gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

GAMYUNLA İLK TANIŞMAM

23 Mayıs 2009, 14.56
A- A+

Gamyun ile bundan l,5-2 yıl önce tanıştım. Daha önce fazla okey oynamazdım. (Reelde arkadaslarımla hariç tabi) Google arama motoruna okey sitesi yazdım ve karşıma çıkan sitelerden ilki olan gamyunu tıkladım..Prosüdürleri yerine getirdim tabi üye oldum. İyikide gamyunu tercih etmişim diyorum şu an kendime. Daha önce de bir kaç sitede misafir üye olarak oynamıstım ve ortamlarını hiç beğenmediğim için ayda yılda bir girer oynardım. Sonra beni çok sarmaya başladı bu okey işi.. derken l0l oyununa merak saldım ve onu oynamaya başladım. Ardından kelime ardından banko.


Çeşitli güzel arkadaslarım, arkadaslıklarım oldu, arkadaslarımla iyi günlerimde oldu, kötü günlerimde,ARKADASLARIMLA birlikte güldükte, burada yaşadığım olaylar nedeniyle çok kızıp sinirlenip evde oturup ağladımda.Sanal sanal diyordum hep..Ne olacak girip oynunu oynarsın, çıkarsın...Ama öyle bir konuma geldiki burası benim için iki ayrı yaşantım var artık, gerçek yaşantıma eşdeğer oldu gamyun.

Bazen belli nedenlerden dolayı çok kızıyorum, diyorum kesinlikle girmeyeceğim, oynamayacağım. Ama nafilesmile Resmi Olmuyor yapamıyorum....Hani bazı arkadaslar çıkıp bloglarında veda yazıları yazıyorlaryaa İnanmıyorum asla onların tamamen gamyunu bıraktıklarına.smile Resmi

Gamyun hayatımızın bir parçası. Bırakamazsın......Asla da bırakılmaz.........Tüm arkadaslarıma gamyunda eglenceli oyunlar dilerim.

YORUMLAR

23 Mayıs 2009, 18.44
Sende Benim Hayatımın Bir Parçasının Canımsmile Resmi İyiki Bu Siteye girmişiz ve İyiki Seni Tanımışımsmile Resmi
23 Mayıs 2009, 19.26

kesinlikle katılıyorum size.burası çok bir dünya acısıyla tatlısıyla çok güzel.bende burda olmayı çok seviyorum.burda kendimi mutlu hissediyorum.elbette tatsız olaylarda olmuyor değil ama bu gerçek yaşamda da böyle değilmidir?herşey istediğimiz gibi olmuyor tabiki.

    Benimde çok kızdığım ve bir daha asla gamyuna girmeyeceğim dediğim zamanlar çok oldu.Ama gözümü açar açmaz yine burdayım:)

    İyiki varsın Gamyun.

23 Mayıs 2009, 19.48
hauahuah gamyunkolik olmuşuz galiba :D  %85 promil çıktı arabanı çekmemiz gerekiyo :))
23 Mayıs 2009, 20.02

GERÇEKTEN HELAL SANA(size)

Aynen katılıyorum bu sözlerinize.Benimde tanıdığım birkaç kişi aynı sözleri tekrarlamıştı bana.Ben gamyunu bırakıyorum,artık zevk almıyorum gibi.Bırakın kardeşim sizi tutanmı var.Nasıl mutlu olucaksanız onu yapın.Ben bu sitede olmaktan büyük bir keyif ve huzur almaktayım.Ben burda hayatın öbür yüzünüde öğrendim.Terbiyesiz ve kötü niyetli insanlar olduğu gibi güzel ve düzgün insanlarıda tanıdım.Herkez aynı kefeye konmaz.Stres içinde geçen bir gün sonunda burası benim kendimle başbaşa kaldığım bir kovan gibi.Zaten şu zamanda herkezin derdi başından aşkın kimse  kimseye derman olamıyo.Belki güzel bir cümle ; hoşgeldiniz yada bolşanslar dilemek insanları biraz motive edebilir diye umut edip düşünüyorum.

bende herkeze bol şanslar diliyorum ama hayatın her karesinde...............

23 Mayıs 2009, 22.09
evet nedense hayatta bulamadığımız çoğu şey gamyunda mevcut  :))
24 Mayıs 2009, 01.09
evet  sana  katılıyorum  helal  sana  kardeş  güzel yazmışsınız  :))
24 Mayıs 2009, 08.33

konunda sonuna kadar haklisin sana katilmamak mumkunmu

al benden de  okadar

sanal ama  ebedi dost edinmekde var  zaten en guzeli dost bulma  gerisi yalan

24 Mayıs 2009, 12.22
gerçekten burası bağımlılık yapıyo üstelik monotonda olmuyo hep aynı şeyi yapmamıza rağmen farklı bi ortam ama tabiki güzel
24 Mayıs 2009, 14.28

Daha önce farklı sitelerde bulundum, buraya üyeliğim ise henüz çok yeni, ancak bu kısacık sürede, ülkemin 4 bir yanından o kadar tatlı arkadaşlarım oldu ki...

Sanalı doğru kullandığımız müddetçe, hiç kimsenin zarar görmeyeceğine inananlardanım ve sınırları doğru çizip, kimi ne kadar yakın tutmamız konusunda kararlı davrandığımız sürece, çok keyifli vakit geçirebileceğimiz inancıyla Gamyunu çok sevdim bende.:)

24 Mayıs 2009, 14.32
Evet çok güzel dile getirmissin helal. Sen gamyunu bırakamazsın o seni atmadıkçasmile Resmismile Resmi Gerçekten Helal Sana.....smile Resmi
24 Mayıs 2009, 15.28
burası harbiden insanı oyuna çekiyo. önceleri okey vb. oynamayan ben burayı keşfettikten sonra oynamaya başladım.
24 Mayıs 2009, 17.43
reel'de yapıcak işi olmayan ve fazla arkadas ortamı bulunmayan için bu söylediklerin hayat kısa okadarda pc karsısında geçirmemek lazım hayatı..
24 Mayıs 2009, 18.28
evet arkadaşlar katılıyorum bendede bağımlılık yaptı hergün ne işim olursa olsun fırsat yaratıp oynuyorum bazen yenilsemde yensemde yüzümden tebesümmü eksik etmem oyun nede olsa bol şanslar gamyun arkadaşlarım.
24 Mayıs 2009, 21.59
sonuna kadar katılıyorum acısyla tatlısıyla  gamyunda olmak harika bol şnslar eyleceli oyunlar sağlıklı yarınlar dileri :):)
24 Mayıs 2009, 23.37
bencede bağımlılık söz konusu bugün oyunların hepsini oynayınca farkettim :)
25 Mayıs 2009, 20.04

yazdigin yazi cok ilgimi çektii... demisinki gamyundan vazgecemeyiz..bende bi aralar gamyunkoliktimm , hergun illla bir oyun oynamaliydim, arkadaslarimla konusmaliydimm, ama sonra  azaltmayi becerdim, artik haftada birkaç kez giriorum..veya ayda birkaçkez...

isteyince hersey oluyorr, yeterki isteyin

25 Mayıs 2009, 20.17

 evet   arkads  iyiki  gamyun var    cok  güzel   arkadslar buldum

türkiyemin  hasretini   onlara  gidrdim

mutlu oldum zaman   gecirdim

mutsuzluklarımı  unuttum 

 

26 Mayıs 2009, 03.19
evet sitenin kalitesi tartisilmaz katiliyorum.. fakat su vazgecilmez mevzuatina katilmiyorum hic bir sey vazgecilmez degildir.gününün büyük bölümünü oyun veya sohbetle gecirenler bos gezenin bos kalfasi tiplerdir.ee tabi onlar icin tabiki vazgecilmez olur:)8 yil önce günde ortalama 12-14 saat (isim -interner cafe) olunca ee mecburen takilacaktik biryerlere .onun icin sende bikarsin elbet:))simdilik tadini cikar
26 Mayıs 2009, 04.33
beni tanıyıpta gamyunda kalan cok kişi biliyorum...sen 101 okey banko kelime derken dağıtmıssın..bir zamanlar okey vardı ..salondaki 100 kişiden 70 arkadaştı şimdi o arkadaşlığı göremiyorumm.)))) hey gidi ğünlerr.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın