gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Ahhh bu Gamyun!

02 Ekim 2010, 17.45
A- A+

Toplam 39 gündür üyeymişim!  Yarın bir bakmışım ki 999 gündür üyeymişim. Zaman uzaktan bakınca ne kadarda hızlı geçiyor değil mi? Aslında hiçte öyle değil, neler neler sığdırıyoruz şu yaşadığımız zamana!

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim ben bu aleme, oyun oynamayı çok seven ben anında üye oldum. Bir çok oyun oynadım en çok zevk aldığım okey ve 101 oyunları. Binlerce insan var, her biri birbirinden değerli, birbirinden özel. Tanıştık arkadaş olduk, zamanı geldi alındık, zamanı geldi güldük.

Gamyun sen güzel sitesin böyle, gerek sistem, gerek genel yöneticiler çok ilgili hiç bir olumsuzluk yaşamadım, ters bir hareketle karşı karşıya kalmadım. Gayet seviyeli, anlayışlı, olumlu bir yönetim şekli bu işe gönül vermiş, emek vermiş herkese teşekkürlerimi sunarım.

Şu ana kadar tanıştığım, konuştuğum tüm kişiler hepsi birbirinden saygıdeğer kişilerdir. Gerçek yaşamdaki sıkıntıların arınması, dertleşmeler, eğlenmeler, oyunlar, gülmeler paha biçilemez. Oyun adı altında yaşanılan dostluklar bambaşka. Sitenin genel görünümü, işleyişi, binlerce oyun seçeneği, binlerce salon avantajı, üyelere sunulan özel odalarla bambaşka.

Buraya üye olduğumdan beri başka sitelere uğramaz oldum, tüm ihtiyaçlarımı karşıladığı ve boş zamanlarımı en iyi şekilde doldurduğu için. Kısmetse kolay kolayda kopmayı düşünmüyorum buradan. Bunları neden yazdın diyenlere; içimden geldi herkesle paylaşmak istedim, eminim sizlerde benim gibi düşünüyorsunuz.
Haydi şimdi oyunlara :)
Herkese bol şanslar ve iyi eğlenceler. 

YORUMLAR

03 Ekim 2010, 05.59
Toplam 3.412 gündür üyesiniz!

Harbiden zaman su gibi geçiyor.Gerçekten iyi bir strateji kurarak bu seviyeye geldi.
2001 yılından beri epey yol katetti.buda kullanıcısına yansıdı haliyle.
03 Ekim 2010, 07.02
toz pembesin eflatun! hep öyle düşünmen dileğiyle...
03 Ekim 2010, 11.50
İYİKİ  VARSIN GAMYUN DİYORUM VE TEŞEKKÜR EDİYORUM PAYLAŞIMINIZ İÇİN
03 Ekim 2010, 11.51

slmlar yazınız ilgimi çekti bende baktım 1978 gün olmuş üyeliğim şaka gibi çok hızlı geçiyo zaman.yazdıklarınıza aynen katılıyorum bende çok seviyorum bu siteyi 1 yıldır oynayamıyorum son günlerde girmeye başladım fakat çok değiştiğini gördüm oyuncu kalitesi çok düşmüş gibi geldi bi selamdan aciz insanlar çoğunlukta maalesef sohbet derseniz hiç yok oysa böyle değildi bi arkadaşlık ve kardeşlik vardı burada onu bulamadım maalesef neyse hoşçakalın

 

03 Ekim 2010, 12.21
Ewet Oyle....Oyle BİR GECER ZAMAN Kİ...BİLARDO,OKEY,BANKO DERKEN KAC AY KAC GUN GECMIS...
03 Ekim 2010, 12.39
aynen, gamyuna alternatif yok:)
03 Ekim 2010, 14.35
iyi yaptın kardeşim paylaşmakla çok teşekkür ederim çünkü ben de çok mu takılıyorum acaba diye düşünüyodum kendi kendime :)
03 Ekim 2010, 15.33
Bu sitenin bir benzerinin dünyada var olduğunu sanmıyorum. Kusursuz, eksizsiz ,mükemmel ötesi bir site..Üstelik bununla yetinmeyip her yeni gün ,bir yenilikle karşımıza çıkıyorlar..Örneğin ;bu sabah ,her zamanki (en önemli işim  )gibi siteye girdim,  bir baktım salon sütunun altında bir sayı, yanında  para simgesi altınlar..Gamyun fındık sayımızı eklemiş. İşte böyle,sürprizleriyle  Gamyun, kendini hergün aşan bir site .Açıkçası rakibi olmadığından kendiyle yarışan bir sitedesiniz..Bu bakımdan  site çalışanlarına  çok teşekkür ediyoruz...Tek kelime ile HARİKA bir yerdesiniz.. Hoş geldiniz..Ancak ,bu mükemmel sitenin ,mükemmelliğini ,  tüm üyeleri içinde   geçerli olduğunu  ummayınız.Yoksa üzülebilirsiniz...Realitimizde bulunan ,hani toplumumuzu yozlaştırıyorlar diye yakındığımız kişilerden de bolca miktarda  burda var..Toplumumuzda onları  nasıl absorbe ediyorsak,bir müddet sonra burdada  edebiliriz belki diyeceğim ama,sanal ortamda kendilerini çok iyi gizlediklerinden ,şimdilik zor ..Bu durumu gözardı etmezseniz,uzun uzun yıllar burada neşeli, ve seviyeli bitmesini istemediğiniz  zamanlar geçirebilirsiniz.Tekrar hoşgeldiniz..
03 Ekim 2010, 15.59
Haklısınız,benimde keyif aldığımbu siteye tavsiye üzerine girdim ve 101 oyununu da ilk kez burada oynadım,burada öğrendim.Öğrenme aşamasında da çok eğlenceli anlar yaşadım.Unutamadığım bir anı da şöyle gelişti.Hayatında hiç 101 oyunu oynamamış olmama rağmen  ,hep te yardımsız oyunlara giriyor ve herkesi canından bezdiriyordum.Bir arkadaşım da sabırsızlanarak,yaren toplama bilmiyor musun? Atın şu Yareni vb atışmalarla kaybede kaybede bana oyunu öğrettiler :)sabırları için oynadığım arkadaşlara teşekkürler.Şimdi de sorun önceki yenilgilerimden dolayı karnemin çok zayıf oluşu:) Teşekkürler ,Sağlıcakla kalınız.
03 Ekim 2010, 18.04
yazdıgın iyi olmuş , iyi yapılan şeylerin bilinmeside lazım , benimde 758 gün olmuş gayet keyifli bir yer ve arkadaşlarımada tavsiyede ediyorum , bol şasnlar ;)
03 Ekim 2010, 21.27
her ne kadar kimseyle arkadaş olmasamda burada 719 gün olmuş benimde üyeliğim .oyun siteleri arasında en iyisi bence de gamyum.hep destek tam destek gamyuna:D
03 Ekim 2010, 22.39
bütün sözlerine katılıyorum burası gercektende bagımlılık yapan bır sıte oldu benım ıcın kımı zaman arkadslarım olsun,kımı zamanda ailem olsun onlardan cok tepkıler alamam ragmen burdakı arkadslarımn agır basıtıgı kopamadıgım saatler ve hatta gunlerım uykusuz gecelerım olmustr pc basında olmadıgım zaman bıle aklım sadece gamyunda oluyor boylede devam edecek sanırım:) burda cok onemlı dostlar kazandım arkadslıklar ve gercek ask:) gamyun sayesınde tanıstım ve sımdı evlenmeyı dusunuyoruz:) tes ederım gamyun sana...
03 Ekim 2010, 23.04

Merhabalar....

Eflatun arkadaşımıza gönülden katılıyorum gayet hoş ve seviyeli bir o kadar da eğlenceli bir site, herkese teşekkür ederim....Sevgilerimle...

03 Ekim 2010, 23.31
agzına saglık bende sahşım adına herkese teşekkür ederim sizizin nezdinizde

03 Ekim 2010, 23.48

payLaşım için tşk :)

Harßiden şaka qibi.. seN söyLeyince beNde bi bakiyM dedim:)

2.277 qün:)

ßaşka bişeye qerek yok herhaLde:)  İkinci adResimiz oLmuş qamyun.. :D

04 Ekim 2010, 00.51
bende kardeşimin tavsiyesi uzerine gamyunla tanıstım ve tiryakisi oldum gercekten tşk.ederim bizlere bu imkanlara sagladıkları için
04 Ekim 2010, 11.01
senin duygularını bende paylaşıyorum tşk
04 Ekim 2010, 11.57
harika bir yazı aynen katılıyorum
04 Ekim 2010, 12.37
39 GÜN OLMUŞ DAHA VE BİR YIĞIN ŞEY YAŞADIM DİYEBİLİYORSUN NE GÜZEL. SİZİNLE İKİ YIL SONRA FALANDA KARŞILAŞIP FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTERDİM.DAHA ÇOK YENİSİNİZ YAŞAYACAĞINIZ İYİ,KÖTÜ O KADAR ÇOK ŞEY VARKİ HAYIRLI OLSUN ARAMIZA HOŞGELDİNİZ....
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın