gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Sabir denen sey ne buyuk erdemdir

12 Temmuz 2009, 21.21
A- A+

Su siralar bu siteye 30u askin gundur uyeyim, kastet oynuyoum sadece diger oyunlara da heralde zaman oldukca bakacagim.

Kastet oynamamin sebebi de okey ve 71 (101) karisimi hatta biraz da komplike olmasi, bilemiyorum ilgimi cekti iste, sureli olmasi, insanin zihninin o bir kac saniyelik aralikta cok yonlu muthis bir sekilde calismasi vs vs..

Ama birseye fena halde takmis durumdayim, su surekli "seriii", "sureeee", "hadi yaa" yazan kislere!!

Amac oyun oynamaksa ve bu oyunun bazi kurallari varsa buna uymak sarttir degil mi? Ben bir masa acmissam, 90 sn oyun suresi secili ise her oyuncunun bu 90 saniyeyi kullanma hakki vardir diye dusunuyorum, bakin lafim tas cekme esnasinda ki bekleme ile ilgili degil oyunun bu tas cekme kismindan sonra baslaya evresi ile ilgili, lutfen yanlis yorumlayip agresif yorumlar yazmayin.

Benim geveledigim sey hani su herkesin taslari cekip, perlerini olusturduktan sonra baslayin kisim, ordan sonra herkesin (diyelim ki) 90 saniyesi var ve bu surede tum perleri bozup birlestirip kendi perlerini kurmasi ile devam eden kisim yani.

Benim belli bir surem varsa diger oyuncularin da var, biraz sabirli olun lutfen. Neden herkes gecen 30 saniyeden sonra Hadiiiiii yaaaaaa, surrrEEEEEEE felan yaziyor!!!!??? Neden bu kadar sabirsizsiniz, karsinizdakinin oyunu okumaya calistigini neden anlayamiyorsunuz, ya da bu sabirsizligi gosterdikten sonra neden ayni sekilde surenizi sonuna kadar kullaniyorsunuz, o zaman sizin sikayet etmek icin bir hakkiniz kalmiyor.

Inanin bana karsinizdakini bezdiriyorsunuz, hele o insanin karizmasi 25in altinda ise, cevap veremiyorsa daha da deli oluyor, beni ele alalim, bilgisayar takilir, dusersem felan maazallah herkes deli oluyor, ilk baslarda surekli oluyordu simdi boyle bir derdim yok ama insan kendini de ifade edemiyor karizma olmayinca, karsinizdakiler de sizi deli ediyor ama bu sefer puan kaybetmek te var birakip gidemiyorsun da!! off off, lutfen arkadaslar biraz sabir, bu yaziyi bi daha yazdirmayin bana, cik sabirsizsaniz da acarsiniz 30 saniyelik bir oda bakin bakalim gelip te oynayan olacak mi sizinle??

saygilar

YORUMLAR

13 Temmuz 2009, 08.55
Sabır sonu selamettir:)
13 Temmuz 2009, 09.52
elinize sağlık    ,haklısınız zaten yönetim kuralları koymuş ve uygun  bize sadece oynamak ve oynarkende eylenmek kalıyor  dostca ve sevgi dolu sağlıklı günler dilerim...
13 Temmuz 2009, 10.28
abi sen çok dolmuşsun bence takılma bu kadr ok
13 Temmuz 2009, 11.00
çok haklısınız. oyun oynarken seriiii yazan kişilere ben de sinir oluyorum.
13 Temmuz 2009, 12.02
Ben bu yüzden kastet oynamayı bıraktım bir de taş atmadan sıra baskasına geçiyor tamam a tıklıyorsun oyle geçiyor bana çok aykırı geldi taş oyununda taş atılır pek mantıklı bir oyun olduğunu düşünmüyorum...
14 Temmuz 2009, 02.38
haklısın seri lafına işin açıkcası uyuz oluyorum birde orti kelimesine (hiçbir şeyin ortaklığı olmaz )sonuçta 3 kuruşluk oyun VATAN KURTARMIYORUZ Kİ :)
14 Temmuz 2009, 03.08
acemiysen bişey demem de, sürem var diye bekleyip duruyorsan deli edersen beni, olurda ben sizi hatırlamazsam lütfen aynı masada oynamayalım olurmu, sinirlerimi bozmaya hiç niyetim yok
14 Temmuz 2009, 05.56
haklısınız ınsan önce kendını düşünüyor  karsındakını umursamıyor
14 Temmuz 2009, 13.00

ahmet aga kardesim, sure sizi rahatsiz ediyor, sinirlerinizi bozuyorsa, orda ayarlar kosesi var 30-40 saniye secersiniz kimse kimseyi beklemez.

benim anlatmaya calistigim sey o, eger sure uzun geliyorsa kisa sureli masalar acin, sizin gibi cabuk oynamaktan hoslanan arkadaslar ile oynayin, ben 60 saniyelik te oynuyorum 90lik ta, simdiye kadar hic kimseye seriiii, haddiiiii yazmadim, sordum "arkadasim takiliyor mu oyun" diye, inanin insanlarin yaklasimlari cok daha farkli, titresim gonderenlere de deli olurdum daha sonra ogrendim, titresim gondermek takilmalari engelliyormus, zamanin da deli oldugum insanlara simdi tesekkur ediyorum.

surem var diye de beklemem, eger 90lik oyun oynuyorsam elimdeki tas daha da islemiyorsa 1 dakika varken de ok tusuna basarim, sunu bilin burda kimse kimseyi deli etmek veya sinir etmek icin bulunmuyor, tek amac var oyun oynamak, o yuzden lutfen sinirlerimize hakim olalim.

 

14 Temmuz 2009, 15.11
sen devam et süreyii sonuna kadar kullan diyelim ben oglumdan izin alıp pc başına oturuyorum bi el oyanayım diye yarım saat filan sürer tahminen senin gibi süreyi kullanlar yüzenden oglum pc yi vermez oldu yarım saat oluyo sana 1 saat iyii oyunlar karşılaşma sakın benle :)))
14 Temmuz 2009, 19.49
bence süresi 30 snylik bi oyun acın bakalım o zamanda yazabileceklermi:))
15 Temmuz 2009, 01.43
Teşekkür ederim düşüncelerimi bire bir dile getirmişsiniz.Bizler millet olarak sabırsız ve aceleciyiz ve sadece kendimizi düşünürüz (istisnalar)var ama  çogunluğumuz böleyizkendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma.HELAL !!!
15 Temmuz 2009, 10.32

Ben kendi masami kendim kuruyorum Gazel arkadasim, siz benim masama gelmezseniz sorun cikmaz.

Ayrica bakiyorum da birkac arkadas lafi baska yonlerden anliyorlar, ben 90 saniyelik masa acarim sonuna kadar da kullanirim demiyorum, dikkatli okuyun lutfen, ben daha surem varken sabirsizlananlar icin diyorum.

20 saniye gecmis 3-5 tas eklemisim, elimdekileri de masaya dizmisim, birakin da birkac saniye daha oyunu okuyabileyim degil mi? yanilmiyorsam sira size gectiginde sizler de elinizdeki taslari yere dizmek isteyeceksiniz, ben de size daha 20 saniye gecince hadi hadi hadi desem mutlu mu olacaksiniz, hayir olay o ise ben 30-40 saniyelik masada da oynarim.

Yurt disinda yasiyor olsam da Turkce'm cok iyidir o yuzden bir anlatim bozukluguna sebebiyet verdigimi dusunmuyorum, O "bu kadar yavassan karsima cikma" diyen arkadaslarla 40 saniyelik masada bir turnuva yapalim bakalim kim kazanacak:):):)

Bana katilan, destek veren tum arkadaslarima da tekrar tesekkur ederim, bu sitede duzeyli bir sekilde oyun oynanabileceginin kaniti sizlersiniz, tekrar sagolun.

 

15 Temmuz 2009, 13.24
Ben sabursuzdım ama Gamyun sayesinde sabırlı olmayı öğrendim.Yoksa sinir hastası olacaktım.
15 Temmuz 2009, 23.07
haklısınız.yaratılış itibarıyla herkes aynı zeka seviyesine sahip değildir.bazı kişilerin zeka seviyesi seri oynamaya müsaittir-bazılarının değildir.bu  algılama denilen olaydan ibarettir.herkes kendine uygun rakip bulursa bu sorun ortadan kalkar.saygılarımla.
16 Temmuz 2009, 01.28
her oyunda süreyi kullanmaya çalışmak çok yanlış
16 Temmuz 2009, 09.17
birde satranç oynarken seri deyip titreşim gönderenler varya.......sanki tavla oynuyoruz.....
16 Temmuz 2009, 10.41
hemde nasıl haklısın arksım eline agızına saglık:))
16 Temmuz 2009, 13.53
oyunu  acip  oturdugunda  siniri stress  i ve  yasamindaki   bunalimlari   kenara koyacaksin seriiiiiii  diye  milleti  gereceksen gider   hizli bir oyun oynarsin,bir suru  oyun var. En  guzeli  seriiiii  hadiyaa   diyeni okumayacaksin. Ben  genelde  yazi yazilan  yeri ekranin altina  aliyorum kim ne yazmis  kim ne kadar gerilmis bunalmis  umarsamiyorum .saniyelerim  ,ben ve oyunum..
16 Temmuz 2009, 15.52
Açıklama gayet güzel yapılmış . Açık ve net bir şekilde... hızlı oynamayı ilke edinmiş bir kişi olsamda, ihtiyaç gereği beklenen süreye müdahale edilmemeli...keyfi beklemelerle zaruri beklemeler ayırt edilmeli...(zaten birinci elden itibaren her oyuncunun oynayış şekli belli oluyor.) Ayrıca sabır da önemli bir meziyettir...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın