gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

CTRL T =)

04 Kasım 2010, 00.34
A- A+

Herkese merhaba,

Bu sıralar etrafımda ki herkese saygı göstermeyi öğreniyorum. Bana itiraz edenlere, düzeni mi bozmaya kalkanlara, hele hele fikirlerimin yanlış! olduğunu söyleyenlere :)

Ne büyük başarı, tabi ki başara bilirsem.

Ofiste yeni bir arkadaşımız var yaşça da epey büyük kendisi, bazan uzun uzun konuşup bana akıl vermesine müsade ediyorum(severek). Ona geçenlerde annemin otoritesinden bahsediyordum, herşeye karıştığın dan ve değiştirmeye çalıştığından. Tabii beni tanımıyor haliyle de bu huyların sadece annem de olduğunu sanıyor.  şimdi bir kaç ay oldu çalışmaya devam ediyoruz ve bana geçenlerde şunu söyledi" o kadr kontrol meraklıssın ki, fark etmedin ama nere de duracağımı bile söylüyorsun neyi nasıl yapacağı mı sen klavyede ki CTRL+vs. tuşları gibisin, hatta sana CTRL+T demeliyiz çok uygun"(T adımın baş harfi olur) Vayy canına dedim, önce endişelendim tabi böyle bir görüntü vermek için hak etmiş olmam gerek :) kabul etmesem de evet ben bir CTRL+T'yim ama işin şu durumu da var etrafımda zaman zaman beceriksiz insanlarla yada daha kibarı yatkın olmayan yeteneksiz insanlarla iş yapmak-konuşmak- organizayson- vs. yürütmek zorun da kaldım haliyle o içim de bir köşe de hiç bir zaman susmayı beceremeyen kontrolcüyü de hep baş tacim yaptım.

Benim suçum mu doğam böyle diyorum. Beni tanıyanlar da biliyor ya, bir şeyleri düzene sokmaktan ve benim düzenim demekten çok hoşlanıyorum.

Bencil miyim? Hayır tabi ki değil.

CTRL+T miyim? Evet, sanırım. =))

 

 

YORUMLAR

04 Kasım 2010, 02.18
Özelime yazarsaniz size güzel fikirler verebilirim Cikolatta.
04 Kasım 2010, 04.22
ne kendini beğenmiş ukalasın sen öyle gelmiş burda birde ahkam kesip sözüm ona traşyapıyorsun kime ne senin ctrl bilmem neyinden be adam  kendi egonumu tatmin ediyorsun herkezin yanlışı avrdır bunu kabullenmekte erdemliliktir bunu unutma !!
04 Kasım 2010, 04.51
 evet :)  her insan saygı göstermeyi öğrenmelidir
04 Kasım 2010, 04.52
Bu yazdıklarınızdan anlaşılan o ki, size yapmalarından hiç hoşlanmadığınız şeyleri demekki çevrenizdeki insanlara siz yapmaktasınız. Buna bir anlamda kendini kaf dağında görmek de denebilir.. yani kibir. Bence önce bu duyguyu yenmelisiniz. Size bir itiraz veya müdahale geldiğinde sinirlenip karşınızdakileri yargılamak yerine, duruma daha bir objektif bakabilip, kendnizi sorgulayabilmelisiniz. Ve şunu hep hatırlayın lütfen: kimse, hele de sizi sevenler asla üzerinizde bir kontrol sağlamak istemezler; gelen itirazlar yada müdahaleler sizin şahsınıza değil, sadece o an o durumda yaptıklarınızadır. sevgiyle kalın...
04 Kasım 2010, 08.51
BENCİL DEĞİLDE HAFİF ÇATLAKSIN SANIRIM:) BANA BENZİYORSUN:))
04 Kasım 2010, 09.02
Eyvahhh :) Fazlasiyla saygi gösterebilen bir insan olarak yinede hic bu duruma "T" gibi olan arkadaslarin acisindan bakmamistim :)
Sanirim bende CTRL tusuyum (klavyede iki tane oldugundan ben soldaki olmak istiyorum -.-). Is yerinde degil sadece, evde cocuklarimada öyleyim.
Neyse ki yeni dogan bebegim sayesinde is yerinde biraz nefes almalarina zaman var daha.

Ama "T" gibi olan arkadaslarda itiraf etmeli ki CTRL olmazsa ilerlenmez ki, dimi ? EN azindan müdürüm beni özlemis :)

Sevgilerle
04 Kasım 2010, 09.50
CTRL+T miyim? Evet, sanırım. =))  

:))
04 Kasım 2010, 11.15
Oyyy oyy  bi insan kendini bu kadarmi iii anlatir
 istee benim cikolatam :)
tanidigim en delikankiz :)
04 Kasım 2010, 11.29
Aslında arada bir kontrolü bırakmak lazım, tabii yapılan hatalara katlanabiliyorsak :)) yavaş yavaş insan oglunlaştıkça kontrollü haraket etmeyi öreniyor. Sanırım :)
04 Kasım 2010, 12.15
sen çok kontrollü yaşıyor olabilirsin arkadaşım ya da önemseyerek her ikisinde de özgürsün çünkü sen Sensin...
04 Kasım 2010, 14.42
ewet gene sacma bir konu gene kabul edilmiş bende bu blogları kabul eden oplara kızıyorum kafalarına göre takılıyolar öylede takılmaya devam etsinler onla bana NE KADAR SAYGI GÖSTERİRSE bende onlara okadar SAYGI gösteririm dogamız böyle:)
04 Kasım 2010, 17.49
En iyiyi en güzeli yapmaya çalışmak elbette güzel olsa gerek. Ancak "benim düzenim, kontrolümde olmalı" kimse müdahil olmamalı biraz fazlaca egosantrik kalıyor. Sizin düzeniniz acaba başkasına uyuyormu, siz gerçekten en iyimisiniz? Bunun için çok büyük bir deneyimin olması lazım. Herkez sadece kendi ekolüdür, toplulukların ekolü olmak için onların sizi göstermesi gerekir.Yinede üstün benlik duygunuzu alkışlıyorum...
14 Aralık 2010, 21.15

inadina_beş... sorunlarını benim bloğuma yansıtma arkadaşım, başkalarının bloğuna da. Saygı göstermesi gereken de sensin. Burası bir şirketse onlarda yönetici. İşine gelmiyor mu? Öyleyse sızlanmayı kes!

 

Azranaz! kesinlikle bahsettiğiklerin de haklısın. Ben burada doğru yapıyorum demiyorum sadece var olanı anlatıyorum ve benim durumum da olanları da bunu kabul etmeye davet ediyorum. Ben bu güne dek kendimi kontrolcü diye tanımlamazdım. Şimdi söylüyorum ben bir kontrolcüyüm. İnan bana hiçte kötü bir durum değil sadece biraz fazla canınız sıkılıyor. :))

 

Bir de konuyu başka yerlere taşıyanlar, ne anlatmak istediğimi anlamamanız ama yine de laf olsun karizma dolsun demeniz Hoşmuş da Boş be kardeşim :)...

 

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın