gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

yazmayacağım demiştim ama...

15 Mart 2009, 17.06
A- A+
  çok sevdiğim ve değer verdiğim bir insandır cebren çünkü bu site için en çok özveride bulunan insalardan biridir.'Ah bizler AHHH..' diye bir blogunu okudum herkes kendince yorumlar eklemiş.

  öncelikle opum yüreğinize sağlık anlayabilecek insanlar için çok güzel bi yazı olmuş içinize atıp sıkıntısını yaşamaktansa içinizi döküp biraz rahatlamışsınızdır ama küçük bi eleştiri yapacağım keşke baştan yorum yaptırmasaydınız.

  çok önemli bi nokta var ki bunu elimden geldiği kadar iyi izah edebirmiyim emin değilim ama deneyeceğim.eğer normal bi üye opluk yapmanın nasıl bişey olduğunu önceden bilse eminim bu site de opluk yapmak isteyenlerin sayısı bi hayli azalırdı.bazı arkadaşlar bi çok op tanıyorum az çok sıkıntılarını biliyorum diyor ya yalan o yani gerçekten anlaşılması mümkün bişey değil yaşamak lazım çünkü yaşarken bile anlaşılmıyor :) benim de çok fazla operatör arkadaşım vardı ama kendim olunca geçmişteki düşüncelerimin hepsinin güzel masal olduğunu fark ettim :)

  bu sitenin bi sistemi var biri size şikayet yollarken ispiyonu kullanıyor bu güzel bi özellik ama en önemli eksiği konuşmanın son 10 satırının gelmesi bu neden eksilik o da üyelerin önce şikayet etmek yerine karşılık vermesi yüzünden sonra şikayet edince de olayın boyutu değişiyor hatta daha kötüsü olabiliyor kendisinin maruz kaldığı küfür,hakaret,taciz v.s. o 10 satırın dışına çıkıyor ve bu sefer kendisi suçlu duruma düşüyor ve bazı üyelerin kullandığı terimle haksız yere yasaklanıyor.çünkü diğer taraftaki insanların farklı bir hak anlayışları var önce diyeceğini diyorlar 10 satır geçince de üstüne sizi yasaklatıyorlar. onlarda bu sitedeler onlarda bu sitenin üyeleri ama kötü olan hak yiyeyen onlar oplardı değil mi pardon onu unutmuşum.

  şimdi burdaki haksızlığı kim yapmıştır hakkı yenen ne kadar mağdur sayılır (direk operatöre yollayabilirdi) yorumunu size bırakıyorum.

  son olarak evet herkes opluğu hakkıyla yapamıyor çünkü kolay bişey değil ben de kendi adıma hakkıyla yapabildiğimi idda etmiyorum ama elimden gelenin en iyisini yaptım işte bunu da çok rahat idda edebilirim şimdi ben de normal bi üye olarak daha iyi bir site istiyorum oyunumu oynayıp muhabbetimi edip siteden mutlu ayrılmak istiyorum.

bence herkesin aynayı biraz kendine çevirip biraz kendine çeki düzen vermesi bu sitenin çok daha güzel bi yer olması için yeter de artar bile...

 

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın