gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

OP OLMAK

27 Ekim 2010, 02.39
A- A+

BİR YILI GEÇKİN BİR SÜREDİR ÜYEYİM. VE HEP OPLARIN NE KADAR ŞANSLI OLDUKLARINI DÜŞÜNÜRDÜM. SALONUN HAKİMLERİ ..GENELDE ÇIKAN ...... ATILDI VE YASAKLANDI SÖZÜ 2-3 KERE BENİM İÇİNDE YAZILDI. HAKLI VEYA HAKSIZ BİLEMEM AMA OP OLUP ATMAK İSTEDİĞİM NİK SAYISI BAYA FAZLAYDI

DERKEN ÖZEL SALONLAR AÇILDI VE BİZE GÖRÜNDÜ OPLUK YOLLARI... GÖRÜNMEZ OLAYDI.. OKUDUGUM KÜFÜRLERİ HİÇ DUYMAMIŞTIM  BANA EDİLENLERDE CABASI BAYAN OLMANIN GETİRDİĞİ AVANTAJLAR VE DEZAVANTAJLARIYLA OYUN OYNAYAMAZ HALE GELDİM. ÜÇÜNCÜ GÜNÜN SONUNDA TANIDIGIM TÜM OPLARA GİDİP ONLARI TEBRİK ETTİM VE İŞLERİNİN NE KADAR ZOR OLDUGUNU YENİ ANLADIGIMI BELİRTTİM.

ÖYLE ŞEYLER OKUYORUZ Kİ BENCE BUNLAR SİSTEME DE YOLLANMALI. YADA CEZA SÜRESİ AY OLARAK BELİRTİLMELİ.

OP OLMAK MI DÜŞMANIMIN BAŞINA

YORUMLAR

27 Ekim 2010, 03.14

KATILIYORUM BABILKULESI, NEDEN DERSENIZ BEN EN FAZLA 5 GÜN DAYANABILDIM HAKARET VE KÜFÜRLERE, BUNUDA OPLUKTAN AYRILIRKEN 101 SALONUNDAKI OP ARKADASLARIMA AYNEN DEDIM, ALLAH SIZE KOLAYLIK VERSIN DIYE, ZOR ISMIS OPLUK BANA GÖRE OLMAYACAGI KESIN, BIDAHAMI TÖVBEEEEEE.

27 Ekim 2010, 03.53

ben  kac salonda opluk yaptim  illah geldi suan  biraktim vede  huzurluyum 

hala  oyun  oynadigim  salonlarda teklif aliyorum ama  kabul etmiyorum icim rahat özelim kapali  tekli oyunlara giriyorum  :)  oplukmu  hayir  saolun almayim :)

27 Ekim 2010, 04.14
:) Op olcagıma 10 kattan atlarım.Onların ısı cok zor tabi genel opların.
27 Ekim 2010, 04.37

Haksiz yere atiLLdim bende cok haksiz yere ban yedim ...

eminim  ki zordur ama oku iLk basta  degiL mi okusa biLe o iki kisinin arasinda oLan

sucLuyu ve sucsuzu atarLar bu oPLar ..

SaygiLar .

27 Ekim 2010, 04.50
bana öyle geliyorki gamyun yöneticileriyle,oplarıyla, elit silver,normal üyeleriyle yakında kendi cumhuriyetini kuracak... her kafadan ayrı bir ses her kesimden farklı görüş fikirler... bir anayasa Sistemi  ister gibi istekler...:) GAMYUNİSTAN'A HOŞGELDİNİZ... KÜÇÜK FRANSA :)))
27 Ekim 2010, 04.59
:):):) bende 2005 yılından beri üyeyim böyle bir blog görmedim bir opun isyanını gördüm.. op olmak iyidir tabi küfürleri okumamak şartıyla.
27 Ekim 2010, 08.00
Ben op olmayı çok isterdim ve siteye ilk girdiğim günden beri op olmayı hayal etmisimdir çünkü bu sitede değer verdiğimiz insanlar var örneğin.ailem herkes giriyor analarımız bacılarımız kardeşlerimiz var bunlara hakaret küfür vs. gibi kelimeler kulanan insanları siteden uzaklastırmak en değerli vede en kıymetli vazifedir.
27 Ekim 2010, 08.02
Sonuna kadar sözlerinize katılıyorum, Dediklerinizden dolayıda opluktan vaz geçtim. Gelen şikayetler ve küfürler insanın kalbini karartıyor. Jandarma olacağıma sade vatandaş olurum. Özelliklede  bayanların nasıl OP luk yaptığına aklım ermiyor.
27 Ekim 2010, 09.25
 Öyle bir yazmışsınki acaba zorlamı opluk yaptırıyolar diye düşünmeye başladım evet en popüler konu özel salonlar ve opları ... şuanda opluk yapan ve arkasındanda aman aman oplukmu düşman başına diyen birinin lafı bana pekte demiycem hiç İNANDIRICI  gelmiyor laf olsun diye yazılmış bi blog ..
27 Ekim 2010, 10.21

Dua Edelimki Op Var. ya Olmasaydı. Ben 8 Yılı Geçgin Üyeyim. 8 yıl Önce Gelseydiniz Bu Siteye. Oyunucunun halini Görecektiniz. Küfür Ederler. Çıkarlar. Çıkıncada Puanları Bile Gitmezdi. oysaki şimdi Sistem Çok Değişti. Oplarımız Var. Alalh Opları Başımızdan Eksit Etmesin. Salondan Çıkınca birşey Olmazdı. Şimdi İse Hem Puan kaybediyorlar, hemde 3 Kez Çıkınca Yasaklanıyorlar. Bence Böyle Küfür Edenleri Çok İyi Bir Şekilde Yasaklanmlı. 6 Yıl Önceydi Yanlış Hatırlamıyorsam. Bir Oyuncu Yasaklandım Dedi. Ve Site Birincisiydi Ve Yasaklanma Tarihi 100 Yılı Geçgin. Bende Torunun Oynar Demiştim :)). Kalıcı Yasaklar Olmalıki İnsanlar Birdaha ARgo Kelimeler, Kullanmamalı. Ama Bazı Oplar Varki Özel Salonlarda Genellikle İnsan Kayırıyor. Bir Keresinde Birisi Bana Küfür Etti Bende Ukala dedim. Ben Yasaklandım. Suçum Oyuncuyu Kışkırtıcı Sözler Söylemek ve Ukala demekmiş. birdaha bnde ukala demedim. oplarımızın %99u ukala küfür anlamaına gelmediğini söyledi. ben neden yasaklandım 3 gün anlamadım. bence oplarımızıda deneme sınavından geçirmek lazım. herkez op olmamalı.

 

SevmeyenBilmez

27 Ekim 2010, 10.21

özel salonlardaki oplara da dikkat çekmek lazım acaba görevlerini layıkıyla yapabiliyorlarmı ? paranın gücü

27 Ekim 2010, 11.08
FERAYE X e  katılıyorum.hakkaten paraları oldukları için üyelere herşeyi yapabilirim mantığıyla yaklaşan ve genel opları taklit eden çok kişi var.bencede dikkat edilmesi lazım
27 Ekim 2010, 11.31

Aylardır bloglarda oplardan şikayetleri okuduk şimdi sıra üyelerden şikayetlere gelmiş :)

Madem şikayet ediyorsunuz özel salonlara gitmeyin diyip durduk şimdi de size madem op olmaktan şikayetçisiniz olmayın mı diyeceğiz? Eminim bu sizinde aklınıza gelmiştir:)

Ya yapmayın artık nedir bu Ali bana tekme attı Ayşe'de benim saçımı çekti muhabbetleri. Şşşşt Aliler ve Ayşeler size sesleniyorum bak kenarda Oya ile Emre duruyorlar,bırakın birbirinizle oynamayı onlarla oynayın, bizi de kavganıza bulaştırıp durmayın:)

27 Ekim 2010, 12.26
ne yalan söyleyeyim ben op olmak istiyorum halen daha:)
27 Ekim 2010, 13.29
biri tanismadigim icin küfretti bende odunsun dedim  siteden atildim ozaman bilmiyordum sakincali yazilari op lara yollamayi cok kizmistim hic adil degiller diye))) oplara
27 Ekim 2010, 13.58
op olmanın cazipliğine kapılanlar arasında bende varım maalesef :) gerçekten zor insanlarla uğraşmak.bir kez daha anladım.tüm yetkili arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum...
27 Ekim 2010, 14.50
zenginin malı zügürdün çenesini yorarmış güzel bi ata sözü.... özel oda opları eleştireceğinize önce kendinizi eleştirinn...parayla  diye başlyorsunuz  ver yansınnn memnun değilseniz girmeyin giripte eleştirmeyinn.. özel odalar gündeme geldiğinde nede teşekürler etmiştiniz gamyuna  ne güzel arkadaşlasınızla bi arada oynayacaksınız diye gamyun oplarına mahkum olmayacaksınız diyde.... daha önce hepimiz  gamyun oplarına yüklenirken şindide özel oda oplarına yükleniyoruz... kısaca biz türk milleti olarak  doğryu yanlışı  bulma için emek vermeyizde kimi nasıl eleştirim kimi nasıl suçlarımın konpendanı olmuşuz... eleşrirmeden önce aynaya bakan  varmı... övmeden önce vicdanıyla muhesebe yapan varmı.... geçin kardeşim bunları işte  özel salon işte gamyun salonu işte özel salon opları işte gamyun opları.. işte site işine gelirse.... tercih senin .. özel salon şansında var  gamyun salonu şansında canın isterse gamyun oplarına attır kendini  canın istemese özel oda salonlarındaki oplara...... ha yok sitemi sorununuz yokmu başka site buyrun gidin.... gereksiz ithamlardada bulunmayın... ve genel site opları ile ilgili yorum yapılsa hiç biri yayınlanmıyo ama özel odalara vur yansın onaydan geçiyo.... kaç arkadaşım genel oplar hakkında yorum yaptı ama onaydan geçmedi..... ama özel oda oplarına bukadar acımasıca yapılan yorumlara bloklara neden  onay verilyo bunu düşğnen oldumu hiç.......
27 Ekim 2010, 15.26
        Çok şiirsel ve duygu yüklü bir yazı.Hislendim:((
27 Ekim 2010, 16.10
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
27 Ekim 2010, 16.26
SADECE  BLOG BÖLÜMÜNDE OP OLMAK İSTERDİM:))
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın