gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BUGÜN BENİM GÜNÜM

06 Haziran 2010, 21.34
A- A+
Bu gün benim günüm, gülmek için sevmek için  dünyaya pozitif bakmak için , evet bu günü bitirdim ve güldüm eğlendim coştum sevdiklerimle beraber bir gün daha  geride bıraktım. ne mutlu bana sevdiklerimleyim sevenlerimleyim  umarım tüm insanlar sevenlerinle olur rüm günlerini gülümsemeyle geçirir , çünkü dünyada gülmekten güzel bir şey yok . insan gülünce daha güzel daha hoş daha sevecen oluyor şükürler olsun beni güldürene AMİNNNN. lütfen bir gününüzü sizde gülerek başlayın eminim gülerek bitecektir, sizde mutlu olacaksınız SEVGİLERİMLE

YORUMLAR

07 Haziran 2010, 15.02
Ben gülümserken karşımdaki hiçbir kimse bana surat asmıyor, hayatı güzelleştirmek bizim elimizde ve bu konuda herkese başarılar...
07 Haziran 2010, 19.58
Geçen gün birine rastladım.Konu mutluluktan açıldı...Ben pür neşe mutluyum dedim o keşke ben de olabilsem deyince "Ol o zaman bu insanın elinde hayata pozitif bakabilirsin insanları sevebilir karşılığını da alır mutlu olursun "dedim..Annem sara hastası babam alkolik..Ayrılar ama aynı mahallede bir ev ara ile yaşıyoruz..Anneme bakmak zorundayım aynı zamanda çalışmam ekmek parası kazanmam gerekiyor dedi..Geçen kış eve girdiğimde annemi sobanın yanında baygın bulup hastaneye kaldırdım..Bir defasında da yüzüne kaynar su döküldü sobadan yüzü bakılmayacak halde geldi dedi...Ve daha bir kaç olay anlattı...O derece fütürsuz mutlu oluşuma kızdım..Hakkım var mı diye düşündüm...Şükrettim..Teşekkür ettim ama çok fazla gülünecek bir hayatta yaşamadığımı ve hayatın benim küçücük dünyamdan ibaret olmadığını, insan olarak bir sürü sorumluluğum olduğunu hatırladım...Eğer insan yüreği taşıyorsak emin olun çok fazla gülmeye eğlenmeye zamanımız yok..Kahkaha yerine tebessümle idare edebiliriz !
10 Eylül 2010, 12.57
SELAM GAMYUN  ARKADAŞLARIM YİNE GELDİ BAYRAM  NE GÜZEL BAYRAM SEVİNCİYLE YAŞAMAK  YAŞATMAK  TUM ARKADAŞLARIMIN BAYRAMINI KUTLAR   MUTLULUKLAR DİLERİM YÜZLERİNDE GÜLÜCÜKLER HİÇ EKSİK OLMASIN  (SİZLERİ SEVİYORUM)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın