gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

....

07 Şubat 2011, 17.40
A- A+
HAYAT DEVAM EDİYORAma hayat devam ederken ,sizin herkese bonkörce dağıttığınız ilgi ve şefkate insanlar o kadar çok alışıyorlar ki;sizin ihtiyacınız olan sevgiyi bir bakıyorsunuz, vermekten almaya unutturmuşsunuz insanlara..yada insanlar sizin zaten bunu bildiğinizi düşündüğünden ifade etme gereği duymuyorlar zaten..hayat devam ediyor ama o kadar kısa ki;sevgilerimizi,tutkularımızı,özlemlerimizi dile getirmek için niyet ettiğimizde, bir de bakıyorsunuz boyut değiştirmişsiniz..eğer reenkaryasyona da inanmıyorsanız, artık bu konuda hiçbirteselliniz kalmıyor demektir .. İşte tüm bu düşüncelere rağmen pozitif olmaya çalışmak ve etrafa neşe saçmak bazen insanı yoruyor,üzüyor kendi kendinize kaldığınız zamanlarda..herkesin zaman zaman yaptığı iç hesaplaşmalarınızla başbaşa kalıyorsunuz,siz davet etmediğiniz halde teklifsiz,tüm kompleksleriniz başınıza üşüşüyor, mutlu olabiliyor ama neşeli olamayabiliyorsunuz.. Böyle zamanlarda sizin değer verdiğiniz ve size değer veren insanlardan sihirli söz olan "NEYİN VAR" startını bekliyorsunuz..oysa ne start veren oluyor nede kronometre tutan yanıbaşınızda.. Hayatımızdaki az sayıdaki dostluklar bile bazı şeyleri teklifsiz,neden-sonuç ilişkisiz,yargısız paylaşmaya izin vermiyor çoğunlukla..Bir sonu ve bu sonun bintürlü çeşidi olmasına rağmen iki kişi arasında kalacak dostluklar gerekiyor böyle zamanlarda,yüzünde kimsenin anlam veremediği

gülümsenin nedenini sadece sizin bileceğiniz..

    

YORUMLAR

08 Şubat 2011, 12.22
güzel .................................................................
08 Şubat 2011, 12.45

O yüzden askerliğimi yaptığım günden beri kendimi yeni bir dünyada gibi hissediyorum ve etrafımdaki insanları(ailem hariç) mutlu etmek için fazladan hiç bir emek harcamıyorum.

Acaba üzülür mü diye düşünmüyorum. Çünkü bunu yaptığım zamanlarda hep kendi mutluluğumdan fire vermek zorunda kalıyordum...

Bence herkes biraz bencil olmalı...

08 Şubat 2011, 13.14

Etrafına sürekli güç veren, mutluluk veren, neşeli ve daima pozitif insanların çizdiği portreye bakıp da onlarında gözlerinde zaman zaman hüzün olabileceği düşünülmüyor galiba. Yada onların her türlü sorunla baş edebilecek biri olduğu imajı yerleştiği için zihinlere, 'neyin var' demek bile akıl edillmiyor sanırım. Art niyetten değil, belki bu yerleşen imajdan belki de mutsuzluğu vs. yi onlara konduramamaktan.

Teşekkürler.

08 Şubat 2011, 15.13

 selamlar...

Bende Buda'nın yaşamının son gününde verdiği vasiyetini yazmak istiyorum.

Kendi kendine ışık ol,kendi dışında hiç bir şeyde güç arama,kendine gerçeği ışık yap..

saygılarımla.....

 

08 Şubat 2011, 17.07
Reenkarnasyona hiç inanmadım, mantığı olmayan şeylere inanasım gelmiyor. Terzinin bi tarafı sökük olurmuş, start verende reset atanda yok hayata, olursada tamamen Allah'ın taktiridir (Kalp krizi ve benzeri koma durumlarından sonra). O anları çok yaşarım ve tek çözümde bende bilirim. Destek sistemlerini kullanır, otomota bağlar aynı şeyleri sil baştan yaparım, çözüm buldum buldum, bulamadım haydi çöp sepetine- yok kıyamam atsamda geri alır tekrar bi yol ararım. Olumlu yada olumsuz o sorun çözüm bulurum. Dışardan yardım bazen zaruri oluyor, genellikle soğan doğramak işe yariyor mendille kompleks bir teselli oluyorlar...  
08 Şubat 2011, 18.39


Oyun bitince şah ta piyonda aynı kutuya konur.
08 Şubat 2011, 21.24
Ancak, kaybettiklerinde anlıyorlar değerinizi ama geç olmuş artık sizde verecek birşey kalmamış, dilenen özürlerin, gösterilen ilgilerin anlamı yok..
Paylaşım için teşekkürler
08 Şubat 2011, 23.30

İnsan bencil olmaya görsün.

Etrafım da ki herkesi gülümsetmeyi çok severim. Gülsünler ya işte, şen şakrak geçsin saatler , günler.Mesela benim için doğum günü kutlamaları çok önemlidir:) Beni o gün aramayan bir dostum(!) var ise ondan sonra aramasını ne o ister ne ben :) (laf aramız da levyeyi kapasım gelir) Bu işin şakası tabi ama gerçekte bu şakada gizli, şevkimi kırıyorlar. Ben mutlu mutlu onlara dostluğumu sunarken onlar bana bir tebessümü fazla görüyorlar.

Yuvarlanıyoruz işte birgün mutlu birgün kızgın :)

09 Şubat 2011, 03.48
Uç yaşamamak lazım.. Vermesinide almasınıda bilmek; yerli yerinde paylaşımda bulunmaktan başka birşey değildir. Ölçülü olmak gerek galiba..
09 Şubat 2011, 04.14
güzel yazımı desem yoksa bireysel bir isyanmı desem bilemedim...ama kendinizi ifade etmekte kolay ve zor şeyleri anlamaya çalışmışsınız...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın