gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Kara mizah .. beymence

29 Aralık 2010, 10.17
A- A+

  Yaklaşık  6 yıldır bi siteye üyeyim..kendi adıma yazdığım ilk satırlar olması bakımından  benim için önem arzediyor.33 kez burda  farklı  konularla karşınızda olcam.  sonrasında yine iyi bi okur  olarak devam etcem.

    ben beymen33.  nam_ı  diğer  neyse boşver!! yok artık  öle ben  ustayım, gözlerime hastayım megalomanlığı.:) kamyon arkası yazılardan, gamyun  bloğuna  terfi etmenin metamorfozundayım şu an..  klavyem sürçerse affola.. önce hüzün; sonra istediğiniz kadar gülün.:)

   Bugün  aşkla ilgili küçük bir bukle  suncam sizlere..  defalarca  kaleme alınmış olmasına rağmen; ben   hayatım dan  makasladığım anımı  ilk  yazımın realitesi olarak  suncam   sizlere.

   Bende   kalp  taşıyan siz sevgili arkadaşlarım gibi zaman  zaman bu aşk  rüzgarına  kendimi kaptırdığım oldu . KALBİMİN   SESİ   kalemimin gücüyle duyduğum öz güven, hata riskini  hiç bir zaman en az  a indirmiyomuş.ÇOK  sevdiğim o aşk  rüzgarına kendimi kaptırdığım bi  dönemde  sevdiğime akrostiş  şiir yazarak  kendimi ifade etme yolu, en kolay yol  gibi  görünüyodu..ee  arzular şelale :) 

   Birgün  yine bi şiirle  güya onu onure ettim..oysa ilk harfleri beymen oluyordu şiirin.megalomanlık kokusu gelsede  aslında ona yazılmış bir şiir olması açısından kutsal olmalıydı. olmuşda;

    (B)üyük bir aşkla seni kalbimin sahibi yapmadım mı?

    (E)n güsel  yıllarımı  gençliğimi sana adamadım mı ?

    (Y)aşamımın yegane anlamı sen olmadın mı?

    (M)utluluğu  yüreğine  yüreğimle yazmadım mı?

    (E)llerimi  birtek sana, sadece sana uzatıp

    (N)efesimi  sen daha rahat nefes alasın diye tutmadım mı?                                                

                ..  birlikteliğimiz  çalkantılı  günlerinde    bu şiiri  yazıp ona yolladım.. 1 saat sonra şiirim   tekrar  bana   şu şekilde  geldi.

     Büyük bir aşkla seni kalbimin sahibi yapmadım mı ? (H)adi ordan

    EN güzel yıllarımı, gençliğimi  sana adamadım mı? (Ü)ffff

   Yaşamımın yegane anlamı  sen olmadın mı? (L)af bunlar

   Mutluluğu  yüreğine yüreğimle yazmadım mı? (Y)eme  beniii

  Ellerimi  bir tek sana, sadece sana uzatıp (A)lla alla

  Nefesi mi sen daha rahat  nefes alasın diye tutmadım mı? (N)efsini tutsaydın

                   Hülya yı alkışlayanlar benimde hakkımı  teslim etsinler lütfen!!!!!!  :))

 

YORUMLAR

29 Aralık 2010, 19.00
Dilimizi düzgün kullanmayanların hangi konuda olursa olsun burada yazmasına izin verilmemeli bence...
29 Aralık 2010, 19.35

Aşktan anlamayan insana denk gelmişin beymen.buram buram aşk kokan bu şiire böyle bi cevap veren insanla senin ne işin olabilir.yaşanan günlerine yazık olmuşş.

29 Aralık 2010, 19.51
saçma !!! okudum ama ne yani bu aman kardeş 1 konu yeter 33 kez daha yazcam demişsin boş ver sen gerek varmı :))
29 Aralık 2010, 19.57

Tek kelime ile hülyayı tebrik ediyorum hakedene hakki ile yanit verdiği için, Hülya'ya helal az bile yazmış ... "El elden üstündür", iki siirle çikilmiyormuşu işin içinden.

Size gelince bence haklısınız baya megolaman davranmışsınız, özür dilerken bile üste çikmaya çalışmışsınızda yedilermi yokkk... yememiş ))) Sadece medeni cesaretiniz için tebrik ediyorum.

29 Aralık 2010, 20.34
beymen kardeş yüreğine ve kalemine sağlık;yanlız sevgi kıymet bilene,saygı layık olana.can canana feda edilir,duygularına öf.püf diyen duygudan yoksunlara değil
29 Aralık 2010, 21.37
değindiğin konu süper ama ilk yorum yapan arkadaşa katılıyorum : Güzel dilimizi daha dikkatli kullansaydık dahada etkili olurdu.
29 Aralık 2010, 21.56
öncelikle sizi  medeni cesaretinizden dolayı kutluyorum..keşke  vermek istediğiniz mesaj alınabilsseydi.komplekslerinden arınmış bi portre  çizmişsiniz..ve yaşanmışlığınızdan çıkardığınız dersi  burda paytlaşmışsınız..  şiir belki işe yaramamış ama   bu  metninizi hülya okusa   kesinlikle  işe yarardı:)..   tekrar kutluyorum sizi..hülya yı  ise yürekten tebrik ediyorum..
29 Aralık 2010, 23.19
Hahahahah :))) hülya inanılmaz derecede favorim haline geldi. Tanımak isterdim.. Çok güldüm çokkk :))))))) Helal sana hülyacımm  :))

            Arada sırada okusamda, bloglara yazmak bana göre değildir ancak okurum ve dayanamadım.. 2.cisi birazcık daha dikkatli kullanırsak Türkçe mizi daha güzel olmazmıydı? geniş kitle hitab ı çünkü Beymen..  Bizde çok yuvarlarız cümleleri kelimeleri ancak blog yazmak gibi birşey kalkışacak olsaydım buna dikkatimi verirdim..
          Birdaha tebrikler hülyacımm.. ))))
29 Aralık 2010, 23.32


e iyi güzel de, kara mizah nerede?
30 Aralık 2010, 00.58

smyrna_10 a çok çok çok katılıyorum...

32 kalmış, bence denemeyin.

30 Aralık 2010, 01.58
GÜZEL KARDESIM KUSURA BAKMICAKSIN ARTIK YAPILAN GORUMLARA?

EMINIM ARAMIZDA BU TÜR SEYLER YASAN INSANLARDA VARDIR.
SIMDI SEN BIZDEN SEN HAKLISIN VEYA O HAKSIZ YADA TAM TERSI SEYLER BEKLIYORSUN.
ÜZGÜNÜM AMA BIRAZ COCUKCA VE COK GÜLÜNC OLDUGUNU DÜSÜNÜYORUM?

EGER DAHA 33 TANE YADA ARTIK HER NEKADAR SA YAZACAGIN YAZI SAYISI, BIRAZ DAHA TARTISALACAK YADA ÖZEL HAYATIN DISINDA TUTARSAN EMINIM DAHA FAYADALI SEYLER DUYACAKSINDIR AMA BUSEKILDE DEGIL!!!!!!!!!

ÜZGÜNÜM OLMAMIS BUNA YORUM YAPMAK BILE KOMIK? B A N A N E

TESEKÜRLER
30 Aralık 2010, 02.45
Bu kısss kıymet bilmemiş:))üfff-püffff tşkrler paylaştığınız için şiiri çoook beğendim!
30 Aralık 2010, 09.29
 Genellikle ilköğretimin son yıllarında  yaşanan, yeni yetme  taze ergenlerin  yaşadıkları  akrostişli  aşkları  hatırladım:.. :))
30 Aralık 2010, 09.58

  Yorumlarınızı  dikkatle  okuyorum..Zaten  sizlerde aynı dikkati  gösterirseniz  farkedeceksiniz ki, telafuzda   kusurum olursa affola  diye  bir  parantez açmıştım.Ama  baktım ki   en kolay yolu  seçip bu kusurumu  öne çıkarmışsınız..  TAbii ki  dikkate alcam bundan sonra.Zaten bizim  en büyük özelliğimiz değilmi ki bir insanın  yumşak karnını bulup ordan   haklamak onu.İyi ki  dizlerimde sızı var demedim,dizlerimden  sökerdiniz ciğerimi.)Amacım  polemik yaratmak değil.AMA sizlere  kötü bi  haberim var yazmaya devem edeceğim.))

 Tüm  yorum yapan arkadaşlara tşekkür ederim.

 

30 Aralık 2010, 10.12
önce smyrn a bişey demeden geçemiycem burada felsefe yapanlardn poz atanlardan çok sıkıldım bırakında biraz eglenelim (yazıları türk dil kurumuna yollamaya onylatmaya işi oraya vardırmya gerek yok) .... Yazıya gelelim beymen33  görünce zaten okumadan böyle bişeyler çıkanı tahmin ettim heheheh eglenceli bir anlatım akrostiş de çok şeker :)) bu arada band msjını okudum okurken eglendim taktirde ettim heheheh ... beymence 2 bekliyorum :))
30 Aralık 2010, 11.19
hülyayı merak ettim harbi kızmış :)
30 Aralık 2010, 13.04
nazenin5 haklısın bunlar ilkokulda kaldı sanırdım:)
30 Aralık 2010, 14.50
Beymen'i tanıyanlar bilir; Keskin köşeleri olamayan, izlenimci tatlar uyandıran hayata bakışında tek düzeliği kıran bir kurgulama ustasıdır. Denebilirse patetik, tutkulu tonlamaları, hemen hemen her cümlesinde cümle yapılarının bile değiştiği bir anlatım canlılığına sahiptir. Tabi onu tanıyana tanımak isteyene.

Beymen; öncelikle duygularını bizimle paylaşma yürekliliğini gösterdiğin için, kendinle dalga geçebilecek kadar komplekslerinden arındığın için, seni eleştirenlere rencide olsan dahi teşekkür edebilecek olgunluğa sahip olduğun için, erkek olarak bu kadar romantik davranabildiğin için teşekkür ederim.

Türkçe'nin doğru yerde doğru şekilde kullanılmasına tamamen katılıyorum. Ama Beymen'in duygularını paylaşırken hatalarının eleştirileceği doğru YER, doğru PLATFORM burasımı? Gamyun. net bildiğim kadarıyla oyun ve eğlence sitesi; Ki doğru platform oldugunu varsayalım. O halde ilk sözlerim sana SMYRNA_10 (hemşehrim) çünkü ilk eleştiride senden gelmiş. O zaman takma adını, sanal değişle nick name'ini seçerken en başta kendin bir çelişkiye düşmüyormusun? Türkçe'yi bu kadar hararetli savunan bir kişi olarak önce kendini eleştirmen gerekmiyormu? Bak sana bu çelişkilerinden kurtulmak için çok şey yazabilirim ama buna ne zamanım ne de isteğim var fakat en azından bir öneride bulunabilirim. Oktay Sinanoğlu'nun Bye bye Türkçe diye bir kitabı var, orada sana ve senin gibi düşünen diğer yorumculara verilecek en doğru cevapları bulacağınızı düşünüyorum. 

Hoş buna ilişkin olarak benimde söyleyecek elbette birşeylerim var.

İnsanlar ve onların doğrularıyla uğraşanlar her zaman küçüktür ve küçük kalmayada mahkum zihniyettedirler. İnsanlar; Yüreğini, gönlünü, gözünü, ufkunu açtığı kadar büyüktür. İnsanlar, sağını, solunu, etrafını, dahası dünyayı görebildiği kadar büyüktür. İnsanlar, başkalarını değil, kendini eleştirip, yanlışlarını görüp, hangi noktada olduğunun  muhasebesini yaparak, çıkan sonuca göre kendine yön verdiği kadar büyüktür. İnsanlar; kişiliklerini; Mesleklerinde, konumlarında, yaşlarında değilde hal ve tavırlarında SERGİLEDİKLERİ kadar büyüktür.

Bilmem anlatabildimmi.

Sevgiyle kal, Sevgili  Beymen ve dostlarım.

30 Aralık 2010, 15.21

!...  :)))

!...  Anlayan beri gelsin.

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın