gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

AH ŞU KADINLAR :)

17 Ekim 2010, 04.07
A- A+
      
          Köy kahvesinde yine hararetli bir konuşma ; günün menüsü  hatunlar. Her kafadan bir sesçıkıyor  ama ikna edici bir söz söyleyebilen yok.  "BU KADINLARI ANLAMAKTA ZOR " diyerekten eve doğru yürümeye başlar.

          Biraz yol aldıktan sonra hani şu Alahattin'in lambasından çıkan cinlerden bir tanesi adamın önüne çıkmazmı.Cin hemen klasik sorusunu sorar.Dile benden ne dilersen.3 tane dileğini hemen yerine getireyim demiş.Tabi adam gariban, gün görmemiş hemen bir hışımla   saray yavrusu bir ev der.İkinci olarakta evin  bir odası altınla dolu olsun .Cin hemen  adamın istediklerini yerine getirir.Üçüncü dileğinide söyle de gideyim der cinbey.Adam düşünür düşünür aklına Amerika kıtasına gitmek istediğini söyler.Fakat ben uçağa binemem korkum var denizden gidemem deniz tutar .Buradan oraya karadan yol yapacaksın denizlere köprü yapacaksın bende senin sayende en büyük hayalimi gerçekleşjtireceğim der.Cin düşünür düşünür birazda kaşınır bu iş baya uzun sürecektir.Adama başka bir şey iste benide fazla yorumasan der.Adamın aklına hemen kahvede milletin işin içinden çıkamadığı soru gelir.
O zaman  söyle bakalım  BU KADINLARI ANLAMAK NEDEN ZORDUR?

         Cin hoppalaaa  der adama çareriz bir şekilde bakarak   SENİN İSTEDİĞİN YOL KAÇ ŞERİTLİ OLACAKTI.




YORUMLAR

17 Ekim 2010, 08.52
anlama ozaman anlaman sartmıı
17 Ekim 2010, 12.46
kadınları anlamak zor dersiniz ama onlarsızda yapamazsınız:)) bence anlamak zor değil sadece anlamak istemedikleri için zor geliyor yada anlıyorlarda işlerine gelmiyor ama tek gerçek kadınlar erkekler olmadan erkeklerde kadınlar olmadan yapamıyor doğanın kanunu bu keyifli pazarlar herkeze. 
17 Ekim 2010, 14.30
süperrdi.. :)
bende bir bayanım bazen cekilmez hal alıyoruz katılıyorum.. Ama kendini bilen aklı basında bayanları bu sözümden ayrı tutuyorum.. olumsuz yönü görmek yerine .. olumlu olanla odaklansak.. hayat daha yasanır olacak gibi.. :) gülücükle kalın
17 Ekim 2010, 16.06
Kadınları anlamak için,erkeklerin kadın duyguları ile düşünmeleri gerekecek.Belki o zaman çok şey istemediklerini anlıyacaklardır.Kadın ,eş.Kadın,anne.Kadın,iyi bir ahçı.Kadın,iyi bir temizlikçi.Kadın iyi bir öğretmen (çocuklarına örnek)Kadın,Kadın iyi bir doktor,iyi bir psikolog,kadın iyi bir hakim,dengeleri iyi kurabilmesi için.vs vs   ........ERKEK?
17 Ekim 2010, 16.13
anlamak için filozof veya cin olmak gerekmiyor.gözlerinin içine bak yeter.
17 Ekim 2010, 17.11
kadınları anlamak çok zor. Çünkü her kadın bam başka her kadın farklı oysa hemen hemen her erkek aynıdır yada birbirine yakındır yani şu meşhur laf burdada çok geçerli hepiniz aynısınız ,,evet hepimiz aynıyız ama kadınların hepsi farklı bu yüzden onları anlamak çok iş kaytbına yol açıyor başkada bişey değil...
17 Ekim 2010, 17.20

çok güzelmiş

 

17 Ekim 2010, 18.47
ne alaka.alahattinn değil alaattin
17 Ekim 2010, 18.49
köpek cinsi ayırıyormuş gibi.bütün kadınların aynıdır.anlamak zordur. şöyle de böyle de diye sınıflandırmaktan ne zaman vazgeçiceksiniz.kadınları anlamak neden zor olsun.hepimiz insanız ve her insanı çözmek zordur.bırakın artık bu kadınlar şöyle böyle saçmalıklarını.çok değişik tespitler veya komik değiller.anlayın artık.
17 Ekim 2010, 19.27
evet tamamıyla haklısınız kadınları anlamak zor ama şuda bir gercekki tüm kadınların kalplerini bir demet gülle kazanması kolay :))) ha bide altında lüks bir araba ve ceb dolusu para işte o zaman kadınları cok güzel anlarsınız :))) tüm isteklerini yerine getirirsiniz:))
17 Ekim 2010, 22.11
Bizler bile bizi anlayamazken erkekler neden böyle bir uğraş içine girerler anlamam....Bence karşıt cinsler birbirlerini anlamaya çalışacaklarına birbirlerinin duygularına  karşılık verseler bir sorun kalyamayacak..
17 Ekim 2010, 22.32
demagoji sana katılıyorum baska işleri kalmamış gibi kadınlarla ugrasırlr onlarsızda yapamazlr dönüp artk kendilerıne baksalar da bizim gerimizde kalmaasalar belki bir adım daha öteye gidip kendilerini geliştirirlr........
17 Ekim 2010, 22.52
yani bu kadınlarla uğraşılmaz arkadaş :D
17 Ekim 2010, 23.09
kadınları anlamak  sanıldığı kadar zor değil.kasa gibi düşünün.şifreyi çözerseniz işiniz çok kolay.önce kalbinin kilidini açın gerisi gelir..
17 Ekim 2010, 23.43
Bazı erkekler kadınları anlamaya çalışır, bazıları ise kendilerini daha basit konulara adarlar.
Örneğin izafiyet teorisi ...

A.Einstein
:)
18 Ekim 2010, 00.28
ya bırakın bunları arkadaslar.kadınları anlamak oyle zor oyle zorkı bunu şeytan bıle anlayamamış.hatta şeytan tatile giderken yerini kadınlara bırakmış:))))inanmıyosanız araştırın:P
18 Ekim 2010, 01.00
ne şifresiymiş canım,kadının her istediğini yapacaksın onu n yolunu takip edecen geçim ehli olursun veya al sana kılıbık!!!!olmadı arar sorarsın,gittiği yerden haberdar olursun seversin kıskanırsın,kollarsın,sahip çıkarsın buda çok sert kadın bunalır.hayat güzel beeee!!şifreye gerek yok kuş yemler gibi yemledinmi her şey anlaşılır!!!
18 Ekim 2010, 03.32
azcık beynini kullanan erkekler çözümü buluyor hem kadınını hemde kendini mutlu ediyor.beyinsiz erkelerin değil kadınları anlamak hiçbişe beklemiyoz onlardan kirlilik yapmasınlar yeter
18 Ekim 2010, 08.25

biz ne deniziz ne kediyiz ne elin kiri ne şapkanın tozu..bizler anlaşılmaz yaratıklar değil sizlerle omuz omuza hayatın tamda içine dalan insanlarız...birini anlamak zor olabailir o da insanın algılama gücüne zekasına kültür düzeyine ve yaşanmışlıklara bakar...

CAN YÜCELE bir gazeteci  "neden hep ii şairler erkeklerden çıkar" o da biz bilmem neremizle yazmıyoruz ki..demiş ilk duyduğumda çok gülmüşdüm...sonra gazeteceinin eğitimsizliğine bakdım..çok değil 1900lerden beri bir gezinin internette oturun ansiklopedi karıştırmayın en kolay elinizin altında olan bir araçdan kadın neler yapmış...ve erkekde ne kadar desteklemiş...artık lütfen bırakın kadını erkeği anlamayıda birbirmizi anlayıp dostca kardeşce geçinelim....sevgiler..

18 Ekim 2010, 09.10
hahahaha  cine bak sen askolsun yaaa bizi anlamak neden zor olsun ki bizler sevgiyle ASK ile besleniriz ..Gerisi zaten gelir :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın