gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Beymence paylaşım

31 Aralık 2010, 17.07
A- A+

   Yazmaya devam edeceğimi söylemiştim  tüm eleştirilere rağmen...2. kez karşınıda  olmaktan biraz cekinsemde, korkularımla yüzleşerek  33  hedefime ulaşmakta kararlıyım.

  Bugün  sizlere yine   kendi hayatımdan  bir   yaşanmışlık sunucak olmam  kesinlikle  özel hayatı  deşifre    değildir; Beymence bir anlatım olarak benimseneceğini umut ederek yazıyorum.

 '' Bir köylü kadın,bir danayı doğar doğmaz kucağına alıp sevmiş,sonrada bunu adet edinmiş, hergün danayı kucağına alıp taşırmış; sonunda buna okadar alışmış ki dana büyüyüp koskoca öküz olduğu zaman, onu yine kucağında taşıyabilmiş.''

 Bu bana çok ilginç geldi.Alışkanlıklar beyine pozitif anlamda katkımı sağlıyor yoksa köreltiyormu?  bu ayrı bir tartışma konusu..fakat bazen alışkanlıklarımız......:))

  Yakın bir geçmişte  efham dürtüsüyle hastaneye gittim.Malum işlemler tahliller bir süre beklemek  zorunda kaldım.Bu arada  bekleme sürecinde insani ihtiyaç nedeniyle lavaboya gitme ihtiyacı duydum.Gittiğimde  4  kabin vardı ve maalesef hepsinin kapısıda  kapalıydı.                                                                                                                                  

   Bir çoğumuzun yapacağı  gibi bende birinci kabine gittim ve kapısını  nezaketle tıklattım.Aynı nezaketle içerden gelen: öhö öhö!! sesi iletişimin hala  teknolojinin  tekelinde olmadığının   göstergesi gibiydi...mesaj alınmıştı.

  Ve ben ikinci  kabine yöneldim.TIK TIK!!..

    İçerden  gelen; ÖHHÖÖÖ !!!!! ses  tonunun  kendi  sorunlarıyla uğraşırken rahatsız edilmekten  pek  hoşlanmadığı,KURTLAR VADİSİ seslendirmesi yapmasından belliydi.Cesaret  yoksunu olduğumdan değil de; meydan okunması gereken ortamın orası olmadığını düşündüğüm için; '' O NASIL  SES TONU ?.. TÜRKCE Nİ  DÜZELT''   şeklinde bir uyarıda bulunma gereği  duymadım ve 3. kabine yöneldim:

 

..  yine aynı nezaketle üçüncü kabinin  kapısını  2 kez tıklattım.TIK !! TIKK!!

İçerden  gelen ses aynen şöyleydi: GİRRR!!!!                          :)))))))))))))))

    Aslında alışkanlıkların  alışılmadık  durumlara  gebe olduğu, bu yüzdende; alışkanlıkların sıksık  güncelleştirilmesi gerektiğini net bir şekilde  ben öğrenmiş oldum. 

       1. blog yazımda  hülya  kahraman oldu  ve ben  2. planda kaldım.. o yüzden bu  yazımda tedbirli davranıp kahraman adayını  bulunduğu odada kapalı bıraktım :))

   NOT:  Daveti kabul etmedim  :))))))))

YORUMLAR

02 Ocak 2011, 21.47

yeni yila nekadar iyi girmemis olsamda senin yazilarini okudukca yeniden gülüyorum. Allah´ta seni güldürsün beymenn33. "Aliskanlik" tan bahsediyosun, korkarimki bizlerde senin bu yazilarina alisacagiz. Sonra, tamam artik 33 kere yazdim daha fazlasini beklemeyin deyip bizleri büyük bir bosluga düsürmeyesin. Yazmis oldugun yazilari sayarken aradaki ceyrekleri, bucuklarida unutma lütfen.. smile Resmi 

0,75 inci yazini büyük bir sabirsizlikla bekiyoruz smile Resmi

02 Ocak 2011, 22.34
Ya iyiki varsiniz harbiden neye güleceğim ben ))) Tek sorun bence yine ikinci planda kaldiniz 3. kabindeki aldi yerinizi. Çok muzip olacak da zaten sizin yazinizda o tarz olmus. Davete icabet etmek gerekirmiş... Alışkanlıktan olduğunu düşünmekle iyi etmissiniz ....
03 Ocak 2011, 14.05
:))))
eeee, daha sonra sonuncu kapıyı da tıklatmadın mı, ben onu merak ettim şimdi?? Yoksa bu müthiş zeka ışıltısı dolu cevaptan sonra 4. kapıyı tıklatmaya cesaret edemedin mi?
07 Ocak 2011, 11.54
eee girdinmi sen ben onu merak ettim heheheh .. 
21 Nisan 2011, 11.19
arkasi gelir ins. okumak isterim :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın