gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

MAĞDURUM, KİME DERT YANAYIM?

19 Şubat 2011, 11.45
A- A+

Merhabalar,

Son günlerde takip ettiğim bloglarda hemen hemen herkesin sıkıntısı aynı. Özel salon, opları, üyeleri, turnuva sorunları vs. uzayıp gidiyor. Şikayet mercii ni  merak edenler olmuş, bir çözüm arayan olmuş, öneriler sunan olmuş.

Öncelikle hepinize duyarlılığınızdan ve anlayışınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ancak şunu da gözardı etmeyin, size salonlarınızda sıcak sıcak otururken 2 dk tahammül edemeyip, daha neyin ne olduğunu anlamadan "genel opa söyleyeceğim görürsün sen" deyipte tabir-i caizse mahalle mahalle genel op arayan adam burada yazdıklarınızı uzun uzun okur mu sizce?

Okuyanlar, bilmeyenler ve merak edenler için ben yineleyeyeyim. Diyelim ki böyle bir sorunla karşılaştınız. Yerel mahkeme (özel salon) aleyhinize karar verdi ve siz bir üst mahkemeye gitmek istiyorsunuz. Yargıtaya kadar götürmeye kararlısınız. Özel salon oplarını yahutta başınıza gelen bir olayı şikayet etme gereksinimi duydunuz. Tüpgaz arabası gibi mahalle mahalle gezmenize, genel opun özeline "opum koşş yetiş" demenize gerek yok.

Ekran kaydınızı alın  (sorun haksız yere veya gereksiz atılmanızsa, salona tekrar giriş yapmaya çalıştığınızda atılma nedeniniz görünüyor ekranda) Anasayfada (SOLDA) altta DESTEK kısmı var. Oraya olayı; salon adı, op adı, tarih, sebep ve varsa ekran görüntüsünü ekleyerek detaylı bir şekilde anlatın. Sonra beklemeye koyulun.

Unutmayın ki günün her saati sitede aynı anda 40 binin üstünde üye online oluyor. Bu şekilde ne siz kapı kapı genel op ararsınız, ne de genel oplar meşgul olduğu zaman 'benimle ilgilenmedi görürsün senide şikayet edeceğim' dersiniz. Rahat rahat oyununuzu oynarsınız...

 Biz de DESTEK sırasına göre şikayetleri inceler, bir yaptırım söz konusu ise uygular ve size geri dönüşünü sağlarız.

 

Teşekkürler, iyi eğlenceler.

YORUMLAR

19 Şubat 2011, 12.28
       O kadar yerinde bir blog olmuş ki öncelikle bu gerekli yazı için tşk.ler.Blog sayfalarının nasıl kulanılması gerektiği konusunda bir takım sıkıntılar olduğu çok açık ve tuhaftır ki zaman zaman yetkililer bu konuyu dile getirseler de yalın ve anlaşılır cümlelerle durumu özetleseler de bir süre sonra furya şeklinde yine aynı tarz yazılar görülmekte.Kimileri bunu ciddi ciddi anlatmakta,kimileride sözde ''kara mizah'' şeklinde anlatarak komik olmaya çalışmakta.Bunun çıkış noktasının bencillikten kaynaklandığını düşünmekteyim.Çoğu arkadaşımız kendisine haksızlık yapıldığını düşünerek veryansın ediyor ve ortamı kadın programlarındaki drama çeviriyor.Elimizde böyle bir nimet varken,alternatifler sınırsızken burdan bile dram çıkartıp olayı Küçük Emrah filmlerine döndüren arkadaşlara umarım yazınız birşeyleri anlatır.(Tabi okurlarsa).....
19 Şubat 2011, 15.42
BUNLARI YAZMAK DEGIL UYGULAMAK ONEMLI BIZ YAPTIKTA NE OLDU HIC NE ILGILENE VAR NE BAKAN PARANIN OLDUGU YERDE ADALET OLMAZ ...SIZE LAZIM PARALI KISISLER
19 Şubat 2011, 17.26
Sayın Gamyun üyeleri; madem sizi haksız yere atan özel salonlar var, gidin sorununuzu o salonun sahibine aktarın. Salonun sahibi gereğini yapıp o opu uyarmıyorsa bir daha o salona girmeyin. Girince prim yaptırıyorsunuz. Genel opları özeller için ise rahatsız etmeyin. anlayana sivrisinek saz...
19 Şubat 2011, 20.21
Herkes Yönetici olamaz!

Yöneticilerin sabırlı, anlayışlı ve yardımsever olması gerekir.

Üyeler neden banlanır veya salondan atılır?(Küfür etmiş ise atılır ve banlanır).

Salon  adminleri salonunda sürekli huzursuzluk çıkaran oyuncuları banlar.

Oyun yarım bırakmayı alışkanlık haline getirmiş kişiler banlansın bence.

Bir salon yöneticisi ile sorun yaşandığında hiç bir şekilde tartışmaya girilmeyecek, olay site yetkililerine ve salon adminine bildirilmedir.

Salon da park yasak mı?Tabii ki HAYIR!


19 Şubat 2011, 20.26

çok yerinde bir yazı olmuş.emeğinize sağlık.gamyunda böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum şahsen.bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

 

                                                                    saygılarımla..

19 Şubat 2011, 21.17
ben özel odalara girmiyorum çünkü hemen atıyorlar
19 Şubat 2011, 23.27
metin sana katılıyorum arkadaş
20 Şubat 2011, 00.02
AYYILDIZLIALBAYRAK AYNEN KATILIYORUM SANA TŞKLR
20 Şubat 2011, 00.36
Iyide ekran kaydini nasil alacagiz gerci basima gelmedi ama gelirse diye soruyorum.Kopyala yapistir yöntemi ilemi onuda aciklasaydiniz sevinirdik
20 Şubat 2011, 00.40

paylaşımınız için teşekkürler.üyeler yazıyor haklı salon yönetici oplar yazıyor haklı.haksız olan yok şükürler olsun.yavhu gerek siz oplar olsun gerek  üyeler olsun herkez birbirine daha saygılı  daha hoş görülü olursa bu kadar sorun yaşanmaz ve bu kadarda genel op arkadaşlara  iş düşmez. yani siz oplar hiçmi hata yapmıyorsunuz.insansınız yapacaksınız elbette. ama salonunuzda ki üyelere de adaletli davranmak zorundasınız.yok bu arkadaşım yok şu sevgilim yok şunun puanı fazla v.s v.s gibi seçim yapmamak lazım bence. üyelerde  tabiki siz oplara inançları çerçevesinde saygılı olacaklar.Geçen gün bir olay yaşadım turnuvadayım eşli bir ara saydım kalan masa 7 kağıdı kalemi aldım masadakilerini  yazdım eşimle bekliyoruz diğer masaları bitmesini masaya 2 op geldi masayı açın ltf dedi açtm oyuncular oturdu op dedi karizmayı da açarmısınız açtım aa bir baktım oyuncunun birinin puanı 11075 karizma tamam diğerine baktım.

karizma yok 0

puan 10000

oynadığı oyun 0

  dedim opa ya turnuva masası yarı final oynanacak masama gelen turnuva oyuncusuna bak  nasıl oluyor dedim.ee efendim niki değişmiş profle bakıyorum nik 8 dakka evvel açılmış. ya allah aşkına hem oyun oynadın turnuva hem nikmi açtın be adam. hem neden değişiyon nikini turnuva arasında itiraz edince salondan atıldım gelde böle oplara inan güven adaletine. HOŞ GÖRÜ SAYGI SEVGİ  ADALET lütfen arkadaşlar SAYGILAR

 

20 Şubat 2011, 01.25
101 de oyunun yarısında oyundan çıkmak isteyene izin vermedim diye salondaki 2 tane op masaya gelip çatır çatır benimle tartıştı. sizide şikayet ederim deyince çıktılar ama inanılmaz saygısız yorumlar yaparak. madem benim ne istediğim önemli değil neden oylama yapılıyor biri masadan atılırken ??????
20 Şubat 2011, 03.03
Op olanların hepsi opluktan anlayıptamı op oluyolar gidin bakın özel odalara hepsi bayan nicki alın bir rumuz 1 hafta aynı odada takılın sonra OPsunuz olay bu.
21 Şubat 2011, 11.57
Bir arkadaşımız nasıl ekran görüntüsü alacağını sormuş, ona cevaben; 

         Klavyenizin sağ üst kısmındaki tuş takımlarından F12'nin yanındaki "Print Screen SysRq" tuşuna 1 defa bastığınızda, bilgisayarınızın ekranında o an ne görünüyorsa onu hafızaya alır. Daha sonra BAŞLAT menüsünden boş bir PAİNT (resim çizme) dosyası (Hızlı açmak için: Başlat-Çalıştır-Mspaint.exe yazabilirsiniz) açarak oraya dilerseniz klavyenizden CTRL + V, yahutta üstteki seçeneklerde DÜZEN sekmesinden YAPIŞTIR'ı seçerek ekran görüntüsünü açmış olduğunuz PAİNT dosyasına yükleyebilirsiniz.             Daha sonra kaydetmek için üstteki DOSYA menüsünden FARKLI KAYDET'î seçip, kaydedeceğiniz dosyanın yerini (MASA ÜSTÜ vs), adını ve türünü (Boyut ufaklığı açısından JPEG seçmeniz önerilir.) ayarladıktan sonra, ekran görüntüsü (print screen) hazır hale gelmiş olur ve DESTEĞE kolayca gönderebilirsiniz.

Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
04 Ağustos 2011, 23.23
tek ricam op ların keyfiyetine son verin... keyfi atmalar cezalandırmalar!!! bu op lara dur diyecek yok anlaşılan gamyum=op çifliği yeşekkürler..
04 Nisan 2012, 09.46
adamcağız çatır çatır hakaret içeren kelimeler kullanıyo ben çıkmak zorunda kalıyorum birde üstüne puan kaybediyorum iyiymiş valla :(
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın