gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

NEDEN SEVERİZ ?

22 Kasım 2010, 12.10
A- A+
İnsan arı gibidir aslında birçok yaşanmışlıktan okuduklarından toplumdan beslenir ve kendi düşüncelerini üretir.Ben de onu yapmaya çalışıyorum doğru kaynaklardan beslenmeye çalışıyorum toplumsal yaşam felsefe psikoloji hepsi ilgimi çekiyor, anlayacağınız sevmek için müebbet öğrenciyim ama mezuniyete umarım çok vardır.
Bu çabalar yaşama tutunabilmek için hayat ben de varım diyebilmek için gerçekten önemli. Ancak her zaman yeterli olmayabiliyor.Dünyada sevgiden de aşktan da bir şeyler almak sosyal toplumun içerisinde sosyal bir birey olmanın yanında duygusal kişiliğimle de hayatın içinde var olmak istiyorum.
Hayatın her anında mutlaka hep bir savaş var.Hayatın sert bir savaş, mücadele ve kimse bu durumdan memnun olmamakla birlikte çıkıp ta ben bu oyunda yokum diyemiyor, çekip gidemiyor.Bu kavgadan tabi ki kaçmakla yaşanmaz hayat, engeller her zaman olacak aşabilmek önemli sevgiyle yaşayabilmek için inat edebilmek önemli.
Herkes kendisiyle birebir ilgilenilmesini beklerken bir bir günbatımları oluyor hayatımızda  istiyoruz ki kimse bilmesin kimse duymasın tamam yürektekileri evet de yaşamdakileri herkes duysun en güzel sevgi budur. Ne zaman yağmur yağsa üzerime yaşanamayan sevgiler değiyor sanki.Saçlarıma ne zaman güzel bir gün ışığı parlasa yüzümde ulaşamadığım aşk çiçeğinin elleri okşuyor yanağımı. Ben görüyorsam hissedebiliyorsam herkes de görüyor bunları diye seviniyorum.Soğuk bir rüzgar beni üşüttüğünde bir hüzün yokladığında yüreğimi sevdiğim de tanıyor hüzünleri o da biliyor üşümeyi diye aklımdan geçirip gülümsüyorum.
Hani Tolstoy soruyor ya insan neden yaşar diye bende soruyorum insan neden sever. Hani yaşamı ilk sevişin vardır ya bir misafir alırsın yüreğine birden o her şeyin olur,yüreğinin sahibi olur yürüyemezsin kanatlanıp uçarsın gün içinde her şey kolaylaşır.Titremenin bile bir doyumsuz hazzı vardır içinde. Yalnız yürüyemezsin artık,gökkuşağının renklerini tek başına tarif edemezsin, gökyüzünü tek başına sevemezsin,içinde sevdiğin yoksa yüreğini bile sevemezsin işte bunları hissettim.
Ben ama soruyorum yine de insan neden sever?

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın