gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

...Güven...

02 Eylül 2009, 09.28
A- A+

Son zamanlarda hiç bir şey yolunda gitmiyor...sebep neden ilişkisi içinde bazen karmakarışık durumlarda kalıyorum..Neler mi yolunda gitmiyor mutsuz olmama en buyuk sebep çevremdeki insanların sanki tabir yerindeyse onların kuklası olmamı istemesi banamı öyle geliyor diyorum hayır değil!!! kimi tanımak istediysem kime samimi olmak istediysem ne kendilerinden ödün verdiler nede benim oldugum kadar açık oldular..                                                                                                                                 Oysa nerde dostluk   dostlugun verdiği özveri samimiyet sıcaklık nerde :) Neden diyorum beni değiştirmeye çalışıyorlar neden kimse beni anlamak istemiyor artık guvenmek istiyorum nedensiz sebepsiz soruları hayatımdan çıkarmak istiyorum..Kaçınız beni anlar bilmiyorum ama kolay kazanılan şeyler çabuk yitirilir..Ben kolay sevmem ben kolay kolay arkadaş edinmem tabi ki bütün bu yaşananlara rağmen kolay kolayda GÜVENEMEM...Ne diyelim sağlık olsun.Bazen düşünüyorumda geç olsada bazı şeyleri kabullenmek yapılan hatalardan ders almak güzeldir..Benim aldıgım en büyük ders burnumun dikine gitmek oldu..Unutmamak gerek ki hatalar insanlar içindir..    THE END....

YORUMLAR

02 Eylül 2009, 15.06
arkadaşım tebrik ederim süper yazmışsın sanki benim duygularımı biri hissetmişte dile getirmiş.......
02 Eylül 2009, 15.27

kardesim bu duygularla yanliz degilsin, al benden de okadar

saygilar

02 Eylül 2009, 15.30
sadece ben böyle düşünüyorum sanıyordum :) tşkler arkadaşım eline sağlık..
02 Eylül 2009, 15.58
Senin şu yaşadıklarını herkes yaşıyo biliyomusun hayatta insanlarda çok acımasız sende hiç bişi için ödün verme kolay olmasada bunu yapmak lazım duygularını güzel ifade etmişsin tşkler
02 Eylül 2009, 16.11
bu sitede insanlara güvenmek zor :( en sevdiğin bile sana çelme takıyosa gerisini bir düşün eline sağlık yazın için belki birileri okurda ders alır:
02 Eylül 2009, 16.22

 Çok güzel ifade etmişsin kendini ve öyLe bi konuya değinmişsinki durum içler Acısı...Konu aparı bi dünya insanları  tanımak ve güvenmek o kadar zorki... tanıdım diyosun en ufak birşey herşeyi silip götürebiliyor.. buna örnek olarak çok şey war etrafımızda...Şuan şuradaki yapmış olduğun açıklama senin kalbinin temizliğini ortaya o kadar güzel çıkarıyorKi..Hayatında herşeyin güzeline Layık olan bi insansın..Temennimde en güzelleri ile karşıLaşman ve yaşaman dileklerimLe...

MesuT...

02 Eylül 2009, 16.45
Evet arkadaşım bende katılıyorum paylaşımın için saol...
02 Eylül 2009, 17.15

selam kelamdan once gelir derler once bir selamliyayim sizi ve yorumseverleri

evvela( sebep-neden) ikilisi sebep-sonuc seklinde olacakti sanirim, neyse onemli degil anlayan anliyordur zaten. Yazinizin altindaki yorumlara bakilirsa bu sitede guven bunalimi yasayan cok insan var diyebilirmiyiz? Burasi internet alemi olduguna gore internet aleminde bulunanlarin bir kismi guven bunalimi yasiyor da diyebiliriz gibi geliyor bana. Yine yazdiklarinizdan yola cikarak-umarim yolda kalmam- yasadiklariniz sadece sanal alemle ilgili degil gercek dunyada yasanan bazi guven erezyonlarindan mustekiiniz, dolayisiyla gercek dunyada da guven problemi yasayan bir cok insan var diyebiliriz.

Evet bu tesbitlerden sonra ve de guven bunalimi yasayan baska arkadaslar da bulduktan sonra gelelim yapilacaklar listesine.oncelikle guvenilmezligini isbat edene kadar herkes guvenilirdir kural bir bu. Fakat herkesi guvenilir kabul etmemiz,herkese celik kasamizin anahtarini verebilecegimiz yine herkese kendimize ait tum sirlari teslim edebilecegimiz anlamina gelmez bu da kural iki.

Bu hayati kolaylastiran iki kural ,sizin ve diger guven erezyonu yasayanlarin probleminin basit ama etkili cozum yolu. Nasil celik kasanizin anahtarini herkese vemiyorsunuz kalbinizin anahtarini da (sadece ask olarak algilamayin,her turlu sevgi,arkadaslik iliskisi olabilir)  herkese veremezsiniz, duygularinizi yukarda ornekde oldugu gibi herkese acikca ifade edemezsiniz ederseniz bazilarinin guvenilmez oldugu tecrubesini bizzat yasayarak ogrenirsiniz.

Peki soru su, kasamizin anahtarini teslim edecek kadar guvenilir daha da onemlisi kalbimizin anahtarini teslim edecek kadar guvenilir insanlari nasil (nerden demiyorum her yerde vardir ) bulacagiz? Bu soruyu sormaya basladiysaniz cevabinida bulacaksiniz emin olun.

saglicakla kalin

hoscakalin

02 Eylül 2009, 17.44
evet çoğu pişmanlıklar burnumuzun dikine gitmekten kaynaklanıyor hayatta keşkeler olmasaydı ne güzel olurdu ..
02 Eylül 2009, 18.09
tşk ler arkadaşlar özelliklede maksimilian açıklayıcı yorumunuzdan dolayı :) Artı agresif şekerim senin kalbinin güzelliğinide ben hissedebiliyorum en güzel günler bizimle olsun  :)
02 Eylül 2009, 19.42
sizi çok iyi anlıyorum dostluk bitmiş benimde dost bildiğim insanlar ufacık bir tartışmayı büyütüp iyi günde konuştuklarımızı şimdi tehdit olarak karşıma sunuyorlar
02 Eylül 2009, 19.45

slm

Blogu Okudum

Burnumuzun Dikine Gitmek İyi Birşey Degil.

Sonra Yanımızda Kimse Kalmıyor..

02 Eylül 2009, 20.05

Tebrik ediyorum paylasımın çok güzel.

Bir çok kişinin hislerine tercüman olmussun. 

02 Eylül 2009, 22.24

tamamiyle katılıyorum ama yapıcak birşey yok ne yazıkki..................

 

02 Eylül 2009, 22.39
bazen insan anlatmak istediğini anlatamıyor.veya karşındaki anlamak istediği gibi anlıyor.kendi kendimize hiç soruyomuyuz hata kendimizde hiç yokmu acaba burnumuzun dikine giderken hata yapmıyormuyuz.sorgulamak gerekir.o zamanda yanımızdakileri kaybediyoruz.
02 Eylül 2009, 22.56

sanal alemin getirisi

 

03 Eylül 2009, 00.22
dostluklar zor kazanılır ve kıymetini bilemek gerekir
03 Eylül 2009, 00.41
guven zor bi duygu ama benim bildiğim ancak verilerek alındıgı.bu kadar karamsar olma.
03 Eylül 2009, 10.22

neyi nasıl istiyosan oyle yap arkadasımm hayat seninn ister dik ister düz ister yannn.... sen kendini nasıl iyi hissediyosan sana hangisi dogru ise onu yapp yeterki dogru olanı sana yakışanı olsun...tsklerr dostluklar arkadaslıklar zor kazanılan kolay yitirilen olmamalıı saygılar..

03 Eylül 2009, 10.34

Bencede güven çok önemli, insan önce kendine güvenmeli daha sonra yakınlarına problem çıkacağını sanmam herkese güvenli günler diliyorum

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın