gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

NEDEN GAMYUNDA BLOG?

29 Aralık 2009, 22.18
A- A+

      Merak ediyorum gamyun yonetimi bloglarla ilgili neden boyle bir degisiklige gitti? Varsayimda bulunacak olursak cok fazla blog yazisi gelmedigi icin olabilir mi ya da uyelrimize bir faydamz olsun alinti yazilar okuyrak kulturlerine kultur,bilgilerine bilgi katsinlar diye dusunmus olabilirler.Tabii ki her durumda da sikayet eden birileri olacaktir,yeni halden memnun olan veya olmayan ve bu nedenle eskiye ozlem duyan ve ya duymayanlar olacaktir.Bakalim yonetim gelen geribildirimlere gore nasil bir yol takip edecek?

     Bana sorrarsaniz,gerci daha oncede sormamislardi ama ben yinede fikrimi soyleyeyim pardon yazayim, daha oncede belirttigim gibi internet ortami fikirlerin ozgurce ve rahatlikla ifade edilebildigi ortamlar olmali ve buna imkanlar taninmalidir. ikinci olarak zaman icinde su yolunu buldugu gibi taslarda yerine oturacaktir doklayisiyla 'birakiniz yazsinlar' prensibini hem yazilar hem de yorumlar icin uygulamak lazim  burdaki sinirin da aleni hakaret ve kufurler icin getirilmesi gerektigini dusunuyorum. Polemigin kimseye zarari olmaz,hatta tahmininizden fazla action kazandiracaktir,emin olun.Siyasi konular konusunda size katiliyorum buranin en sevdigim tarafi siyasetin yapilmamasi, cunku siyasi tartismalarda rusdumuzu isbat edemedigimize inaniyorum. Normalde onunda serbest kalmasi gerektigini soylerdim ancak sitenin tum havasini degistirecek ve tadinda olmasi gereken polemik dimaglarimiza aci verecek kanaatindeyim.

    Ozetlersek ozgurluk ve hurriyetten,fikirlerin acikca ifade edilmesinden seffafliktan kimseye zarar gelmez, insanlara kendilerini rahatca ifade edebilme sansini vermek lazim boylelikle varsa yanlislarini gorme imkanlarida olacaktir. ha neden burasi derseniz buranin dinamik bir okuyucu ve yorum yapici bir kadrosu varr ve kolay begenmeyen herkesin goremiyecegi ayrintilari cok iyi yakalayan bir uye profili var ve bence bu iyi bir sey bu nedenle bundan hep beraber faydalanalim derim.

hadi bakalim

kalin saglicakla

YORUMLAR

30 Aralık 2009, 11.33
Sana aynen katılıyorum büyük savaşçı.Böyle güzel yazıların ve senin gibi erdemli,duyarlı savaşçıların hep arkasındayımdır.Görüşlerini sonuna kadar destekliyorum..............
30 Aralık 2009, 18.52

Öncelikle anlatım tarzınıza bayıldım. Kelimeler ve cümleler arası uyum bir harika, bu konuda takdirlerimi sunuyorum.

 Konuya gelince, bende acizane bu konuda bir blog yazdım. Her türlü yazıya bizlere birşeyler kattığı sürece bende karşı değilim. Karşı olduğum tek şey, kopyanın aşırı kullanılması. Üretkenliğin azalması. Esinlenmeye evet ama tamamen kopyaya hayır. Birde bu fıkra meselesi var. Fıkranın kültüre kültür katacağını sanmıyorum mesela. Elbette oda lazım. Hayatta güllümsemekten hoş ne olabilirki. Ancak bilmem fark ettiniz mi, son blogların hemen hemen tammaı sadece kopya fıkra.

Her neyse. Cümle kurgunuz ve anlatım tarzınız için tekrar tebriklerimi sunuyorum. TuRK..

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın