gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

YAZI-YORUM

03 Ocak 2011, 22.03
A- A+

    SİYAH.. BEYAZ...

  Bundan önceki yazılarımdaki eleştirileri düşünerek, buğün kaleme alacağım yazımı; Beymenin Vijdanı  kimliğimle yazacağım.Yapacağınız olumsuz eleştiriler,beymenin  vijdanı ile hemfikir olmuş olacak.Olumlu eleştirileride  bizzat beymen olarak alırsam  , tüm eleştiriler bana pozitif olarak yansıyacak ve ben emeğimin karşılığını almış olacağım. :)

   Eleştirilere sonuna kadar açığım.Tek ricam blog yazıma  farklı anlamlar yüklenip, konunun  farklı boyutlara çekilmemesi. Teşekkür ediyorum herkese.

    Herkesin hayalini süsleyen bir prensi yada prensesi mutlaka vardır veya olmuştur.Kimileri 12 den vurur,kimileri hayaline  en uzak kişi de  mutluluğu bulur.Kimileri platonik,kimileri bağrı yanık sever...Bana da bir zamanlar hayalimde ki resimle pişti olan bir  aşk  kısmet olmuştu.Mutluluğu kesinlikle bulmuştum,herşey pembeye boyanmıştı hayatımda.

   Beşiktaş İskelesi' nde,banka oturup martılarla paylaştığımız simitlerimizde;Sarıyer sırtlarında ki o meşhur ağacın gölgesinde boğaza nazır yediğimiz dürümde (soğanlı); bizim en romantik yemeklerimizdi artık.Belki o  ağaca isimlerimizi kazımamıştım ama ; ağacın etrafında koşuşturup,birbirimizi ağacın gövdesi etrafında  kaybedip, bulduktan sonra birbirimize sarılıp; sağ ayaklarımızı dizlerimizden kırıp, tek ayak  üstünde  durmamızın aşktan başka nasıl bir tarifi olabilirdi ki..Türk filmlerinden fırlamış bu görüntüleri verirken,Ediz HUN'u  bile kıskandıracak hareketleri belkide farkında olmadan sergiliyordum.:)

    Evet  Aşıktım.Herşey çok güzel gidiyordu.Fakat küçük bir sorun vardı.Benim için kesinlikle sorun teşkil etmeyen bir durum.''  ben istedim bir göz, Alllah verdi iki göz  ''   durumu ..Ama aşık olduğum insan bu durumu çok  büyütüyor zaman zaman  başı omuzumda; Allah neden beni böyle yarattı  diyerek akıttığı gözyaşlarına üzülerek şahit oluyordum.Sorun mu?..sorun ten rengiydi.fazlasıyla esmer oluşu.Yabancı bir baba, Türk anne ve İstanbul' da kendi ayakları üzerinde duran İzmir'li bir güzel. ''Zenci'' kelimesini ne beymen olarak nede  beymenin  vijdanı kimliğiyle kesinlikle kabul etmiyorum.

   15 Gün gibi kısa bir sürede  artık duygularımdan iyice emin olduğumu  düşünüyordum.Seviyordum.Beraber  yaşlanmayı düşünebileceğim doğru insandı o.Dolu dolu geçen 15 günden sonra bir akşam yine dışarı çıkmaya karar verdik.Belki o sıradan bir akşam olacağını düşünüyordu ama ben  gündüzden bazı hazırlıklar  yapmış, geceye hazırlamıştım kendimi.Alış-veriş anlayışıma paralel olarak en yakın Galatasaraystore den Arda TURAN forması almadım tabii ki :)).

  Önceden aldığım alyansı tamamlasın ve onunla düşündüğüm geleceği anlasın diye çok sevimli bir bebek patiği aldım Galatasaraystore den. sarı kırmızı :). Alyansı patiklerin bağcıklarından  geçirip,  yaptırdığım paketle birlikte kendimi  süprizimin heyecanına bırakmıştım.

 Saat 22:00  civarlarında evinden alıp,önceden yer ayırttığım mekana  22.30 gibi geldik.Fakat  mekanın  önündeki yoğunluk bitecek gibi değildi.resmen kuyrukta bekliyorduk.Daha fazla dayanamadım ve ellerinden tutup X ray cihazının olduğu bölüme  yürüdüm. Tanınıyor olmamın avantajını kullanıp , cihazda kontrole gerek  duyulmadan yandan geçtik. Hani birazda  havam olmuştu:).Bir kaç adım  yürüdük ve ilişkimize  sebeb olacak olan o soruyu sordu bihter yarim.

  -- Beni neden aramadılar ?

    O kadar mutluydum ki  herkesle selamlaşıyor , görevlilerle şakalaşıyordum, öyle bir anda gelen soruya da  verdiğim cvp  kıyametim oldu .

  --Hayatım karanlıkta seni farketmediler galiba  !!!!

   İnanılmaz bir tepki verdi.Hızlı adımlarla mekanı ağlayarak terkederken;'' tamam ama çabuk dön''  mırıldanmamı hiç kimse yememişti.Rezillğin biri  bin para.Yerin dibine geçtiğime mi yanayım,  terkedildiğimemi?? Çok fazlaydı bu tepki..zannederseniz ki  gamyunda  eşli oyunda yakalamıştı beni:))  (   gamyunda eşli oyun sebdromlarıyla ilgili bir yazı ilerde mutlaka yazacağım)..

  Yine bana esmer günler düşmüştü.O gece aradım bir kaç kez açmadı. Sonrasında da ben aramadım , sakinleşince  arar diye .Maalesef aramadı. Hergün Beşiktaş İskelesi'nde o  oturduğumuz bankta  bekledim onu.5.Gün  umudumu tamamen kaybedince, cebimden çıkardığım o hediye paketini titreyen ellerle açtım.Alyansı patiklerin bağcıklarından çıkardıktan sonra..   denize  fırlattım   patikleri..!!  evet  patikleri  !!  ...:)

  En son Çeşme'de; tam 37 gün sonra Çeşme'de gördüm onu.Kum deniz güneş  üçgeninde komplekslerinden arınmış  gibi görünüyordu....  yanındaki  yakışıklı ile . :(

 O gün anladım ki;  herkesin aşkı kendi yüreği kadarmış..!! ..   oysa daha kırkımız bile çıkmamıştı be  minyon yüreklim...

    DUYURU:   Hala yalnızım. .. al sana  YETENEK  Acun!!!

                      Esra EROL   sen şimdilik gözardısın  !!   :)

     AKIBETLER:

  -- Alyans : hala kendine sahip beklemekte.  zarif , ince  ve uzun parmaklar ..

  --Patik :  bir daha kimsenin başına çorap öremedi ...

  --Eski sevgili :  solaryum işletiyor ..  :))))

  -- Beymenn33 :  Sanal aşktan yiyeceği osmanlı tokatına yanak uzatmakta  (slm hülya..  nasılsın? ...  devamı için  .(bakınız: kara mizah beymence blog yazısı )

 

 

YORUMLAR

05 Ocak 2011, 10.39
:DDDDDDDDDD beymen kusura bakma ama yorum yazamicam tek kelime ile SÜPERSIN valla cok güldümmmm hahahahahahahahha karanlikta seni fark etmemistirler hahahhahaha deli ya gamyunda esli oyunnnn hahahahahhah delisin sen deli
05 Ocak 2011, 11.03

Harikasınız  başka ne diyeyim..Kısmetinize   inşallah  en az sizin kadar, espri anlayışı yüksek fırlama biri çıkar da mutlu olursunuz::))

Çıkmazsa da , biz   burda Aziz Nesin tadı ala ala okuruz...

05 Ocak 2011, 11.21
hahhahahahahh hala gülüyorum yaaa hahahhahahhha deli bu yaaaaa hahahahhahaaha gülme krizim bitsin bende yorum yazicam beymennnnnn hahahahahahhahahaah
05 Ocak 2011, 11.51
güzel bir yazı..Fıkra gibi olmuş ama bildiğimiz ve okuduğumuz güncel fıkralar gibi değil,bilyosun onlara gülünüp geçilir insanda kalıcı iz bırakmaz.daha çok edebi fıkra gibi olmuş)hem güldürüyor hem düşündürüyor)herkez bişeyler yazar,karalar ama kelimeleri anlamlı şekle getirip birleştirmek kolay değildir.anlatım şeklin çok güzeldi tbr ediyorum)devamını bekliyorz.umarım kendi yüreğin kadar yakın hissettğin beyaz aşkların olur))
05 Ocak 2011, 12.25
Sevgili  Beymen   İnsan  duygularını  bu  kadar  güzel, espirili  ve  doğal   yazamaz.Senin  yüreğin  çok  güzel.Okuduğum  güzel  bir  aşk  hikayesi.Eline  ve  yüreğine  sağlık.Ben  her  zaman  sana  delisin  diyordum,  yalan  değilmiş.Biraz  delisin.:)Ama  karşındaki  kişininde  hiç  espiri  anlayışı  yokmuş.Sen  her  şeyin  en  güzeli  ve  en  iyisine  layıksın.İyiki  varsın,  iyi  ki seni  tanıdım.SEVGİLERİMLE.
05 Ocak 2011, 14.04
Kara mizah-Beymence başlıklı yazına, yorumum; "Hayata bakışında tekdüzeliği kıran bir kurgulama ustasıdır kendisi" diye başlamıştım. Beni haklı çıkardın, teşekkür ederim. Yine güzel bir kurgulama, çok beğendim. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

Sevgiler

 
05 Ocak 2011, 18.36
İşte neye niyet, neye kısmet.. di mi? Demek ki biraz dikkatli de olunacak.. hehehehee..

Fakat şu bir gerçek ki, müthiş matrak birisin, yani mizah yeteneği son derece gelişmiş birisin. Demek ki müthiş de zeki birisin. Ayrıca bundan başka meziyetlerin ve hasletlerin olduğunu da tahmin eder gibiyim sanki. Çünkü, zaten daha ilk bloğunda anlaşıldığı üzere, seni tanıyanlarca da hayli sevilen birisin. O ilk yazında bile ortaya konanla, onun ardındaki arasında, (yani o yazış tarzınla ortaya koyduğun sen ile, onun ardındaki gerçek sen arasında) sanki bir fark var mış gibi sezinlemiştiim. Zaten o yüzden o ilk bloğuna yazılan eleştirilere de (görünüşte haklıydılar ama) katılmadım, onun için zaten bir yorum da yazmadım. Çünkü sanki yazındaki o hataları dahi, kendince bir amaçla "bilerek" yaptığın, kendince bir kurgu sonucu o yazıyı da öyle yazdığın gibi belli belirsiz bir duyguya kapıldım. O nedenle de kendimi izlemeye aldım, yani zamana, böylece tabii senin kendini biraz daha anlatmana bir fırsat tanımış oldum, dolayısıyla kendime de tabi...

Şimdilik burada beymenn33 olarak "bu nik" ile yazılmış 3 yazın var, bir de ilk yazından sonra başka bir yazıya yazdığın bir yorumun var, bunların ışığında şimdilik diyorum ki, harikasın yaaa.. burada senin gibi birine rastladığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.. dilerim her yazını okuduğumda hep böyle hissetmeye de devam ederim... Allah da seni hep güldürsün, hayatın boyunca...
Hala yüzümde yazınla bıraktığın tebessüm var :))))
Herşey hep gönlünce olsun inşallah... Sevgiyle...


05 Ocak 2011, 19.20
Seni sadece salonunda oyunda tanıyorum. yazdığın esprili yazıları keyfle okuyorum.içiyaralı yüreğini yeni tanıdım. herne kadar buna mizahiyaklaşsanda sendeki izi derin olmuş.ama sakın üzülme çünkü o seni haketmemiş daha fazlasını yaşamadan bitmiş.hatırlarsan bir gün sana salona yazılan bir yazı için yaptığın yorumdan dolayı teşekkür etmiştim.sana hakedecek kişiye yaşacağın mutlu aşk dolu günler dilerim.iyi olanı hakediyorsun.SEVGİ VE SAYGILARIMLA
05 Ocak 2011, 20.55
Yorgun bir günü sizin yazı ile bitirmek harika... Bu seferde çok güldüm. Eleştiriye gerek yok siz zaten kendinizi yeterince eleştirmişsiniz ))) Karanlıkta farkedilmen dileği ile... Hiç bir şey için ne erken ne de geç, her insan kendi kaderini yaşıyor, herkezin filmi kendine münhasır ))) Çok merak ediyorum duygusala bağlayacak ağlatacakmısınız ?
06 Ocak 2011, 00.00
Butun gun basimin etini yedin yazimi oku oku oku diye senin yuzunden butun turnuvalardan elendim butun odulleri kaybettim neden???  sirf senin su yazini okuyuyabilmek icin bu durumda bana goz,suslu ve silver borclusun:)))) Saka bir yana yaziyi okumaya basladigim zaman dilimi  ile bitirdigim zaman dilimi arasindaki  surec o kadar kisaydi ki  inan ne zaman bitti anlayamadim bile... tipki  cok iyi satan bir kitap kadar surukleyici ve muntazam olmus hele bir de bunun yasanmis bir gercek olmasi daha da etkileyici olmasini saglamis....Canim arkadasim Lady`nin de yaptigi yoruma kesinlikle katiliyorum beni de gulme krizi tuttu yazarken cok zorlaniyorum .....e be BEYMEN33( nami diger beymen 3000)  insan hayatini gecirecegi kisiye karanlikta fark edilmemissindir diye bir sey soylermi hayretsin:))))Hahahahahahaha..Ama su da bir gercek  Allahin sevgili kuluymussun ki seni 37 gun sonra unutup kendini baska birinin kollarina atabilen kisiden sana ne sadik bir es nede hayat arkadasi olurdu...O yuzden GIDENE BOSVER ....GELENE HOS GEL de ve gec ....Hayat boyle kisileri dusunup uzulmek onlari kale alip onlar icin yazi yazmak ve o kisilere hala deger vermek icin cok kisa....
07 Ocak 2011, 11.37
Blogu okurkende okuduktan sonra bisürede baya güldüm :))) bunu koly koly kimseye demem ellerine saglık beymen:))... konu süperr ama benim bu blogları okumaktan vazgeçiren bişey vardıki oda yazamıyan insanlarında ısrarla yazması.. hep derim yazmak bir yetenektir bunları benzer şeyleri  yaşıyn insnlar vardır mutlaka fakat bunu kaleme dökebilmek iştir hele bu kadr eglenceli bişekilde sıkmadan yazmak bir yetenektir çok keyif aldım .. bu arada geçmişler olsun hahahahah allam ya:D:D
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın