gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

SEVMEK

07 Temmuz 2010, 12.03
A- A+

 

 Hiç düşündünüzmü biz sevdiklerimizi nasıl severiz? Anne, baba, çocuk, arkadaş vs. bu sayılanları sever ve bu sevgiyi paylaşırız. Sizin annenizi,babanızı,çocoğunuzu veya arkadaşınızı başkalarının sevmesi sizi rahatsız etmediği gibi gururda duyarsınız bu durumdan. Ancak duygusal anlamda sevdiğimiz insan söz konusu olduğunda durum değişir onu kimsenin bizim gibi sevmesini ona kimsenin bizim gibi bakmasını hatta onun gamyunda oyun oynarken bir başkasıyla ortak olmasını bile kabul edemeyiz. O zaman bu durumun adı gerçekten sevmekmidir yoksa başka bişeymi. Bana göre bu durum sahip olma, onun üzerinde egemenlik kurma kısacası onu kendinize esir etme duydusudur.

Biz aşık olduklarımızı esir ediyoruz.

yanılıyormuyum ne dersiniz?

YORUMLAR

09 Temmuz 2010, 09.17

ne yapıcaz o zaman esir olmamak için, aşık etmicez kimseyi kendimize:))))))))

 

10 Temmuz 2010, 18.05
  Hani  nerdeler?'' evleniyoruz düğünümüz var ''  diyenler nerdeler..sanal aşk olmaz diyenler, bakın biz  şu gün evleniyoruz diyenler? nerdeler... HEPSİ BALON AŞKlar mış değil mi???,burda aşk falan yok,dolayısıyla aşk kıskançlığı  da yok ?peki o zaman ,onunla oynama ,bununla oynama baskısı nedir? nacizane görüşüm, parsa  paylaşamamaktandır. çoğu evli kişilerin , menfaat umup birilerine aşıkmış gibi yapması hep menfaat beklentsindendir.. bu menfaat ,üst derece bir etiket diploma sevdasına olabildiği gibi, maddi v.s. herçeşit beklentiyi kapsıyor..arada  sahte , yalan ,laçkalaşmış sevgi sözcüklerine , gerçekten  inanan  varsada onları tenzih ederim :))))))
03 Ağustos 2010, 02.42
yorumsuz bir hayatı seçiyorum doymadım inan kanmadım  sevgiye
16 Mart 2012, 05.18
görmedim duymadım bilmiyorum '')
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın