gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

kıssa hikaye fıkra yazsaydım bloğumun tiryakileri olurdu

24 Eylül 2010, 15.00
A- A+
gerçek kendi ürettiklerinizi yazsanız daha güzel olmazmı sevgili blog yazarları . çok az gerçek duygular yazılıyor onlar da olumsuz tepli alıyor çoğunlukla  okuya okuya yazmasını öğrenir insanlar biraz gayret edelim yahu . Öğrenmenin yaşı olmaz . şayet bu yazı onaylanır yanınlanırsa ; imladan tutun da hecelerin yerli yerin de olmadıklarına kadar eleştirilir .noktasına virgülüne kadar. sınavdamıyız ki ? içinden geldiğin ca yazmalı değilmi insan . Eminim ki yazmak isteyipte yazmayanlar çok . yöneticelerimiz cımbızla blog taraması yaparlar onaylamak için  çok iyi de edebe adaba aykırı olan yazılar dışın da  birinin "NASILSINIZ BLOG OKURLARI NEDEN YAZMIYORSUNUZ" demesi  araba yarıştıran temelin yada  telefonu çok kullandığı için çarmıha gerilen papğanın fıkralarından  daha anlamlı olmazmı . kimse burada yazdıkların dan nobel ödülü felan beklems ki . bende içimden geldiği gibi yazdım umarım onaylanır çok yazılarım onaylanıp yayınlanmadı da bunuda onaylanmaz diye ön yargıda bulunabiliyorum yanlış belki .hayat yolun da uzaun zamandır yürümeye çalışan bir abinizden  hepinize saygı ve sevgiler   ESEN KALIN SEVGİYLE KALIN

YORUMLAR

24 Eylül 2010, 16.13
ister bi fıkra yada herhangi bir yazı olsun kimi zaman güldürürken kimi zaman düşündürmeli.bu  düşüncedende kendimize ne gibi bir ders çıkartırız yada o fkranın yada yazının ben neresindeyim diyede düşünmelidir.rahmetli kemal sunal ın filmleride öyle değilmi.çok güleriz filmlerine. o aslında ne halde olduğumuzu komik yönünden işleyerek ne hallere düştüğümüzü gösteren büyük bi üstad dı.tekrar allah rahmet eylesin..
24 Eylül 2010, 16.47
Daha önce herkes içinden geleni yazıyordu. Kimi acı, kimi tatlı, kimi mutlu ,kimi mutsuz, açıkcası herkesin bir derdi var durur içerisinde. Herkesin aynı derdi var, hep dertleri dinlemek olmaz bence birazda fıkra okumak lazım. Ben bu sabah temelin fıkrasını okudum inanınki çok güldüm.....BİRAZDA GÜLELİM :)
24 Eylül 2010, 17.42
Onay bekleyip de zaman zaman alamamışlığın verdiği isyan ile yanıtlamak istiyorum..Haklısınız..Yöneticilerin tabi ki bir bildikleri vardır mutlaka ama...Yazımın neden onay almadığını da bilmek isterim, bundan sonraki paylaşımlarımın, yazılarımın sağlıklı ve onaylanabilir olması adına...Şu şu yüzden yazınız onay almamıştır bildirisini sevgili yöneticilerimiz bize çok görmeseler oldukça mutlu olucam...Bunu bildirmek ve yazınız için teşekkür etmek istedim...Siz de esenkalın...
24 Eylül 2010, 18.24

bende birkaç blog yazdım ama onaylanmadı :)  size katılıyorum zevkler ve renkler tartışılmaz herkes natürel olsun ancak bazı yazılar alıntı olsada çok güzel rastlanmicak şeyler de oluyor bunuda burda görmek güzel,  saygılar.....

24 Eylül 2010, 19.54
Çok sevindim hele şükür bir kişide bu konuya değindi ya.Sağdan soldan toplanan fıkralar ve alıntı yazıları değil okumak dur bakayım neymiş bile demek gelmiyordu içimden.Konuya değindiğiniz tebrik edeirm.
24 Eylül 2010, 19.58
Çok güzel yazmışsın. Bende bi şiir yazayım diyordum bloga senin yaznı okudum vaz geçtim:)
24 Eylül 2010, 23.22
Bence anlatılan fıkralarda,yazılan şiirlerde ve paylaştığınız yaşanmış yada yaşanmamış hikayerde anlatılandan çoook ne anladığınız önemlidir bence senin anlatmak istediğini biz çok iyi anladık. DEAF_DUMB TEŞEKKÜRLER...:)
25 Eylül 2010, 00.52
tşk.ederim paylaşımınız için elinize saglık
25 Eylül 2010, 01.56
Yanlış düşünüyosun arkadaşm,herkes herşeyi yazzsa blog blogluktan çıkar edebi ağır bi platforma döner hayatımıza renk katıyor o fıkralar:)
25 Eylül 2010, 09.30
Yanlış düşünüyosun arkadaşm,herkes herşeyi yazzsa blog blogluktan çıkar edebi ağır bi platforma döner hayatımıza renk katıyor o fıkralar:)
25 Eylül 2010, 11.04

PAYLAŞMAK GÜZELDİR. BU BAZAN BİR BAŞKASI TARAFINDAN YAZILMIŞ GÜZEL BİR YAZI, BAZAN İNSANI GÜLDÜREN GÜZEL BİR FIKRA BAZAN DA KENDİ DÜŞÜNCELERİNİZİ İFADE ETTİĞİNİZ BİR YAZI OLABİLİR.

SEVGİ VE PAYLAŞMAK EN YAKININIZDAN BAŞLAR. SONRA YAYILARAK DEVAM EDER.

 

25 Eylül 2010, 11.48
benimde doğal yazanalr tercihim fıkrayıda anlıyorum okuyup insanlar gülüyolar ama felsefe yapanlardan hiç hoşlanmıyorum
25 Eylül 2010, 13.09
evet bencede fıkra biraz kafa dağıttırıyor şu bunalımlı günlerde:))))))
25 Eylül 2010, 17.18
3 sefer yazdım ama hiç biri onaylanmadı kendimden bi şeylere üretip yazmalıyım sanırsam haklısın
25 Eylül 2010, 19.31
valla çok süper bi konuya değinmişsiniz teb.hani neye istinaden red ediliyo anlamadım ziya gökp in kurduğu cümlelerden bi yazı oluşturuyorum nafile sayın oplarmız kararlı çanakkale geçilmez:) sağlık olsun bakalım
26 Eylül 2010, 10.19
tşk.ederim cok guzel bi konuya deginmişsiniz elinize saglık
26 Eylül 2010, 11.41
sanırım bu sitede ki üyeler,hayatın türlü sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşmak adına ,yalnızca vakit geçirmek ve tanımadığınız kişilerle sanal alemde sohbet etmek insanları günün yorgunluğundan biraz olsun uzaklaştırıyor.Ancak karşınızdaki kişi yada bloğunuzda sizi okuyan arkadaşlar sizin yolunuzun keşistiği yerde olmadığından fikir ayrılıkları doğabilir .Bu sebepten kimseyi de suçlamak doğru değil diye düşünüyorum.Yazmak ve paylaşmak adına lütfen herkes yazsın inanın size çok şey katar,beğenilir veya beğenilmez,onaylanır veya onaylanmaz.Bırakın yüreğiniz ne isterse onu yazın paylaşın tabii ahlak kuralları çercevesinde...
26 Eylül 2010, 13.02

ıkı kez denemdım kendı yasadıklarım uzerıne..

bırcok wep sıtesınde yazılarım yayınlanıyor..

ama nedense burda geyık şart..

yonetıcılerce uygun goreulmemıs yazılarım!!

 

oysa dostluk,aıle,cocuk vs uzerıneydı..

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın