gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Güzel Bir Gün Yaşadım

08 Kasım 2009, 17.45
A- A+
İstanbul da  yepyeni bir gün Kasım7 eşime tasasız bir gün geçirelim tamam dedi .yazdankalma bir gün nefis bir hava  yürümek çözüm olmıcaktı elele tutuştuk gençler gibi  vapura atladık gel dedi çekti beni vapurun motor bölümünden denize bakalım.Denizin o maviliğini köpüklerini seyrederek o rüzgarı hissederek koklayarak eşimin sımsıcak kollarında öle güzel geldiki sanırsınız balayında bir çift ,birbirimizin resimlerini çekerek yolculuğumuzun tadını çıkardık  aaa o içilen demli çayıda unutmamalıyım keyifliydi hoştu o günüde unutulmazlarım arasına saklamışken sizlerle paylaşmak geldi aklıma , yaşamın tadını bozmamalı keyfini çıkarmalıyız diyorum . Esenlikler dilerim.

YORUMLAR

08 Kasım 2009, 21.40
Çay-kahve deniz-gezi-vapur  hepsi  bahane. Hiç bir şey,  içten seven bir eşin sıcacık eli  kadar ,sıcacık bakışı kadar olamaz. Sizinde böyle bir şansınız var anladığım. Korumak için elinizden geleni yapın. ALLAH sizi nazarlardan korusun. Mutluğunuz , saçlarınız bembeyaz olana  dek  devam etsin. sevgiler.
09 Kasım 2009, 03.18
ewet bende katılıyorum,gezinize değilde elele gezmeniz resimler çekmeniz saadetiniz duygulandırdı beni,allah bozmasın saadetinizi...sevgiler..
09 Kasım 2009, 19.04
ALLAH mutluluğunuzu bozmasın,demek ki insanoğlu tek başına mutlu olamıyor.inşallah herkez eşini bulur ve mutlu olur.Mutluluğunuz daim ve kaim olsun inşallah.
09 Kasım 2009, 21.57
allahım huzurunuzu bozmasın ,sağlıklı ve sevgi dolu nice yıllar dilerim ..unutulmaz anlarınız olsun her zaman :) kendimize zamna ayırmalıyız,yapılan ufak tefek deyişikler iyi geliyo dim?  sağlıkla ve hoşca kalınn:)
09 Kasım 2009, 23.27
ALLAH HERKESE MUTLU BR YUVA NASİP ETİSİN AYRICA SİZEDE MUTLILUKLAR
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın