gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Ayrılık...

24 Şubat 2010, 14.42
A- A+
Tam Gögsünüzün üstünde Bı Yerınız Agrıyacak.Eviniz Sizi İçine Sığdıramayacak kadar dar oldugunu ogreneceksınız.Sokaqa Fırlayacaksınız... sokaklar dar gelecek.Tıpkı Vucudunuzun Yureqınıze Dar Geldıgı Gıbı.ne deniz mavisi acacak içinizi ne pırıl pırıl gokyüzü kendızı tasımayacak kadar cok buyuyecek bir yandan da kaybolacak kuculeceksınız.bırılerı sıze bıseyler anlatacak durmadan onemlı olan saqlık yasamak guzel bosver hersey unutulur sen hıcbırını duymayacaksın gozyaslarınızdan etrafı goremeyecek hale geleceksınız. O'ndan ölmesini ısteyecek kadar nefret edecek az sonra kollarında ölmek ısteyecek kadar cok seveceksınız.
hep ondan bahsetmek ısteyeceksınız.ölüme care bulundu yada yarin kıymaet kopacakmıs deseler basını kaldırıp ne dedın dıye sormayacaksınız yanlız kalmak ısteyeceksınız hemde kalabalıkların arasında kaybolmak ıkısıde yetmeyecek.gecmısı dusuneceksınız neredeyse dakıka dakıka ama kötüleri atlayarak! bu sıze hıc iyi gelmeyecek ama bıle bıle yapacaksınız bırı sıze ıcınızdekı acıyı söküp atabılecegını söylerse,kacacaksınız.aslında kurtulmak ıstedıgınız halde o acıyı yasamak ıcın dıreneceksınız hayatınızı geri kalanını onu dusunerek gecırmek ısteyeceksınız aksını ıddaa edenlerden nefret edeceksınız herkesı ona benzetıp kımseyı onun yerıne koyamayacaksınız.hıc bırsey oyalamayacak sızı ılaclarla sıqınacaksınız.bir kac saat kafanızı bulandıran ama onu asla unutturmayan. sadece bır muddet camın arkasından seyrettıren butunsarkılar sızın ıcın yazılmıs gıbı gelecek.bogazınız duğumlenecek dınleyemeyeceksınız uyumak zor uynamak kolay olacak sabahi iple cekeceksınız. bazende hıc gunes dogmasa dıyeceksınız ne geceler rahatlatacak sızı ne de gunduzler ölmeyı isteyıp ölemeyeceksınız. belkı civi civi yı soker dıye can havliyle onunuze cıkana sarılmak ısteyeceksınız NAFİLE.dusuncesı bıle tahammul edılmez gelecek ruyalar goreceksınız gercek olmasını ıstedıgınız. her sıcrayarak uyandıgınız da onun adını soyledıgınızı fark edeceksınız telefonun calmasını bekleyeceksınız aramayacagını bıle bıle. her caldıgınızda yuregınız agzınıza gelecek.aglamaklı konuscaksınız arayanlarla.yureqınız burkulacak canınız yanacak. bır daha sevmemeye yemın edeceksını.hayata dair hıc bırsey yapmak ısteyemeceksınız. onun sesını bır ddaha duymak ıcın yanıp tutusacaksınız.defalarca onunla oldugunuz gunlerın kıymetını bılmedıgınız ıcın kendınızden nefret edeceksınız.
yasadıgınız sehri terk etmek ısteyeceksınız. onunla hıc bır anınızın olmadıgı bır yere gıtmek ısteyeceksınız. AMA BİR UMUT.. ONUNLA BIR GUN BIR YERDE KARSILASMA UMUDU...BU UMUT SIZI GITMEKTEN ALIKOYACAK. GELGITLER ICINDE YASAYACAKSINIZ.. BUNA YASAMAK DENIRSE...!

YORUMLAR

24 Şubat 2010, 15.37
güzel bir yazı yada deneme artık herneyse yüreğine sağlık...
24 Şubat 2010, 16.08

''geleceğim bekle  dedi gitti

ben de beklemedim

o da gelmedi

ölüm gibi bişeydi

ama kimse ölmedi''

demiş ünlü bir şairimiz...

 

24 Şubat 2010, 16.26
ayrılıgın acısını öyle güzel anlatmışınki okurken agladım inşlh civiciviyi söker  gercekleşiede hayattan yeniden zevk  alırsın gönlünde  nasıl sevip sevilmek varsa inşlh onu yaşarsın herkezede o kısmet olsun dilerim mutlulugu yakalarsın
24 Şubat 2010, 17.48
sanki benim duygularımı hissederek yazmışınız( yüreginize saglık.
24 Şubat 2010, 20.41

onu yerınde olmak istemem cook zor bı sey allah sabır versın

bence sende unut yazıdakı soyledıgın gıbı

24 Şubat 2010, 23.50
Hoşgeldin aramıza ve  size sabırda dilemiyeceğim .
25 Şubat 2010, 08.08
   Ayrılığın yükü ağır...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın