gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

EBE-SOBE !!

30 Kasım 2010, 12.58
A- A+

  Ben uzun yıllardır sanaldayım ama nedense dostluğu sanal-reel diye katagorize etmeyi becerememiş hatta becermişim gibi yapamamış biriyim ..Burada takınacağım maske benim nefes almamı kesecek gibi gelir..Bir nevi panik-atak durumu yani:)  Dolayısıyla düşündüğümü söylerim,gerekirse özeleştiri ve empati yaparım,net ve şeffaf olurum..Ama hiç bir zaman karşımdakinin istediği gibi biri olamam,fabrikasyon kalıplara giremem..Zaman gelir karanlıkta el yordamıyla (iç güdüsel ) yolumu bulurum,doğru da ,yanlışta yaparım, haksızsam telafi etmeye çalışırım  ama gururumu hiç gözardı etmem.ama son zamanlarda (sanalda hassaslığın adı başka bir şey olsa da), kova burcu biri olarak "iyi cilanlanmış ahşap ben"'in (odun) içinde beni şaşırtan merhametli birinin olduğunu gördüm ..Üstümüzü kazıdıklarında altında çıkanların hepimizi şaşırttığına eminim..

Sanal da olsa ,reel de olsa bizi azaltmayıp çoğaltan dostluklara..

sevgiler..

 

 

 

YORUMLAR

02 Aralık 2010, 12.37
cok da sasırmadım yazdıklarını cok dogru bıuldum
02 Aralık 2010, 12.41
bence nette dogan dostlukların guclu ve gercekcı
02 Aralık 2010, 13.18
Bncede SanaLDa Coqu DostLuqun YaLan oLduquna İNaniyorum Cunku Real daha CoK FarKLi
02 Aralık 2010, 13.22
       Yazıyı okuduktan sonra bir söz geldi geldi aklıma,umarım sözü doğru hatırlıyorumdur:).''Cevizin kabuğunu kırıp özüne inemeyen,cevizin tamamını kabuktan ibaret zanneder'' diye sanırım biz insanlarda ceviz gibiyiz kimimiz sadece kabuktan ibaret,kimimizde kabuğun içinde büyük cevherler saklı...Ama o cevheri keşfetmek içinde sabır ve emek gerekiyor zannedersem,bulunduğumuz ortamda insanları daha çok aceleci yaptığından ve hemen sonuca ulaşmak istediğimizden ''dostluk'' adını verdiğimiz kavrama ulaşmak ütopik bir durumdan ibaret oluyor.Yani kısaca ben sanal-reel olayını kategorize ediyorum kanımca:)
02 Aralık 2010, 14.01
EVET GÜZEL BİR YAZI ÖNEMLİ OLAN BURDA SANAL VEYA REAL DEĞİL DOSTLUKLARI VE ARKADAŞLIKLARI SIKI TUTABİLMEK.. COK GÜZEL BİR YAZI ÖRNEĞİ TEBRİK EDERİM.... smile Resmi
02 Aralık 2010, 14.29
Cok hoş olmus gercekten , olması gereken yada olunması gereken de bu zaten Yüreğine saglık ...
02 Aralık 2010, 15.29
SANAL DA OLSA BU YAZILARI YAZAN KONUSAN ZAMAN GECIREBILEN BIZLERIZ ARKADASLIK DOSTLUK CERCEVESINE GELECK OLURSAK HEPIMIZIN AYRI DÜSÜNCELERI VARDIR SAHSEN BENIM GELIR OYUNUMU OYNAR SELAMI ALIR VERIR SONRASI BYYEE DERIM!!!fakat sizin yazdiklariniza katiliyorum  emeginize saglik .....
02 Aralık 2010, 16.44
kelebek, tek kelime ile çok güzel anlatmişsiniz kutlarim.Bende çok uzun zamandir netteyim. nette bazi şeylere hiç inanmazdim.ve aldirmazdimda. hayatimda bir defa şaka gibi. bir hata yaptim. hayatimin hatasi oldu.. iki hayati birden bitirdim. kader diyoruz ama kader değildi.. aslinda neler yazmak isterdim. içimi boşaltmak . bu firsati yakalmişken. ama susmak en. iyisi... ve ben sanalda çok güzel dostluklarda gördüm. kötülüklerde. ve hala görüştğüm . çok güzel kişilerde tanima . şansina sahip. oldum.. kazanimlarim. bunlar..sağlicakla kal. yüreğide kendide güzel olan arkadaşim.......tşklr..
02 Aralık 2010, 17.04
genelleme yapamayız tabiki şahsi değerlendirmek lazım tabiki...!
02 Aralık 2010, 22.37
dostluklar harikadır ama gerçek dost bulmak çok zordur herkeze gerçek dost bulmasıda temennimdir.
03 Aralık 2010, 23.06

Sevgili Dost. öncelikle yazını geç gördüğüm için özür dilerim. Malum nedenlerden dolayı bu aralar siteye seyrek giriyorum. Değerli kardeşim,yazını keyifle okudum gerek sanal gerekse reel'deki samimiyet ve dostluklar hakkındaki görüşlerine seni yakınen tanımam nedeniyle her kelimesine yürekten katıldığımı belirtmeden geçemeyeceğim.Değerli kardeşim, benim değerli ( kendisini rahmetle anıyorum) kankam   SUNA hakkındaki yazımdada belirttiğim üzere, reel'deki samimiyet vede dostlukları,  buranın adının her ne kadarda sanal olduğu gerçeğinden hareketle bizler gerçek,samimi ve dürüst olduğumuzu unutmadığımız sürece buradada edinebileceğimizi (sen ve diğer değerli dostlarım örneğinde görüldüğü üzere) ve  insanlara aynı pencereden baktığımı belirtmiştim.  İçinin güzelliği dışına yansımış sevgili kardeşim,  dobra doburluğunu hiç bozmadan, aynı çizginde devam et. insanlara baktığın pencerenin sana doğru görüş verdiğinden hiç endişem yok. içi dışı bir derler ya sen osun ve o  kalıptada  kal. muhakkakki yaşamın her alanında olduğu gibi burdada kendini farklı ifade edenler vardır vede olacaktırda,  nede olsa adı sanal ya bilmezlermiki bir gün o yalanların ayaklarına  dolaşacaklarını. o nedenledirki, çizginden hiç sapmadan inandığın dostluklara sahip çıkman ve çoğalması dileğiyle, kal sağlıcakla, yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış güzel kardeşim..

 

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın