gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

biri İLK'ti, diğeri ne İLK ne SON du....

15 Ağustos 2010, 16.38
A- A+

Dün akşama doğru saatlerdeyiz...İftara 1 saat falan  vardı sanırım  bankoda oyundayız...Solumdaki masa sahibi ve ben açık ara öndeyiz...Hoppp karşımdaki düştü..Şaşmadım alıştık artık...Yenilenlerin     arada sırada  ))) düşüvermelerine...Şaştığım ise şu oldu..Düşeni fırsat bilen , ceza sayısı rekorda olan 3. oyuncu aynen şunu yazdı  ''Namaz kılıcam ben de çıkıyorum''. Kaçmak için namazı bahane etmeyin, daha bir saat var namaza.. ..yazdım,  okudu mu bilmem patt diye çıktı,  yani kaçtı...Namazını kılan ve namaz saatlerine göre oyunun ayarlayan pek çok  arkadaşla oyun oynadım burda ,yıllardır..Böyle  kaçma  bahanesi  hiç duymamıştım...bu İLK ti...

Bu sabah ın erken saatleri ; Yine bankoda oyundayız. Sessiz  bir masa.  Yanlışlıkla yere atılan okeyi almadım..Garipseyen arkadaş hemen lafı yapıştırdı..İkiside uyuyor, biri okey düşürdü,biri almadı..Ehh şaka yaptı ama..Uyumadığımı belirteyim dedim ''  yere düşen  okeyi asla almam, şimdiye kadar hiç almadım da '' dedim.. Vayy  sen misin bunu diyen..Adam puan için , okey için takla atanlara alışık demek, '' hadi hadi hikaye yazma falan , yazdı ..Epey uzattı.Samimiyetime inanamadı. Ya yaaa  tabi büyük oyuncusun  yazdı. Daha neler neler...Bunun , benim prensibim olduğunu  bir türlü anlamadI..Yere düşen okeyi  almayan birinin  olabileceğine akıl erdiremediğinden,  baktım olacak gibi değil , '' kendiniz kadar düşünüyorsunuz ,tmm sustum'' yazdım ''...bu da ne İLK ne de SON du..

Eeee niye yazdım ben bunları? . Komşuya gidip ,böyle böyle kişiler var ,  falan  diyeceğime ,'' kol kırılır ,yen içinde '' deyip ,burada  sizlerle  paylaştım  işte..İsim hakaret v.s. olmadığına göre,  inşallah  yayınlanırsa  içim biraz rahat edecek ...

not; botların olduğu oyunlarda kaçmalar önlenmese bile ,oyunlar bozulmuyor..Botların her oyunda olmaları  genel arzumuzdur ..

 

Hepinize serin serin güzel ramazan günleri diliyorum. Sevgiler...

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın