gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

zor seçim

28 Ekim 2009, 20.28
A- A+

Birisi: O kadar dürüst ki, kendinizden çok ona güvenebilirsiniz.Ve sizi taparcasına seviyor.Hani ALLAH korusun da başınıza bir iş geldi, kanını,canını,hatta organ bağışını bile gözünü kırpmadan size verecek kadar bağlı.Değil ihanet , karşı cinsten olan sizden başkasına göz ucuyla bile bakmayan  biri.Sizin aklınıza geleni ,önceden sezinleyip size hemen sunan biri.İmrenilecek bir aşk içinde  dıştan bakınca..Ama işte bir aması var. Gelgelelim size sevgisini ,belli etmiyor, sevgi sözcükleri söylemiyor.Hatta siz konuşmasanız ,fazla konuşmuyor bile.

Bir diğeri: dürüstlüğünden emin değilsiniz .İlk fırsatta ,siz arkanızı dönünce başka aşklara, sevgilere kanat çırpacak gibi, biri . O da belki bir dediğinizi iki etmiyor, siz ne yaparsanız yapın tamam,canım bitanemle süslediği sözlerle aklınızı çeliyor.Aşk sevgi üzerine söylediği sözlerle heran her dakika aklınızı başınızdan alıyor.Ve ne yazık ki bunu sizden başkalarına da  ,ayn anda yapabiliyor.Buna rağmen,öyle bir an geliyor ki,onun sevgi sözlerinin , ölünceye kadar senleyim sözlerinin tiryakisi oluveriyorsunuz,güvenmeseniz de .Şiirleri,şarkıları sizi mest ediyor sanki.Hani içmeden sarhoş olunan türden. Onun la hiç bitmesin dediğiniz saatler geçiriyorsunuz masal gibi yalan da olsa  sahte de olsa ,  ama yine de güzel olan.

Günlerden bir gün;

Hayatınıza girecek birini seçme şansınız olsa, (bu ,eş ,sevgili,dost, arkadaş v.b. olabilir)

İlk birisini mi yoksa ikinciyi mi seçmek isterdiniz?

Çok zor soru değil mi?Zor da olsa ,seçimimi yaptım ben de. Çok, ama çok  zor oldu . Sonunda  doğruyu yaptım kendimce, doğruyu seçtim .Çok üzüldüm de tabi.

Hayatınızın hiç bir döneminde ,asla böyle seçim yapmak zorunda kalmamanız dileğile,mutluluklar diliyorum.

not: benim cevabım, E- Hiçbirisi  oldu.

YORUMLAR

29 Ekim 2009, 20.45
bu da sorulur mu yani durustlukten otesimi var gerci kadinlar ilk once erkeklerin aksine fizige bakmazlar daha cok sozlere  dikkat ederler bu onlarin ilk basta avantajlari gibi olsa da tatli sozlere kanmalarida kolay olmada dikkatli olmak lazim
07 Aralık 2009, 00.09
E NİN AÇILIMINI YAPMAMIŞSINIZ MERAK ETTİM E Yİİ NİYE E????
07 Aralık 2009, 23.45
BAZEN HOSLANIR.HOSLANDIGINDAN HOSLANMAZSIN.BU ELINDE DEYIL .
10 Aralık 2009, 03.28
SEN SEN OL HER ZAMAN AJDAR DINLE.HAYATA POZITIF BAK)))
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın