gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

sakıncalı piyade oldum ))))

09 Aralık 2009, 16.47
A- A+



''Bende ne var , anlamıyorum ,bu kadınlar benim peşimi bırakmıyorlar ''


aynen böyle dedi. Daha önce de demişti de ben de ;_ ya yaa sen brad pitt sin ya ondandır . Sen uslu uslu duruyorsun da bunlar böyle yapıyor demiştim. O mahçup, ben galip , gülüşmüştük.Geçen gün yine aynı cümleyi söyleyince ben yine benzer bişeyler dedim ama , -yemedim ,uslu dur iması da yaptım. O da her zamanki gibi ,artık kendimi toparladım karımla ( resmi olanı ))))) çocuklarımla çok mutluyum falan attı tuttu, eşi, çocukları çok yakınım , çok severim ya ondan)))


Aklıma oğlum geliveriyordu, bu ** hep böyle dedikçe.

Oğluma da asılmayan kız yok. Kimi tel numarası veriyor, kimi haber yolluyor. Yalan da değil valla , cepten ulaşamayan evden aradığından , çoğuna ben cevap veriyorum .O sırada hangisi gözden düştüyse_ Ahh kızım biraz önce evden çıktı, ben ulaşınca aradığınızı söylerim . diyorum. Basit yalana örnek işte , Allah affetsin evlat hatırına. Yalan değil yani, peşini bırakmadıkları . Ama akşam 1 saat hazırlanma faslını bilen yok, o gömleğe bu pantalon uyar mı, bu mont botlarıma yakıştı mı? Anne kareli o yeni gömleği ütülememişsin yaaa . onu çok beğenmişti, onu giyseydim yaa ... Kılık kıyafet işi biter bitmez sıra parfüm saç meselesine gelir, saçları çok uzunken işimiz kolaydı.Arkadan bi lastikle toplar ,karizma zaten 10 numara..Eeee kestik saçlarımızı .. Şimdi sağa mı sola tarayalım, dağınık mı kalsın .. bi dert bi dert sormayın gitsin.. saçta bitince sıra parfüme gelir.hani artık Allah ne verdiyse... hazırlıklar bitince dualarımı alır gecelere akar...)) Ev saatlerce sahneye çıkmış şarkıcı kulisi gibi missler gibi kokarrr .Uyuyakalmazsam eğer , gecenin sabaha karşılarında dönüşüne rastlarım .Aman da amannn . Kimler kimler asılmış oğluma. Hani o geçen gün yüz vermeyen kız , gözlerini ayıramamış, sahne alan çocuğun sevgilisi , tel numarası vermiş ara beni, takılalım demiş.. Yani herkes peşinde** bilmem ne var bu oğlumda... Dicem olmıcak abartı olacak .Yani tek taraflı kimse kimsenin peşinde koşmaz..dilimin döndüğü kadar gerekli uyarılarımı oğlumada yapıyorum .

Çünkü biliyorum ki en uzak kıtalardan birindeki ilk gözağrısında yüreciği.


İşte aklıma geliverenler bunlar. Bütün kadınlar peşimde sözünü duyunca gülümsemem bu yüzden işte. Ama canım kardeşim ,güzel kardeşim ; bu sözün açılımını ben anlarım , yetişkin oğlum var çünkü. Ama anlamayan birine denk gelirsin , tutar inanır, kardeşini, ablanı ,dostunu senin peşinde sanır.Sanmakla kalmaz kıskanır, hakaret eder,hatta küfür eder. İstenmeyen şeyler yaşanır. Değil mi * çakma brad ? Gel vazgeç , doğrular acıtsada ,vicdanımız rahatlar.

Haaa eğer sahiden de peşinde olanlar varsa ,başka bir önsezim de şu; hani sen kafaya taktığıın biri olursa 50 değişik kimlikle önüne çıkıp takip edip deli edersin yaa...Sen bu kadınları bilmezsin .Çoğu şeytandır,cin gibidir. Sen adını bazen yusuf ,bazen can,bazen serkan , v.s. diyorsun ya..İşte bu şeytanlar , hepsinin sen olduğunu anlayınca hesap sormak için peşindedirler. Bak bu dediğimi bi yere not et. Hani biz aptal değiliz senin kim olduğunu biliyoruz demek için olabilir.

Dünya durduğu müddetçe , artı ve eksinin birbirini çektiği gibi insan cinside birbirini çekecektir . Bu doğa kanunu gibidir, gibidir de;

İşte bunu yaparken ,arada masum insanları incitmeyelim.

İşte bütün mesele bu.

Günahsız kişilere zararımız olmadıktan sonra kimsenin yaptığı kimseyide ilgilendirmez.Yarın, hatta beş dakika sonra yaşayacağımızın garantisi yok.Ölümlü dünya da varsa kırdıklarımız ,üzdüklerimiz, günahını aldıklarımız, gönlünü alalım, geç kalmadan.

Başka DÜNYAmız olmadığı gibi başka GAMYUN da yok. Bi yerlere kaçacağımızda yok..

bugün varız , yarın yokuz, belki. 


 

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın