gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Akilli Kücük Canavarlar...

02 Aralık 2010, 00.06
A- A+

Neden böyle baslik kullandim sebebi oglum hasta oldugunda doktora götürmüstüm.hastalik hakkinda bilgi alip recete yazdiktantan sonra doktor doktora oglumun yaptiklarini yaramazliklarini anlatim doktor bana dediki cocuklari kücümsemeyin onlar dünyanin en akilli kücük canavarlari dedi bu kelime ordan kalmisti.

Hayatimda cok seyler yasadim cok seyler ögrendim cok seyler gördüm ömrümün yarisi gecti.Hayatta tek ögrendigim sey bu sevginin tek oldugu vede bunun üstüne hic bir sevginin olmadigini ögrendim. Ne anne baba sevgisi ne kardes sevgisi ne ask sevgisi bunun yaninda hicmis.kerem ile asli leyla ile mecnun sevgileriyle ün yapmislar bence en ünlü sevgi cocuk sevgisiydi.bence her cocugu olan insan milyarder dünyanin en büyük hazinesine sahip.Onlarin dünyasi yani cocuk dünyasi bir baska o kadar dogallarki temizlerki onlara baktikca hayat onlarla degerli önemli oldugunu anliyom.Hayatimda belkide cok yanlislar yaptim ama yaptigim en büyük dogru sey cocuk sahibi olmakti bu sevgiyi tatmakti.

Herkese diyorumki ister evnenin ister bosanin ister ömür boyu evli kalin isterseniz evlenmeyin Ama bu sevgiyi tatin.

Kücük canavarlar ömrümüzün en büyük masal kahramanlari olarak kaliyor.Gercekte onlar birer inci birer elmas birer altin sizde buna sahip olun.

YORUMLAR

02 Aralık 2010, 14.23
KESİNLİKLE HAKLIISINIZ.BU SEVGİ ANLATILMAZ Kİİİ.ANLATILAMAZ.SABAHLARI ONU OKULA GÖNDERDİĞİM AN ÖZLEMEYE BAŞLIYORUM.ONUN ÜZERİNDEN ÇIKARDIĞIM PİCAMALARINI TOPLARKEN ÖPE ÖPE KOKLAYA KOKLAYA SEVE SEVE YAPIYORUM BU İŞLEMİİ..O NU BİRİCİK YAVRUMU DÜNYAYA GETİRDİĞİM AN SANKİ O GÜNE KADAR NEFES ALMAMIŞIM..HİÇ YAŞAMAMIŞIM..ALLAH HEPİMİZİN EVLADINI BİZE BAĞIŞLASIN.DİLERİM OLMAYAN HERKESE BU DUYGUYU TATMAYI NASİP ETSİN..(AMİN.)
02 Aralık 2010, 15.42
Ne kadar büyüselerde büyürken dertleride bir o kadar da büyüsede katlanamam dedigimiz her şeye onlar için katlanıyor tümverdikleri üzüntüyü sıkıntıyı tek bir gülüşlerinde unutup gidiyorum.. allah herekse nasip etsin bizimkileride bize bagışlasın.. tek yaşam zevvkim ve sebebimçocuklarım gerisi boş...
02 Aralık 2010, 17.03

Haklısınız evlat sevgisi başkadır.. Kısmetse evlenince de onu tattırır yüce rabbim.. Benim dünyalar tatlısı çook şeker bi kardeşim var.. 16 yaşında ama hala  ufacık gözümde .. ona olan sevgimi düşündüm yazınızı okurken.. tarif edilemez bi sevgi o.. :) hayatıma giren ilk erkek :) bazen diyor ki

'' abla sen cook iyi bir anne olursun bana eğriyi doğruyu sen gösterdin..'' rabbim olana da olmayana da bu anlattığınız sevgiyi göstersin inşallh..

02 Aralık 2010, 17.03
:) Allah herkese nasip etsin inşallah hayırlısından :)
02 Aralık 2010, 21.01

haksızsınız (bazıları hak vererek başlamışlar ya bende onların verdiklerini alaraktan başliyayım dedim) kerem ile aslınını yada leyla ile mecnunun yaşadıklarına benzer bi aşk yaşadınız mı ki şimdi yaşadığınızın onlarınkinden çok daha üstün oldğunu idda edebidiniz??

torun sevgisini ise daha hiç tatmadınız ona ne diyeceksiniz, şu anda bir şey diyemezsiniz peki torun sahiplerine bir sorun bakalım ne diyecekler

geçtik birde ömrümün yarısı geçti derken nerden ve nasıl öğrendiniz yarısı olduğunu, varsa bir yol ve yöntem bizede öğretsen ya da vazgeçtim öğretme bilmemek daha iyi

kalın sağlıcakla

02 Aralık 2010, 22.10
evladım yok ama evlat sevgisi başka olur tabiki...
02 Aralık 2010, 22.34
ilk olarak küçüğümüze geçmiş olsun diyorum gerçekten doğru evlat sevgisi başka allah olmayanlarada nasip etsin
02 Aralık 2010, 23.38
cocgum yok ama bır yıyenım herhalde cocgum olsa ancak bu kadr severım.onsuz bır hayt dusunemıyorum
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın