gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Gitmek (Bitmek) istiyorum ..

02 Kasım 2010, 12.20
A- A+
Bu günlerde gidiyorum diyenlerin kalisini seyrediyorum yeniden.
"Birakiyorum herseyi" ..
Hersey neydi peki ?
Internet - saatlerce pc basinda oturmak - bilmedigimiz tanimadigimiz insanlarla bir cekirdek kabugunu doldurmayacak meseleler yüzünden tartismak - engellenmenin, yoksayilmanin verdigi üzüntü ile saatlerce aglamak - yildizlarin, fistiklarin verdigi yanlis özgüven sayesinde insanlara yukardan bakmak - yasanilan hayattan bikip cyber(sanal) hayati tercih etmek - ask'i tümüyle teninde yasamaktansa sanal hayatin sanal beyninde yasamak ..
v.s. v.s. ...
Peki neden gitmek istiyorsun?
"Biktim insanlarin beni yanlis anlamasindan, düsündükleri gibi degilim, kendini begenmis biri degilim, hep farkli yansiyorum insanlara"
Kendini farkli yansitiyor olan sen olmayasin? Elindeki imkanlari (bilgisayar ve internet bilgisini) insanlara karsi güc gösterisi icin kullanan sen olmayasin? Evini ve yasantini ihmal edebilecek kadar INTERNETKOLIK olmayasin?
"Ben seni dost sanmistim!"

Ama dostlar aci söyler.. internet bir arac degil amac olunca ve o amacina ulasamazsan gitmek istersin.. bitmek istersin..
ve yeni bir nickle tekrar karsilasiriz, yeni bir nick, yeni bir kimlik, yine yeni yeniden ..
Gidiyorum diyenlerin kalisi.. Bir nick icinde esir kalmayan (güclü ya güya) ama internetin büyüsünde esir kalanlar .. cok yazik..

YORUMLAR

02 Kasım 2010, 18.37
doğru söze ne denir.ancak alkış tutarım..
02 Kasım 2010, 19.24
tşk.ederim paylasımınız için
02 Kasım 2010, 21.19
gerçekten teşekkürler. Sağlam dı.
02 Kasım 2010, 22.28
Ooo ben daha neler neler seyrediyorum şu sanal denilen yalan dünyada...Dostum diyenlerin kazık atışlarınımı desem,çıkarlar ve beklentiler sözkonusu olduğunda yapılan iki yüzlülüklerimi desem,sahte yüzlerin ve karaktersizliklerin bir bir sergilenmesinimi desemm...O yüzden burada olan hiçbir sözü veya davranışı ciddiye almamak ve arkadaş edinmemek en iyisi en doğrusu...
02 Kasım 2010, 22.54
peki nerde kaldı gercek dostluklar .neden tükettik,
03 Kasım 2010, 00.21

İnternette kimliklerimizle değil, kişiliklerimizle varız. İsimler, cisimler değişsede kişilikler baki kalıyor. . .

Burada bulunmak, zaman geçirmek bir tercih meselesinden çok imkan meselesi. Mesela güzel Anadolumuzun küçük bir ilçesinde yaşayan biri için internet bir nimet değil midir? Veya gece nöbetinde uyanık kalmaya çalışan biri için? Yada mesela gecelerini dışarıda geçirme şansı olmayan genç kızımız için? Belki de engelli bir dostumuz için?

Aldanışlar, aldatışlar, ukalıklar, kibir, riya v.s. karakterin birer parçası. Ve ne kadar saklanırsa saklasın, ne kadar isim-sıfat-renk değiştirilirse  değiştirilsin farklı sıfatlarla-isimlerle de olsa yine aynı etkiyi yaratır.

Güzel paylaşımdı, teşekkürler. . .

03 Kasım 2010, 02.11

(İnternetin büyüsünde esir kalanlar)bu çoook doğru...bende gitmek istiyorum yapamıyorum:(( GAMYUN=alışkanlık tşkr gzl bi yazı

 

03 Kasım 2010, 04.31
Ellerıne yureğıne sağlık alaturka çok doğru ve yerınde bır paylaşım olmuş ewet ortam sanal ama pc önundekı bızler gerçeğız ve netın başına geçınce sankı kuçuk dağları bız yaratmışız havasında sahte kımlıklere burunerek kendı gerçeklerımızden kaçıyoruz olumsuzluklar yaşayınca yenı bır nık ama ne guzel oynuyoruz  KARŞIMIZDAKIYLEMI hayır kendımızle ewet artık net araç değil amaç olmuş ne dostlukların nede arkadaşlıkların değerı kalmamış bır  sanal alemın içinde pembe duşler peşınde gıdıyoruz aldanışlar_aldatılışlar_ukalalık _saygısızlık_yalan  bu pembe duşlerın için de ya hayatın gerçek renklerı nerde hayatımızda neti amaç değil araç olarak kullanalım ve yenı nesilede örnek olalım ........paylaşım için tşler......
03 Kasım 2010, 05.12
BİRDE ÜSTTE KAYAN YAZILAR BİR KAÇ İSME TŞK ETMELER:)  NİKİNİ MİRAS BIRAKANLAR SONRA ARKASINDAN DUR GİTME SENİ SEVİYORUZ DİYENLER......SANKİ HEPSİ AYNI İP NODAN YADA AYNI TLF DAN ÇEKİLEN MSJ GİBİ TABİİ YUTMUYORUZ BİZDEN KAÇARMIHİÇ;) EĞER İNANCINI YİTİRMİŞSSEN SİTEMİN SANAL OLAN İNSANLARAMI ÇEK GİT SESSİZCE ONURUNLA AMA BAŞKA NİKLE AYNI KİŞİLERİ TAKİP ETMEK GİBİ HATAYI ONURSUZLUĞU YAPMADAN ÇEK GİT.....
03 Kasım 2010, 05.14
eline sağlık gözlerimin yorulmasına değecek kadar güzel bır yazı yazmışsın ..işte bu ya gidiyorum diyenlere bakın aslında asla gidemezler sadece insanların dikkatini çekmek için kullandıkları bir kaç sözden öteye gitmeyen veda sözcükleri v.s giden kişi gidecekse kiii nereye gidiyor oda mechul ya zaten söylemez ama internet tutkunu olan giden kişi kesinle gidemeyeceğini bildiğinden birilerinin durdurmasını istemektedir aslında )) git dediğinizde sadece 16 lık bir oyunda kaybolurlar 2. oyunun 1. elinde tekrar geri dönerler ama dediğim gibi  bu kadar güzel bir paylaşıma dediklerim çok yavankalır helal sana ALLA TURKA
03 Kasım 2010, 06.07
evet ya bazen kendim pc den ayrılamıyorum elektirikler kesilse yada net gitsede kalksam diyorum bir kere hiç unutmam pc masasında uyumuşum :))) ne olacak halimiz :))) ayrıcada gamyun hastasıyım çok güzel bir site insan gidemiyor biri kovsada gitsek :)))
03 Kasım 2010, 08.39
burdan gitmek yürek ister paylaşım icin tşk
03 Kasım 2010, 08.40
hayatlarımız hızla değişiyo arkadaşlar... bazılarımız iyiye bazılarımız kötüye işte...
03 Kasım 2010, 15.02
Teşekkürler canım.Güzel bir tespit ve analiz.
03 Kasım 2010, 16.02
TİLKİNİN DÖNÜP DOLAŞIP GELECEĞİ YER KÜRKÇÜ DÜKKANIYMIŞ:)))))
03 Kasım 2010, 18.02

Böyle bir yorum mükemmel.Bence bunu herkes okumalı ve ders almalı ayakda alkışlıyorum senieline yüreğine sğlık tşklr

 

03 Kasım 2010, 21.42
sacma uzgunum :( ..........................................

03 Kasım 2010, 23.37
Okuma zahmetinde bulunan herkese kocaman bir tesekkür (ilk blog yazim bu), yorumlar icinde ayrica binlerce tesekkür ediyorum.

Maksadim internet'ten yada Gamyun'dan uzaklasin demek degil, ki anlatabildigime inaniyorum yorumlarinizdan yola cikarak. Herseyin fazlasi zarardir. Ben bunu gördüm ve yasadim.
Dostluklarda olusabilir bu platformda, asklarda mutlaka. Iyi örneklerde mevcuttur.
Internet gercekten kullanmasini bilene cok büyük bir nimettir Defne arkadasimizin belirttigi gibi.

Ama kisilik arayisinda, ask arayisinda olanlar hezimete ugrayacaklardir.
Umarim uyari niteligi tasiyordur bu yazim.
03 Kasım 2010, 23.43

her dönemde,sen gibi tespitçiler olacaktır sanırım. biz bu tespitleri uzun zaman önce yaptık,ve zaman aralıkları koyduk gamyunla aramıza.bir hastalık,bir alışkanlık,site bakımda olmadıkça,ya da, internetimiz kesik olmadıkça,herna vakit geçirilinebilinecek bir yer gamyun..aklıma gamyun gelince,ferhat göçerin seslendirdiği bir şarkı geliverir..

yarimin kucağını,evimin ocağın die başlar.. eyvahlar olsun ki,bunları iterek sanal aleme kaptıranlar, helal olsun ki,siteyi eğlence merkezi görüp,eğlenebilenlere.

pcye kaptırıp kendini,ağlayan çocuğu duyamayanlar,yemeğii ateşte unutanlar ,ya da, hiç yapmayanlar,umarım kendinize gelir,ve dahi,silkelenip reel hayatınıza hak ettiği önemi verirsiniz..bu yazılardan sonra ne mi değişecek derseniz, bir kişi bile eğlence için gamyunda oynamayı seçer ise(reelhayataolan küskünlüğünü giderir ise)ne mutlu bu tür yazılar yazanlara... samimi ve etkileyici yazılar yazmanız dileğiyle,teşekkürler ve emeğinize sağlık..

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın