gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Gamyun'lu Günler..

02 Nisan 2010, 05.58
A- A+

02.04.2010

Güne her zamanki gibi Gamyunda başlıyorum dicem ama uyku saatim gelmiş..Okeydeyim,şu 60 lık oyun bi bitsin yatacam inş.

Ben buraya üye olurken demedilerki site kurallarında : Üye olurken bi kez düşünün,burdan giriş kolaydır çıkış zordur diye :)

Burda hırsı,eğlenceyi,dostluğu buldum..


Şu an sabahın 05:52 si ve ben gamyunda okeydeyim..Gerekçem eskiden gamyun değildi evet ama artık günümün yarısı burda geçiyor..

Bazen puanlar kaybediyorum,bazen kazanıyorum ama zevkli oluyor..Hırs çok yapıyorum..E malum bide Karadenizli oluşum kat kat artırıyor bu hırsı :)

Neyse bugün bi yerden başlıyım dedim ve başladım..Güzel de oldu..Şu oyunu da bitiriyim yatcam..

Akşama burdayım,taaki sabah gamyunda son 60 tan düşmeli okey partisini bitirene kadar.. :)

Sağlıcakla kalın ;)


YORUMLAR

03 Nisan 2010, 03.09

03.04.2010

Bugün oynadığım 3-5 oyunu da kazandım..Yarın sınavım var,daha fazla durmiyacağım..Ama içimden bir ses bi 60 lık çevir diyor :)

Ben diyorum gerçekten bu gamyun bela oldu başımıza,,ne bilim insan sitede çok kalınca uyarı verin,hatta"ÇIK GİT KARDEŞİM,YAT UYU.." gibisinden ithamlarda bulunun :)

Bugün hem biraz geç katıldım ama iyi oldu yaa sonuçta yine bu anasayfam Turuncu renk Gamyun.Net olacak :)

Neyse arkadaşlar,,hepinize iyi geceler diliyorum..Tüm oyunlarda size bol şans..

Sağlıcakla kalın..

03 Nisan 2010, 07.52
Şu an sen mışıl mışıl uyurken bende gamyundayım. sana iyi uykular tatlı rüyalar.
03 Nisan 2010, 10.44
maşallah gamyun sevginize hayran kaldım uykudan fedekar ediyorsun gamyun için seni tebrik ederim ama sağlığınıda koruman lazım dimi:d
03 Nisan 2010, 13.11
Haha, aynen oyle..gunumuz GAMYUN'da geciyor..
03 Nisan 2010, 17.28
her gün işten bir an önce gelip gamyunda 101 oynamak için can atıyorum hastalık bu
03 Nisan 2010, 23.47

su gayyumu tavsıye eden arkadasıma kızıyorum sımdı.

sabahın 6 sında kalkıp kahvaltımı hazırlar ıse gıderdım sımdı4 den önce yatamaz oldum aksam olsada uyusam dıyorum eve gıdınce nerden acıyorsam pc yı buraya gelmısım bu gecede yıne aynısı olacak sanırım

03 Nisan 2010, 23.49
Sabah okul var yat artık gökhan diyorum ama olmuyor :) vazgeçemiyorum (:
04 Nisan 2010, 11.26
güzel olmuş kardeş eyvallah ;)
04 Nisan 2010, 20.07
ya arkadaşlar ne dediğinizin farkındamısınız siz ya sanki çok iyi bi marifet miş gibi günün yarısı burda geçiyormuş allah aşkına vaktinize yazık değilmi ya bu kadarıda abartı bence..ben hafta da 1 yada 2 defa girer takılırım az ,sonrada işime bakarım..bence gününü burda geçirenin sosyal faaliyeti yoktur..avrupalıya göre neden geri kaldıgımız belli,sanalı onlar bulur oyunları onlar bulur ne bilim ilk programlamasını onlar yapar sonrada sizin gibilere servis ederler takılın diye.. işte sizin gibileri böyle bir ekran başına bağlarlar.onlar teknolojinin herşeyinden yararlanırlar ama biz türkler sadece oyun oynarız.sonrada türkiye neden gelişmiyo tabi ki gelişmez baksana okulunu bırakmış oyuna dalmış lafa bakın bi ....Sabah okul var yat artık gökhan diyorum ama olmuyor :) vazgeçemiyorum (:   saçmaaaaaa..
04 Nisan 2010, 22.29
Ben çok takıldım. Baktım takılı kalıyorum çektim elimi ayağımı, ara sıra giriyorum. Ama gamyun güzel bir site ve çok kaliteli. Tebrikler sahiplere.
04 Nisan 2010, 23.14

yaw ıyıkı gamyun var yalnızlar ne yaparı burası olmasa sanal sevgıler sanal aşklar her kes burda haytını yaşıyor lutfen gamyundan cıkmak yasak

 

04 Nisan 2010, 23.19

 ahhh gamyun ah tutku oldun  aşk gibi vaz gecılmezsin

 sanada hak verıyorum arkadaş.

04 Nisan 2010, 23.50
girmiyim diyorum dayanamıyırum  hastalık bu ya
05 Nisan 2010, 00.27
gamyun hastalık değil veba gibi bulaştıkca bulaşıyor :))
05 Nisan 2010, 15.49

04.04.2010

Dün gamyunda sadece 3 oyun oyanayabildim,,ıkmam gerekiyordu,,dışarı çıktım aklım orda,arkadaşlara anlatıyorum şu geldi şu geldi,yok teke kalıyorum taş gelmiyor felan :)

Bazen de bu gamyunun kitabını yazmak geliyor içimden ama bi türlü önsözünü bulamıyorum,,yazcam bişiy "Ulan,sadece okey ve bilardodayım,,hepsini oynamam gerek ki herkesin dilinden anlıyım." diyorum..

Sonra düşünüyorum..Her oyuna giriş yapıyım,,herhangi bir salonlarına girip,yüksek puanlı veya az puanlı fakat çok oynamış yada üyelik tarihi eski bir kullanıcı bulup sohbet ediyim,,ropörtaj sonrasında edinilen bilgilerle kitaba ekliyim..

Ve bunu yapmayı da düşünüyorum..Gerçe bi kez denedim,gece ekseri olduğum için o kafayla da ropörtaj yapmak istemiyorlar..Ama yapacam..

Teşekkürler Gamyun,,bu güzel ortamı bize sağladığınız için..


05.04.2010

Eveeet gelelim bugüne..Gerçe bunun gecesi varda şimdiden ekliyim bişiyler..Bugün oyuna girmeden blogu yazıyım dedim..Dün gece nete giremedim,arkadaşlarda kaldım..Arkadaşlara anlatıyorum,duyduğum şey başka yerler hep..Yani bu tür okeydir,bataktır, nebilim bu tür oyunları başka başka sitelerde oynayanlar var..Gamyun reklamını yapamıyor mu yeterince dicem ama maş.google a rakip dicem :)

Sanırım benim olduğum bölgede biraz böyle,,e bizler de reklamını en iyi şekilde yapmaya çalışacaz :)

Görüşürüz Gamyun Sakinleri..İyi oyunlar,bol şanslar.. 

06 Nisan 2010, 17.00

06.042010

Bi yorum gördüm bi an güldüm geçtim :) Günü burda geçmek bi deyim,anlamamışın sen,,Sosyal bayaa aktiviteler yapılıyor fakat bu aktiviteler gün boyu devam etmiyor senin de bileceğin gibi..

Üniversite öğrencisinin istediğini yapacağını gayet iyi bilirsin..

Neyse Gamyun'da zaman geçmesi,biz severler için bi amaç ne bilim bi sosyalite..

Burda da arkadaşlıklar kurulup buluşmalar düzenleyenler,hatta okeyi,bilardoyu,batak'ı,101 i v.s dışarda buluşup oynayanlar var..

Hiç şahit olmadın mı ben şuralıyım yok bende ordan geçiyorum,aa atla gel o zaman da bi oyun çeviririz gibi konuşmaları..ki ben şahit oldum..

Yani benim dediğim günün burda geçmesi deyimden ibaret,fakat gecemin tamamı burda,çünkü gece uyumuyorum..Mesela dün gece yani bugüne bağlanan gece,baya bi eğlendim,kaç gündür kaybetmiyodum kaybettim,Bot'a dalacaktım nerdeyse çok taşlıyordu :)

Kısacası böyle,Gamyun bazen Sosyalite,bazen Ağlama Duvarı,bazen Gülme Duvarı,Bazen saflığın göstergeleri v.s ile doludur..

Böyle işte..Gece yine blog'a eklerim inş. bişiyler..Hergün eklicem,,Günlük olur hem burası işte benim için..

Herkese iyi oyunlar..

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın