gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Üyeliğinizi Çaldırmayın!

20 Ocak 2010, 21.17
A- A+
Rumuz ve şifre bilgilerinin kimseye verilmemesi gerektiğini sürekli belirtmemize rağmen, maalesef bir çok üyemiz bu uyarımızı kulak ardı edip bilgilerini başkaları ile paylaşıyor. Halbuki, üyelik şartlarında da belirtildiği üzere, bir üyeliğin birden fazla kişi tarafından kullanılması YASAKTIR.

Bazen bilinçli, bazen dalgınlık bazen de iyi niyet sonucu verilen üyelikler, alan kişiler tarafından zaman zaman da çalınabiliyor. Bunları önlemek için yeni bir sistem geliştirdik. Bu sistem sayesinde, rumuz/şifre/e-mail bilgilerinizin değişmesini kilitleyebilirsiniz, kilitli kaldığı süre içerisinde, üyeliğiniz çalınsa dahi, bilgileri değiştirilemeyeceğinden, güvende olursunuz, başkaları bilgilerinizi değiştirip, üyeliğinize el koyamaz. Üyeliğinizin başkaları tarafından kullanıldığından şüpheleniyorsanız, tekrar güvenliği devre dışı bırakıp, hemen bilgilerinizi değiştirmeli ve tekrar güvenliği etkinleştirmelisiniz.

Güvenliği etkinleştirmek için, üyelik bilgileriniz bölümünde bulunan, Güvenliği Etkinleştir düğmesine tıklamalısınız.



Güvenliği etkinleştirdiğinizde, kayıtlı e-mail adresinize Güvenlik Kodu yollanacaktır. Güvenlik kodu, güvenliği devre dışı bırakmak için gereklidir, bu nedenle, güvenliği etkinleştirmeden önce e-mail'inizin doğru ve kullanılabilir olduğundan emin olunuz. Aksi taktirde, bilgilerinizi tekrar değiştirmeniz mümkün olmayacaktır. Size yolladığımız, güvenlik kodunu içeren e-mail'i mutlaka saklayınız.



Tekrar, bilgilerinizi değiştirebilir hale getirmek için, size yolladığımız güvenlik kodunu girip, Güvenliği Devre Dışı Bırak düğmesine tıklayabilirsiniz.

Üyeliğinizi başkalarına kaptırmamak için, bilgilerinizi değiştirmeyeceğiniz durumlarda, mutlaka güvenliği etkinleştiriniz ve etkin olarak bırakınız.

ÖNEMLİ NOT: Üyelik bilgilerinin korunması, tamamen üyenin sorumluluğundadır, üyeliğini çaldırması durumunda da sorumluluk üyenin kendisindedir. Buna rağmen, çalınan üyelikler, yetkililerimiz tarafından öncelik ücretli üyelerde olacak şekilde imkanlar ölçüsünde, gerçek sahibine iade edilir. Üyelik çalındığı dönemde yasak almışsa, aldığı yasak iadeden sonra kaldırılmaz, yasak devam eder. Üyelik bilgilerini kendi verenlerin ya da birden fazla kişi tarafından kullanılan üyeliklerin çalınması durumunda, üyeliğin iadesi 1 haftadan önce yapılmaz, bu dönem içerisinde, üyeliğin çalan kişi tarafından kullanılmaması için geçici yasaklanır. Üyeliğin gerçek sahibini anlayabilmek için, üyelik bilgileri ile ilgili bilgiler istenir, bu bilgiler üye tarafından sağlanamazsa, üyelik iade edilmez.

YORUMLAR

21 Ocak 2010, 03.01
zac opum cepten siteye giren üyeler sisteme ispiyon yollayamıyor sadece salonda op varsa geçerli cepten sisteme ispiyon istiyoruz ayrıca bu son yenilik harika olmuş
21 Ocak 2010, 03.02

hocam, gercekten cok iyi niyetlisiniz ama NiCK iNiN SiFRESiNi SOYLEYEN ADAM GUVENLiK KODUNU HAYLi HAYLi SOYLER :D

 

herseye ragmen normal sartlarda cok guzel bir uygulama oldugunu soyleyebilirim.

21 Ocak 2010, 03.48
muhtesem olmus ellerinize saglik gerci nickim calinmaz ama :) her zaman güvenlik iyidir: )
21 Ocak 2010, 05.59
selm benm nikimde çok kişinin gözü var bu uygulamadan dolayı tşkler sayenizde koruma altına alınmış oldu......
21 Ocak 2010, 06.54
3 yıldır üyeyim, her girdiğimde önce blog okurum. Keşke bu blogu bugün ilk giridğimde okusaydım. Maalesef bir arkadaşımın nickini çalmışlar, arkadşaım gibi geldiler ve şifremi istediler söylemek zoruma gidiyor ama keklik gibi bende verdim.. Tam 3 yıldır kullandığım TuRK_38 nickim çalındı. Opa yasaklattım. Yani kendi nickimi yasaklattım:) Neyse TuRK_38 nicki artık şahsıma ait değildir.TÜM SEVDİKLERİME BURDAN DA DUYARAYIM İSTEDİM.  Bakalım geri alabilecekmiyiz. Daha zac yazdığın blogları okumadan siteye girersem ne olayım. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Selametle. TuRK... Pardon artık HiJYeNiK_ :)) Olaya bak yaa. Acınacak halime birde gülüyorum.
21 Ocak 2010, 09.36

zac emegine sağlık , keşke bunu yıllar önce yapsaydınız bir çok üye nikini çaldırmayacaktı , gamyun hergeçen zaman içerisinde dahada güzelleşiyor , zaman gelecek türkiyemizin 1 numaralı oyun sitesi olacak , sitemizin güzelleşmesinde emeği geçen herkese binlerce tşk ederim ...

21 Ocak 2010, 14.27
ellerinize sağlık ama keşke daha önce olsaydı bu uygulama..bir kaç gün önce babamdan biri ben macho81 diyerek şifresnini istemiş..o anki dalgınlıkla babam vermiş ben diye..hatta babam ben diye muhabbet bile etmiş..oysa ki babamın gamyun üyeliğini ben aldım ve tüm bilgilerini biliyorum..işte bi an ki boşluk diyelim..benim haberim olduğunda iş işten geçmişti.çalan kişi mail adresini değiştirdiği gibi nicki de değiştirmiş..ama hesaba katamamış onu bulabileceğimizi..nerden mi bulduk??babam okey oyununda en iyi ilk elli kişi sıralamasında 49.sıradaydı..şimdi o sırada başka bir nickle ama aynı puanla başka biri var yani çalan kişi..herşeyi değiştirmiş uyanık arkadaşımız..ama ne acı ki buna tenezzül ediliyor yaaa ayıp walla..nicki geri alabilmek için yapılabilecek bişey var mı bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..
21 Ocak 2010, 15.09

 

Gamyun zaten Number One ....tüm gamyuncular güle güle kullansın......

21 Ocak 2010, 18.30
akıllıca bir yöntem,tebrik ederim.
21 Ocak 2010, 18.54
zac opum emeğinize sağlık cok iyi olmus birde su offline mesajları düzenleseniz artık tanımadıgımız kişilerin mesaj yollamasını engellesek... sadece ark.. listesinde ekli olan kişiler mesaj yollasa daha iyi olmazmı bilmediğimiz kişilerin artık istenmeyen mesajlar yollamasını istemiyoruz mesaj yolluyolar daha sonra nick değişsek bile o mesajından dolayı hangi nick aldıgımızı yine görebiliyorlar ve yine aynı sorunlarla karsılasıyoruz bu konu ile ilgili bi düzenlemede yapsanız bence cok iyi olcaktır..saygılar sevgiler
21 Ocak 2010, 20.51
Bende katiliorum süper bi sistem olmuş. Nick'imin  çalınma riski 0 ın altında olsada yinede çok çok iyi bişey ellerinize sağlık..
21 Ocak 2010, 21.39

YAF   BİLADER  NİKİNİ  ŞİFRENİ   VERMEZSEN  KİMSEYE   KOLAY     KOLAY   ÇALAMAZ ALARA BENCE  ÖLE D EĞİLMİ

BEN    MERSİN  DEN 

SAYGILAR

İBOCAN 0274

21 Ocak 2010, 23.46
Bir arkadasda yazmıs yorumda, şifresini söyleyen güvenlik kodunu da söyler. Bu seferde güvenlik kodum calındı diye gelirler :))
22 Ocak 2010, 00.28
sistemde sihirli göz üyeliği olanlar üyelerin gizlemiş olduğu doğum tarihi şehir  meslek gibi özeelikleri gizli olduğu halde görebiliyorlar. doğum tarihi şifresi olan üyeler içinde bu bir risk. o yüzden bu konuda dikkat edilmeli ..
22 Ocak 2010, 01.09

merhaba gercek den cok güzel ve gec kalmış bir uygulama buna ek olarak uzun zamandır kendi arkadaş ortamlarımızda konuşdugum ve belirttigim bir konuyu da eklemek isterim.

üyeligin calınmasındaki kilit nokta bilindigi gibi mail adresi peki neden mail adresimiz görünüyor ?

şifre degişdirmek istedigimiz zaman eski şifremizi ( yani kullanılan ) şifremizide istiyor sistem ama bu şifreye sahip olmadan zaten rumuza giriş yapılamıyor yani birisi şifreyi biliyorki sisteme girerek şifre degişdirmek istiyor yani burda eski şifrenin sorulması pekde önemli degil ancak mail adresi degişdirmek istedigimiz de eski ( yani aktif olan mail adresimiz ) görülebiliyor ve rahatlıkla yeni mail adresi yazılarak degişdiriliyor yani şifre işlemindeki sorulan eski şifreyide giriniz secenegi neden cok daha önemli olan mail adresi icinde sorulmuyor şahsi fikrim mail adresinin görülmesini engellemek başlı başına bu sorunu cözerdi ama buda iyi bir secenek ancak güvenlik kodu nun yollandıgı mail silinebilir veya kazaya kurban gidebilir diye düşünüyorum :)

22 Ocak 2010, 01.16

Tek Kelimeyle Süpersin ZAC,

Şimdiden Düşünür Oldum Bize Daha Ne Süprizler Düşünüyorsun :)

 

kim şifresini verirki anlamıyorum. kendine yeni nick açsın. sanki nicki alınca eline birşey gececek. bazıları puanı var diyecek. Zac yakında puanları sıfırlayacak. o puanlar bir işe yaramayacak.

şifresini veren o kadar dürüst olabilir ama çalanın. adi oldugunu nerden bilelim. kimseye şifre felan vermeseydi. Zac abimiz bunları yapamzdı, bakın zac abimiz nelerle uğrıyor.

EVERY THING FOR YOU :D

22 Ocak 2010, 06.13
zac calışmalarından dolayı seni tebrik ediyorum..çok iyi yaraya parmak basmışsın...basarılarının devamını dilerimm....
22 Ocak 2010, 18.43
Çok güzel bir uygulama tebrikler
22 Ocak 2010, 21.52
hep en iyisini düşünmek zordunda mısınız :) tüm emekleriniz için çok ama çok teşekkürler
22 Ocak 2010, 22.45
ne denirki süperr .... cok tesekürlerrr smile Resmi
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın