürler nazlim2.Duygularıma tercüman olmuşşun.Sana tamamen katılıyorum.Ben de oyuna girip habire pas geçen oyunculardan şikayetçiyim.İnsanın sinirleri alt üst oluyo.Lütfen bilen girsin,bilmeyen diğer salonlarda eğlencesine devam etsin.Bizi kelimelerimizle başbaşa bırakın..:)Bir de gamyun KÖRİ kelimesini kabul edip etmeyeceğine karar verirse sevinirim.. ii günler
11 Mart 2009, 13.48
cok haklısın kardeş oyunu tıkamak için bilerek yaptıklarını duşünüyorum bende
11 Mart 2009, 14.08
Malesef bazende normal rutininde giden oyun tıkanıyor ve 2 harflik simgeler imdadımıza yetişiyor oyüzden kelimelerin yanında harfleride doğru kullanırsak bence sorun kalmaz.Bir yerde mutlaka bir çıkış vardır;)
11 Mart 2009, 14.25

AYNEN KATILIYORUM

FR-CL-BR-AU-FA-FE-GA-GE bunlar ne yaw :))
bunlarımı ezberlicez bu saatten sonra

arkadaşımız süper demiş kelimeyun oldu simgeyun :)

simgeleri komple kaldıralım bencede çok saçma oluyor çünkü

ayrıca bazı mantıklı cümleleride kabul etmiyor

bütün simgeleri kaldırmak en doğrusu bencede :) çok güzel bir konuya değinmişsin nazlim2 gerçekten tbr ederim.

11 Mart 2009, 18.42
Hoş eleştirel bir yorum olmuş.Fakat zaten oyunun kuruluş şekli puan arttırmaya yönelik.Oyuncularda puanlarını katlamak için her fırsatı değerlendiriyor.Bunu da en çok simgeler destekliyor.Farklı kelimelerde öğreniyoruz tabi ki.Eldeki harfleri kullanmak ve oyunu tıkamamak adına simge oluşturmaya yönelmek durumunda kalınabiliyor.Açıkçası kendi adıma çok eğleniyorum.Gamyun yönetimine böyle bir oyun ekledikleri için teşekkür ediyorum.Herkese iyi eğlenceler.
12 Mart 2009, 02.23
GAyet mantıklı Olabilir .
12 Mart 2009, 03.51

teşekkürler ağzına sağlık

 

24 Mart 2009, 09.55
evet kesinlikle haklısın oldu olası oynarken yan sayfaya periyodik tabloyu açmalı
14 Eylül 2010, 01.32
bi ben oynayamıyorum zannedıyordum bu oyunu ama benım gıbı bı suru arkadas varmıs ya sewnıdm valla:)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın