gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ne olmak isterdiniz?

24 Şubat 2011, 01.36
A- A+

Herkes "İlk" Olmak ister,
"İlk Aşk",
"İlk Öpücük"...
Oysa "İlk" Geçicidir.
...Sahip Olduğunuz Hangi ilk Hala Sizin,
yada Sizinle Hiç Düşündünüz mü?
Oysa Kimsenin Beğenmediği
"Son" da Durum Biraz Farklıdır.
Ondan Ötesi Yoktur.
Heyecandan Avuçlarınızın Terleyerek Tuttuğu "ilk" Elle Değil, Güvenerek Sımsıkı Tuttuğunuz
"Son" Elle Girersiniz Mezara.!
Durup Tekrar Düşündüğünüzde;
"ilk" Olup Yok Olmak mı İstersiniz?
"Son" olup Sonsuz Olmak mı İstersiniz ?

       Hayatımızdaki ne ilk leri nede son ları asla unutmayız sadece unutmak istediğimizi unuturuz bize acı veren, derin yaralar açan ilkleri yada varsa sonları,son cümlediki soruya benim cevabım tabiki son olmak olurdu çünki genellikle ilkler hep unutulur ama son olmak sonsuzluğu anımsatır yani ondan ötesi yoktur ve hiç unutulmaz.

        Ya siz ne olmak isterdiniz ilk mi,son mu?

         Kötü anıları unuttuğunuz,iyi anıları hep hatırlayacağınız bir hayat diliyorum keyifli okumalar.

ALINTIDIR....

YORUMLAR

24 Şubat 2011, 11.07

Tabiki ilk olmak...

İlk AŞK unutulmaz.İlkokula başladıgın ilk gün,denize ilk girişin,ilk defa araba kullanman, uçaga binmen,işe başladıgın ilk gün,ilk coçuk vs..

24 Şubat 2011, 12.12
Yazınızı çok beğendim,ben son olup *sonsuz* olmak isterdim.Yüreğinize,kaleminize sağlık.
24 Şubat 2011, 12.31
durum ve olaya göre değişken bi cewap gerekir bana göre ama hangisi ağır basar deerseniz ilk olmak herzaman güzeldir ....
24 Şubat 2011, 12.56
..bende sadece ilk ve tek olmak isterdim ..böylece sonda ben olurdum..ama istediğimiz bazen olmuyor.. bendeki ilkte hep içimde saklı kalacak ve yeri hep ayrı..kalbimin en güzel yerinde olacak..
24 Şubat 2011, 13.26

bencede son olmak sonsuza dek olmak

 

24 Şubat 2011, 13.50
ben katılmıyorum elbette son olan unutulmaz ama ilklerde unutulmaz ki her zaman son olanın yanında olduğumuz bile onu ilk olanla kıyaslamayız mı? her zaman ilk olanın özellikleri aklımıza gelmez mi?tabiki ilk olan ilk dediğimize göre yanımızda olmayandır ama ilkler unutulmaz tecrübe kaynağımızdır o, başımız sıkışınca eskiyi düşünüp cevap bulabileceğimiz bir kitaptır.
24 Şubat 2011, 15.54

aşk konusunda ilk yada son demicem.aşkın her hali çok güzeldir muhakkak ama ben olayı başka şekilde ele alıcam .şimdiki aşklar saman alevi gibi ,bir varmış bir yokmuş masal misali güçlü degil çok şaşırıyorum ,alışamadım bir türlü.. aşklar ve dodtluklar sadece  maddiyata dayalı:((

 

24 Şubat 2011, 16.55
BEN İSTERİMKİ İLKİM NEYSE SONUMDA O OLSUN AMA BAZEN HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLMUYOR İŞTE BELKİDE EN HAYIRLISI BU BİLEMEYİZ.
24 Şubat 2011, 17.24
Son ' a gidiceğim kişide ilk olmak ve benle de sona gidicek kişinin bende ilk olmasını istedim.Allah'ıma bu şansı bana verdiği için şükrediyorum.
24 Şubat 2011, 18.10
herkez ister elbetteki hem ilk hemde son olmayı ama hayatta bazen herşey istediğimiz gibi olmayabiliyor bazen istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalıyoruz  çok haklısın en hayırlısı bu belkide yorumlar için herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum ellerinize sağlık huzurlu günler diliyorum.
24 Şubat 2011, 18.11
son olup sonsuz olmak en iyisi yada ben hemilk hemson olayım yani ilkve  son  
24 Şubat 2011, 18.20

Kim istemez ki ilk ve son olmayı.ama çok nadir insan bu duyguyu yasamıştır.ilk olarak baslarsın tecrübezsındır güzel yasanmıslıkların yanında acı veren olaylarda yasarsın. zamanla yürümeyen ılıskı yerini güvensizlığe ve tedırgınlıge bırakır.daha olgun davranmaya calısırsın gecmıste yasanılan üzüntüleri tekrar yasamaktan korkarsın.Dilerimki herkes ilkleri ve sonu bırlıkte yasayacagı mutlu huzurlu bırlıktelıkler yasar.

TORAKAYım kıymalı böreğim bu paylasımın ıcın cok tesekkur ederız.senı sevıyorum canım arkadasım.......

24 Şubat 2011, 18.25

aşk insanla insan arasında olmaz,aşk hakla insan arasında olur.Yaşayabilene  ne mutlu

 

24 Şubat 2011, 18.48
aslında siz bile bu yazıyı yazarken çelişkide kalmışsınız ilk'ler geçicidir demiş sonrada ne ilkler nede sonlar unutlur demişssiniz bence ilk yada son olmak değilde hayatınıza yaşadıgınız herşeyın ama herşeyın degerini bilebilmektır ister gecıcı olsun yada olmasın... aşk da ilklere gelince eğer gerçek aşksa o ilktir vede son olucaktır:)
24 Şubat 2011, 22.06

Beynimizdeki geçmişe dair bilgiler..çekmece misali kat kat  açtıkça hatırlanır..ama illaki sevgi..aşk..olacak die bişey yok..bebekliğimizden beri ilkler hep konuşulur zaman zaman......:) ilk  anne baba demek..ilk adım..ilk kahkaha...ilk okuma yazma öğrenme..ilk okula başlayış..ilk arkadaş..ilk okul..v.s v.s...sonra ilk aşk ...ilk acı ..ilk heyecan..bu böyle gider ..:) sadece adı vardır ilkin..her duygu zamana göre ..yaşa göre..ilktir..ilk unutulmaz ama ilkler gibi aradakilerde unutulmaz..:) bana göre....anı yaşadığın her dakika ilktir...gün bitince o ilk oluş biter..son ise ..zaten hatırlanmaz..adı üstünde sondur...ya ölürsün sonlar son olur...yada o son denilen ..süreklilini korur ve daim olur......:) yani kısacası sonda yoktur:)....YAŞ ..ZAMAN..DUYGULAR...bunlar yaşadığın anlarda özeldir..gün misali ..gece olunca yeni bi İLK  yeni  bi SON başlar..:)

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın