gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Madalyonun DİĞER yüzü

16 Aralık 2010, 22.56
A- A+

Madalyonun bir yüzünü yazdığımı ama birde diğer yüzü olduğunu söylemiştim daha önce..Bugün diğer yüzüne şöyle hafiften bir dokunmak istiyorum.Özel salon uygulamaları başlamadan önce Gamyun opları ve Üyelerdi konu hep..Üyelere göre bütün gamyun opları kötü, tanıdık kayıran , adam kollayan,  kız peşinde koşan hepside taraflı tiplemelerdi..Ve hep şu cümle sarfediliyordu bir çok konuşmalarında ''Ben op olmak istiyorum.Bu işi hakkıyla yapacağıma inanıyorum ben op olursam şöyle adaletli olurum , böyle dürüst olurum  lütfen bana bir şans verilsin''..

    Sonra sağolsun zac bir uygulama getirdi güzel sitemize:)) Bu kadar çok talep var salonları kiralayalım dedi ve kişiye özel salon uygulamaları başlatıldı.Pekii ya sonuç?

Özel salonlardan ben sorumlu oldum dolayısıyla birebir tüm yaşanan sorunlara sıkıntılara gidiyorum iki tarafıda dinliyorum, bazen bir sıradan nickle girip öyle durup seyrediyorum bir çok özel salonu..İşte gözlemlerimden küçük bir bölüm..

  Adam salon almış ama zannedersinizki salonla birlikte 150de üye satın almış..Hem salon dolsun diye bas bas duyurularla , üst band sms lerle şu salonumuz hizmete açıldı buyrun bekleriz aman efendim okeyde 1 numara, bankoda 1 numara, hadi şu özellik hediyeli turnuvamız var herkesi bekleriz diyor..Hemde salon dolduğu anda patır kütür milleti atmaya başlıyor bu ne yaman çelişkidir arkadaşlar..''Çık lan salonumdan... bas git.. defol.. görmiyeyim seni buralarda..atın şunu görmesin gözüm..başlarım turnuvanada, sanada ,havanada atın şunu..(Burda atın şunu diyen salon sahibi atın dedikleri elemanları yani opları:) e ağa ya kendi atmaz o zaman ağalığı sarsılır hazır çalışanıda varken nasıl atacak havasını cakasını salondakilere dimi ya :))

Ekibiyle salon doldurmak için önce taktik uygulanır sen sen sen salonlarda reklam at, sen üstband sms at aman fıstıkları yükleyelim bir renkli nick hediye olsun aman ha bunu hemen duyurmayalım sürpriz hediyeli diyelim ki talep çok olsun salon dolsun diyende sizsiniz sayın salon sahipleri  160 ı buluncada (160 gelen üye sayısı) yahu boşaltalım şu saat çıkanları sallayın gitsin, park edenleri atın gitsin diyende siz..Reklamı yaparken sevdiklerim gelsin sevmediklerim gelmesin diye ayırmadan herkese açık hemen yerinizi alın diyende siz vay zamanında bundan kıl kapmıştım atın şunu diyende siz..

Bitmediiii.. salon boşken aman üye çekelim diyen dolu gözükmesi üyelerin oyuncu varmış girelim diye düşünmesi için salona 30-40 tane kendi nicklerinizi sokup bekletende siz.. beklediler saat çıktı salon boşalsın diye hasbelkader 3 dakikalığına pc sinden kalkanları atanda siz...

 

Daha yazabileceğim çok şey var ama onlarıda bir başka güne bırakmak istiyorum ve MERAK ediyorum..1 Salonu idare edemezken koca GAMYUN u nasıl idare edecektiniz:))

Demekki neymiş sonuç..Herkes ÜYE olabilirmiş ama herkes YÖNETİCİ olamazmış..

Ve buradan bir kez daha bıkmadan usanmadan canla başla çalışan GAMYUN oplarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.İyiki varsınız......

 

YORUMLAR

16 Aralık 2010, 23.49

 

Öncelikle cebren'e madalyonun bu yüzünü de eksiksiz bir şekilde aktardığı için teşekkür ediyorum. Akabinde kendisini sabrından ve hoşgörüsünden dolayı tebrik ediyorum.

Neden mi ?

Aranızda cebrenin sadece site sorunlarıyla ilgilendiğini, oturup pc başında keyfine baktığını ve/veya kafasına göre adam atıp, at koşturduğunu düşünenler olduğu için madalyonun bu yüzüne dikkatlice baktığınızda; aynı anda 30 bin küsür kişiden ve 20 küsür optan sorumlu olduğunu bilmenizi isterim. Bizler de insanız ve kendi aramızda çeliştiğimiz, ters düştüğümüz ya da kişisel problemlerimiz olduğu dönemler olmuştur. Her daim üyelere ve bize karşı  adil duruşunu bozmamasından ötürü sabrını takdir ediyorum. [Bazen o kadar sabırlı davranıyor ki zac'ın yazdığı bir BOT olduğundan kuşkulanıyorum:) ]

Bizler her daim size daha hızlı ve güvenilir bir eğlence ortamı sağlayabilmek adına burada bulunan insanlarız. Bu yeni uygulama sayesinde adalet dağıtmanın ne kadar ağır bir sorumluluk olduğunu anlamışsınızdır umarım...

Siz değerli üyelerimizden dileğim; anlayış ve hoşgörü içerisinde, üye/op/kiralık salon/genel salon gözetmeksizin keyifli vakit geçirebilmenizdir.

Saygılarımla,

 Sophisticated

17 Aralık 2010, 00.06

:)))

yoruma gerek yok gayet güzel ve anlamlı bi yazı ellerine sağlık cebren

öncelikle seni ve senin nezdinde bütün sistem oplarımızı tebrik ediyor emekleri için

teşekkürlerimi sunuyorum

sanırım ve umuyorum tek salonda 8-9 arkadaşla bile olsa opluk yapanlar opluğun

zorluklarını

üyelerde sistem oplarının kıymetini anlamıştır bu kısa dönemde

( işini layıkıyla yapanları tenzih ederek söylüyorum bunu )

saygılar ....

17 Aralık 2010, 00.12
Göker Der Ki:

Yazdıgınız gayet anlamlı ve hoş tebrık ederim.

Bazı insanlara bakarsın  yaptıkları işlerden övunurler sunun yaptıgınımı yapamıycam vs seyler ama bılırlermıkı her işin bır zorlugu vardır.

Emege Saygısı olmayanın kendısınede saygısı olmazmış.

Emegınıze saygı duydugumu dıle getirerek daha iyi günler dilerim.
17 Aralık 2010, 00.38

Özel salonlarla ve op-larıyla ilgili şikayet bloglarına en 3-4- defa, Allahın sopası yok,işte böyle cebren-i mumla ararsınız--ohh iyi olmuş yazmıştım..Az bile yazmışım. Sizin gözlemlerinize göre daha neler neler oluyormuş meğer.. Sonradan görmelerin   egolarını şişirmemek için o özel salonlara 1-2- dakika bakıp çıkıyorum..

Şu gamyunda  6. yılımı geçiriyorum . 3 kişiyi merak ediyordum.. 

1. beni sayan, çok efendi saygılı  bir kardeşimdi , karısı ve çocuklarıyla, 2 saatliğine  ziyaretime geldi, saygılarını sundu , elimi öptü gitti.Sağolsun.

2. zac ı görmeyi merak ediyorum. Çevremde zeki insanlar olmasına rağmen zac kadar olanını   hiç  kişi görmedim..Yakından görüp bizim gibi etten kemikten mi şöyle bir bakıp ,kutlamak isterdim..

3. Sevgili cebren-i görmek , sabrından, adaletinden, efendiliğinden,gencecik yaşına rağmen  olgunluğundan, çok zor bir görevi ,başarıyla yaptığı için , kadın olarak  hepimizin yüzakı olduğundan , tebrik edip alnından, anne sıcaklığı ile öpmek isterdim..

ilk dileğim oldu, sıra inşallah 2. ve 3 ye de gelir bir gün..

 

 

Sizleri seviyorum.

not.Şimdi  bana, malum sözle ( hani birini övünce ,kıskanan biri çıkar  der ya ) hakaret edeceklere iki çift lafım var, altı yıl içinde en az 20 defa , cebrenden çevrimdışı  ceza almış biriyim .Haksızlığa  dayanamayıp   salonlara yazıp cezamı alıyordum.. Cezalar yerindeydi,  ben ne kadar haklıysamda ..Boynum kıldan ince ,kurallara..En son nasıl oldu bilmiyorum, asla yapmadığım , yapmamaın imkansız olduğu  birşeyle suçlanıp aldığım ceza çok dokundu beni çok üzdü.  Ve o tarihten sonra en sevdiğim nickimi bıraktım .i cebren beni, o nickimi  bitirdi..::)))))    Artıık  beni tanımaz bile şu anda..     İşte ben  buna rağmen takdirlerimi yazdım, yazarımda..

Çünkü onun gerçekten çok dürüst biri olduğunu biliyorum.  

Saygılar,sevgiler..

17 Aralık 2010, 01.10
İtiraf belkide bu evet su özel salonlar acılmadan önce bende  hep gamyun oplarını eleştiridim...Pekde beyenmezdim...Özel salonların acılması ile vede özel salon oplarını görünce (Hepsi deyil tabiki işlerini layıkı ile yapanlar var illaki)  Gamyun oplarının hepsinin layıkı ile görevlerini yaptını düşünüyorum .gamyun opları  MELEK
17 Aralık 2010, 01.34

HARİKA !!! tek kelime ile harika gözlem ve tespitler... Birde botlarla dans var onuda ben ekleyim. Önce ilan olur; eşli de üç, teklide iki bot yasak tüm userlere duyrulur... Botlar sayılır, bir masaya iki bot girerse hemen atılır, nezaketen salona bir hay edilir, hemen botun yerine oturulur ( nazik oplar).

Daha bir çok şeyi herkez gözlemliyor; değmez... Gerçekten değmez, bunlar küçük hesaplar ve hepsi geçici ... Hayattan tad alma duygusunu yitirince insan hırsa kapılır. Bırakın oyunun eğlencesine ve heyecanına ortak olalım.

Ortama alıştığım bir salona girmiyorum. Çünkü salon genelinde kendilerince sohbet ederken; insanları nahoş sohbetlerine ortak ettiklerini düşünemeyecek kadar duyarsızlaşabiliyorlar. Herkez içkiden hoşlanmak zorundamı? İçen kendine içiyor zaten biz bilmek zorundamıyız? yada başka ahlaki olmayan sohbetler... Aynı kelimeleri userler yapinca ebedi uçurulur. Özel salonlar biraz daha bu konuda gelişmeli diye düşünüyorum. Atılma konusuna gelince evet işim var veya başka oyun oynuyorum diye salondan bende atıldım (((  o salonada girmiyorum. Dağ dağa küsmüş dağın haberi belki olmaz. Küsenler artınca geride user kalmaz. Şimdiye dek oynadığım sitelerin içinde en nezih ve bayanlar açısından en uygun olani burası. Umarım bozulmaz...

17 Aralık 2010, 02.41

Sitenin gercek sahiplerine teşekkür ve tebrik ederim...

17 Aralık 2010, 03.03
öncelikle tesekkürler bu aydinlatici yazilariniz icin, devaminin gelmesinide  dilerim..
Bir söze takildim, tabiki yönetici olmak özel bir yetenek haklisiniz, 150 kisilik salondaki üyler acaba salonda genel op oldugu zamanki gibimi davraniyorlar!!
en fazla yasak 1 hafta oda tek bu salona, ederim küfrümü hakaretimi gider baska salona girerim diyip uyguluyorlar eylemlerini ..
Bu genel oplarin oldugu salonlardada böylemi sizce, en ufacik bir uyarida ayni sekilde kimliginiz ne idügünüz, soyunuz sapiniz soruluyormu!!hersey icin hadi bakalim hesap ver diye diklenebiliyorlarmi.. özel salonlardaki op arkadaslarinda cok özveriyle cok sabirla sayginin disinda  hic bir karsilik beklemeden bu güzel siteyi sevdikleri icin hizmet verdiklerini untulmmasi gerektigini düsünüyorum..
saygilarimla
17 Aralık 2010, 04.51
noktasından virgülüne kadar tek kelime yanlıs olmadan dosdogru  yazılmıs bir blogtur verdiginiz emeklere  ve sabrınızdan dolayı  kutlarım  gönülden destekler basarılarınızın devamını dilerim...
17 Aralık 2010, 06.01
Gamyun gamyun oldugu gunden bugune kadar gelınen noktada ;

İşaret etmiş olduğunuz konuları hergün üzüntüyle izliyoruz. Fakat bu olanları düşündüğümde sağlam bir op kitlesiyle işini başarı ile götüren arkadaşlarımı da gördükçe hoşuma gitmiyor değil...

Zaten artık üyelerde bilinçli 2 kıza 2 erkeğe kanacak türden değiller  ve salon sayılarına bakıldıgında ve eski ve köklü olan salonlardaki samimiyet ortamına kapılıp gidiyoruz ; hergün yeni arkadaşlıklara ve seviyeli ortamlara pencere açtığımıza inanıyorum...

Ellerinize ve emeğinize sağlık.....

Neymiş  < < İstisnalar Kaideyi Bozmaz > > 

İyi eğlenceler......
17 Aralık 2010, 08.10
MADALYONUN İKİ YÜZÜNÜDE GAYET İYİ ANLIYANLARDANIM BANA SORULSAYDI ESKİ GAMYUNU TERCİH EDERDİM TÜFEK İCAD OLDU MERTLİK BOZULDU GİBİ ÖZEL SALON İCAD OLDU GAMYUNUN TADI GİTTİ :)
17 Aralık 2010, 08.27

Geçenlerde Bilardo Oynarken Masamda ki Şahsiyet(siz) Küfür Etmeye Başladi...! Sebebi ise Topa Yavaş Vurmammış..

Malum Kişiyi ve Yazdiklarini Xx... Rumuzlu Opumuza ilettim...

Opumuz o Kişiyi Atti Atmasina Fakat , Sonrasinda Bana Söyledikleri Çok İlginçti..

Bir Daha Kimseyi Şikayet Etme , Edersen Seni de Atarim :)

Ok dedim , Atmam...

Burda Tamamen Hakli Bendim..

Üzülmem Gereken Yerde , Tebessüm Ettim..

Çünkü Sizlerde İnsansiniz, Robot Değil..

Elbette Zaman Zaman Hatalariniz Olacak..

Bunlari Hoş Görmek de Bize Düşer..

Zac, Cebren , Azize , CisiL , iLaydam , Sabrina , Sophistic ve Adini Sayamadiğim Tüm Yönetici Arkadaşlara Teşekkürler..

 

17 Aralık 2010, 08.38
sadece 2 cümleyle özetlersem,iyiki varsın cebren.. bir bayan olarak bu mücadelen ve düşüncelerin için yürerekten kutluyorum sizi..saygılar..
17 Aralık 2010, 09.50
herkez kendi isini yapıyor we bundan kmsede sikayetci degil. emeginin karsılıgını bir sklde alıyorsunuzdur saygilr sewgiler
17 Aralık 2010, 10.39
BEN GAMYUNU TANIDIĞIMDAN BERİ DAHA ÖNCE ÜYE OLDUĞUM SİTEYE GİRİPTE OYUN ASLA OYNAMADIM.ÇÜNKÜ BEN BÖYLE ADALETLİ,KİŞİYİ DÜŞÜNEN VE HERŞEYİ VEREN BİR SİTE GÖRMEDİM.GEÇENLERDE ANNEM DİĞER SİTEDEKİ BAZI ABLA VE ABİLERİMİN BENİ ÖZLEDİĞİNİ SÖYLEDİ.BİR GELDE SLM VER DEDİ.AMAN ALLAH IM BİR DE NE GÖREYİM.GAMYUNU TAKLİT ETMEYE BAŞLAMIŞLAR:)))ÖZEL SALONLAR AÇMALAR,SİZDE SALON SAHİBİ OLUN DEMELER FALAN FİLAN..TAKLİTLER GEÇİCİDİR ASIL OLAN GERÇEKLERDİR.))))EMEĞİNİZE ÇOK TŞK EDERİM.ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM.SEVGİLİ GAMYUN..
17 Aralık 2010, 10.45
AnLamsIzZ_  nikine katılıyorum. 8 senelik üyeyim ve ben eski gamyunu özlüyorum
17 Aralık 2010, 11.19
ben 1 senedır burdayım daha once nasıldır bılmıyorum ama suankı halınden memnunum
17 Aralık 2010, 11.20
Gamyun sitesini çok beğeniyorum. Bazı seviyesiz üyeler olsa bile saolsun oplar duruma müdahele ediyorlar. Gamyunun eski halini bilmiyorum gerçi ama memnunum. Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.
17 Aralık 2010, 11.21

cebren diyor ki
"Demekki neymiş sonuç..Herkes ÜYE olabilirmiş ama herkes YÖNETİCİ olamazmış.."


sizin dediğinize kesinlikle katılıyorum.   özel salonların hepsi olmasada bazılarındaki opların davranışlarındaki tutarsızlıktan dolayı siteye  zarar verdiğine inanıyorum.
17 Aralık 2010, 12.34
cebren parmaklarına sağlık güzel yazmışsın tşkrr 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın