gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

SİZİN HAYATINIZA KİM YÖN VERİYOR?

08 Şubat 2011, 13.45
A- A+
Bir çoğumuz hayatımızın planlamasını başkalarna bıraktk.Bir kişi kendi hayatının planlamasını kendisi yapamazsa ne olur?Sizin hayatınızın planlamasını yapan kişilerin planlarının bir parçası oluverirsiniz.Peki başkalarının sizin hakkınızdaki düşünceleri nedir?Pek fazla birşey değil.Peki başkalarının sizin hakkınızdaki planları nedir? İnanın o da pek fazla birşey değil.Birçoğumuz bu pek fazla birşey değil listesine mallesef hayatları boyunca güveniyorlar.Bir insan kendi hayat planını kendisi yapmalı.Kimse bir başkalarının planının bir parçası olmamalıdır.Çünkü sizin hayatınızı planlayan kişilerin küçük yada büyük kendi hayatlarına dair bir hedefleri vardır.Sizde kendi geleceğinizi kendiniz belirlemelisiniz.-KARAR KENDİNİZE VERDİĞİNİZ SÖZDÜR. Eğer bu sözü kendinize vermezseniz geleceğe şüpheyle bakarsınız.ve gün boyu adımlarınızı şüpheyle atarsınız.ve 5 yıl boyunca adımlarınızı şüphe içerisinde attığınızı  düşünün. Hayatınızın ne kadar boş ve anlamsız olduğunu hayal bile edemezsiniz. Hiç kimse  hani o hayatınızı planlayan kişiler bile size altın tepsi içerisinde getirip sizin istediğiniz yaşamı inanın vermeyecek`tir.unutmayalım ki. YAŞAMIMIZIN DEĞİŞMESİ İÇİN BEKLERSEK YAŞAMDA BEKLER.        saygılar.

YORUMLAR

09 Şubat 2011, 10.55
Hayatımızın ipleri kendi elimizde olmalıdır, çok doğru... ancak, unutulmamalıdır ki yeryüzünde HERŞEYİ BİLEN HİÇKİMSE YOKTUR ;)
09 Şubat 2011, 11.14
İlginç yazı için teşekkürler. Bence herkez hayatını planlıyor. Başkalarının yön vermesi söz konusu olamaz. Sadece ortak paydalar var. Eğer ortak paydalar olmassa doğduğunuz gün ailenizden ayrılmanız lazım. Hiç sevmemeli ve hiç evlenmemeli, dahada seveceğiniz evlatlarınız veya torunlarınız olmamalı. Buda pek realist değil. İllakı paydaşlar olmalı. Bu başkalarının yön vermesi veya üstünüzde hüküm sürmesi değil karşılıklı özveridir. Gereğinde zaten planınızı bozuyorlarsa rest çekiyorsunuz. Ailenizin istediği bölümü değilde kendi istediğiniz bölümü okurken bunu yapıyorsunuz. Üstelik finansmanı onlardan ))) Çok takılmamak lazım ilişkilerde sen ben denilirse kısa ömürlü olur. Saygılar...
09 Şubat 2011, 11.27
çok doğru yaşamı bekletmemek lazım..bir yerden başlamalı..kesinlikle .başlamalı.
09 Şubat 2011, 14.59
Gerçekten ilginç ama bir o kadarda gerçekci bir yazı olmuş..Eline emeğine yüreğine sağlık..başlamak gerekiyor başlamak bitirmenin yarısıdır..herşey olacağına varır ayrıca
09 Şubat 2011, 20.52
felsefi bakacak olursak plan için bir planda yapılmalı ama bence plan sadece yüzeysel olarak yapılabilinir.
çünü yarının ne getireceğini hiç birimiz kestiremeyiz.
en güzeli ufak tefek planlar yapıp gerisini hayata bırakmalıyız

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın