gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

SEVİYE

10 Temmuz 2009, 02.30
A- A+

Seviye denen şey nedir,nasıldır,neye benzer,şekli şemalı varmıdır....

Seviye ahlakla mı ölçülür,yoksa kültürle mi,tartışılır belki ama bence her ikisi de birbirini tamamlar.Ahlak;kültürle yorulursa tadına doyulmaz olur.Kültürün olmadğı yerde ahlak ta hangi derece de ölçülür bilmek mümkün olmadığından her ikisi de olmalı.

Şimdi diyeceksiniz nereden esti bu yazı:)

Haklısınız ,Gamyunda daha önce okey,bilardo,tavla vs vardı,özellikle okeyde okadar çok seviyesiz kişilerle karşılaşırdık ki,küfür edenemi dersiniz,ağır oynayıp insanı çileden çıkaranı mı dersiniz ne ararsanız mevcuttu.Zamanla oyunlar arttı,farklı üyeler geldi,her gelen ayrı bir renk kattı siteye.

101 başlayınca ona dadandık,önceleri oyunu bilmiyorduk,öğrendik öğrenecez derken bi baktık kelimeyun çıkmış:)Yetiş yetişebilirsen oyunlara,hangisini oynasak acaba diye oyunlar arasında gittik geldik.Sonra kelimekule çıktı,herşeyin üstüne tuz biber oldu diğerleri yetmezmiş gibi:)

Nerde bolluk orda bereket vardır dedik oyunlar arasında gidip gelmeye devam ettik,zamanla bir şeyin farkına vardık,sadece zaman geçirmek,boş vaktinde kahvehanerele ,birahanelere,gece kulüplerine takılmak yerine evimizde gayet iyi vakit geçireceğimiz son derece güzel aracımız var elimizde.Madem oyunlar arttı,tercihler de arttı bizim için.Herkesi kastettmiyorum,okey,101,vs gibi oyunları oynarken son derece seviyeli,mükemmel insanlar vardı,buradanhepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum,

İkili oyunlarda kelimekule,kelimeyun vs deşu ana kadar seviyesiz hiçbir kişiye rastlamadım,gayet güzel vakit geçiriyorum.Hoşuma gitmeyen kişiyle oynamıyorum,istemediğim kişi masama geldiğinde oynamak istemediğimi söylüyorum yada masa dolu diyorum çıkıyor masadan.4 lü oyunlarda böyle bir şansımız yoktu,mecburen oynuyorduk,bazen sabrımızın bam telini çatlatıyorlardı bu yaşta çileden çıkıyorduk.

Kelimeyunla başlayan yolculuk Kelimekuleyle gayet güzel devam ediyor.Eğitimli,okumuş insanların çoğunluğunu teşkil ettiği bu oyunlarda oyunlara güzellik katan tüm üyelere teşekkür ediyorum.Oyun oynamanın da zevkli yanını,boş vaktimizi güzel geçirmenin hazzını verdiğiniz için hepinize ayrı arı teşekkür ediyorum.

VE ZAC SİZE GELİNCE ARTIK YETER,BAŞKA OYUN BULUP BİZİM KAFAMIZI KARIŞTIRMAYIN,HELE BUNLARLA YETİNELİM:))

İŞİN ŞAKASI Bİ YANA İŞİNİ BU KADAR MÜKEMMEL YAPAN BİRİNİ TAKDİR ETMEDEN GEÇMEK OLMAZ.EMEĞİNE ELİNE SAĞLIK.

YORUMLAR

11 Temmuz 2009, 06.19

 Tamda yazmayı çok istediğim bir konuyu yazmışsınız..Oyun seçeneklerinin artmasıyla birlikte  üyelerde de  seviye çıtası yükseldi evet..Bu farkedilecek derece belli oluyor... seviyesiz kimse göremiyoruz artık ..gittiler mi saklandılar mı bilmem ..ama çok güzel oldu...Seviye  sizinde yazdığınız  gibi ,üst sınırı ,eğitim-ahlak-görgü-görenek-aile v.b sıralamasıyla herkese göre farklı algılanabilecek göreceli bir kavram..Lut gölününde bir seviyesi var,Himalayaların da seviyesi var ...Önemli olan çıtayı yükseltecek  oyun arkadaşlarınla oynayabilmek..Davul bile dengi dengine derler ya öyle...

 Zac elleriniz dert görmesin...Utanmasam bir de sudoku olsa diyesim geliyor ama...demiyorum ....))))) .sevgiler....

11 Temmuz 2009, 14.44
slm, bu yazınla çok kişinin hislerine tercüman olduguna eminim. Ve, sana katılıyorum 2 kişilik oyunlar kaliteli kişilerle oynama şansını artırıyor kişinin, seçme şansına sahip olabiliyor insan .Artı kelime oyunlarının hafızaya iyi geldiğini düşünüyorum ,okey gibi zaman kaybı olmadığı görüşündeyim .
11 Temmuz 2009, 21.44
evet haklısınız sizede teşekür ederim  yönetimede sağlık ve sevgi dolu günler dilerim
11 Temmuz 2009, 21.53

Kelimeyunla başlayan yolculuk Kelimekuleyle gayet güzel devam ediyor.Eğitimli,okumuş insanların çoğunluğunu teşkil ettiği bu oyunlarda oyunlara güzellik katan tüm üyelere teşekkür ediyorum.Oyun oynamanın da zevkli yanını,boş vaktimizi güzel geçirmenin hazzını verdiğiniz için hepinize ayrı arı teşekkür ediyorum.

zaten bu siteyi diğerlerinden farklı kılanda bu okumuşluk düzeyi değil mi???

12 Temmuz 2009, 23.35
Daha ^^de^^ eki  nerede birleşik yazılır nerede ayrı yazılır bunu bilmeyen insan kelime oyunlarında şampion olsa kaç yazar...
09 Kasım 2010, 08.34
yani herkesin seviyesini bilmesi gerekir...........
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın