gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Şirketmişiz Haberimiz Yok..

26 Mart 2009, 14.47
A- A+

Merhaba Gamyun ailesi...

Biraz önce sevgi isimli yazıyı yazan arkadaşı okudum, ne kadar iyi olursan ol sonuçları her zaman iyi olmuyor demiş.. Ve benim de bunu yazmama vesile olan bir cümle oldu.

Belki sizlere şikayet gibi gelecek ama içime dert olan bir şeyi paylaşmak istedim sadece. Şu birkaç gündür arkadaşlarımla oynadığım okeyde birbirimize yardım etmekle suçlanıyoruz, durduk yere iftiraya kurban gidiyoruz. Evet belki onlar da haklı, birçok defa şirket oyunlara kurban gittiler belki ama her önüne geleni de tanımadan asıp kesmelerinden yorulduk  sıkıldık. Eğlencemiz, sohbetimiz tartışmalarla noktalanır oldu. Halbuki oynadıkları en dürüst masada oynadıklarının farkında bile değiller. Ne kadar iyi olursan ol, ne kadar dürüst olursan ol yine de damgayı yedik.

Tek suçumuz arkadaşlarımızla eğlenip keyif almak oyundan ama bunlar arkadaş, kesin birbirlerini kolluyolar diye en kolay yolu, karalamayı seçtiler. Bizim masada oynayan herkese saygımız var, birbirimizi yenmek için bile uğraştığımızı bilmelerini istedim sadece. İşime yarayan taş atılınca aman yanlış anlarlar diye almayacak mıyım yani... Solumdakini tanımadığım zamanlarda bile o kişiden o kadar çok taş aldığım oldu ki ama konuşup sohbet etmediğimiz için yanlış anlaşılmadı. Azıcık sohbet edip konuştun mu tamam yandık.

Biliyorum burada yazdıklarımın o suçlayan kişilerce bir önemi yok. Olsun, ben yine de paylaşmak istedim..

 Keyifle girdiğim salonumdan yorularak çıkmak istemiyorum arkadaşlar, herkese iyi günler, iyi eğlenceler dilerim.....

YORUMLAR

26 Mart 2009, 19.43
Sizin, sanal puanlarınızı satıp BMW  is216 aldığınız   söyleniyor **dermişim mesela....))))))..Üzülme kardeşim..B enzerini ben yaşadım,hemde ilk gittiğim salonda ,hiç tanımadığım kişilerin masasında...Sağımdaki  benden üç taş almış..Suçum buymuş..İspatla deyip OP*a kopyaladım.cezalandı..İspatlanamayan  şirket suçlaması ceza alıyor..Allahtan yönetim çok titiz..taşınızı alırlar,taş verdiniz olur,alamazlar*şeytan mı taşlıyorsunuz olur..Ama  bu olaylar olmuyordur da demiyorum...Ama herkesi bir tutmasınlar..değil mi ya..Masada babam olsa bilerek taş vermem..Amaa sağımda ki taşımı alacak diye de ben elimdeki 3*lümü bozmam..iftira atanda cezasını alır...Güzel oyunlar diliyorum.bol şanslar....
26 Mart 2009, 22.34

şirketlerde var ama  :)))   hele karizman yok konuşamıyosan yandın .... masada gözünün içine baka ne lazım diye soruyolar çünkü konuşamıyo ki adam itiraz etsin tamam herkesi aynı kefeye koymayalım da yapanlar var ...

oyun zevkini puan hırsı için harcayanları napıcaz peki ???

 

26 Mart 2009, 23.10
Şirket kuracaklarına eşli oyunda karşı karşıya geçip oynasalarya bn arkadaşlarımla öyle yaparım...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın