gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Y E N İ L İ K !!!

25 Şubat 2011, 00.24
A- A+

3064 gündür üyeyim yaklaşık 8,5 yıl oldu. ilk haliyle şimdiki halinin arasında dünyalar kadar fark var. sadece 3 oyun vardı üye oldugumda, op yoktu küfür eden edene, oplar geldi. oyundan çıkınca puan gitmezdi, şimdi gidiyor. oyundan çıkan giren belli değildir. şimdi 3 kez çıkınca yasaklanıyorsun, herşey daha güzel herşey daha eylenceli olmayabaşladı. buda bizim gamyuna bağlanmanın yöntemleri olsa gerek :))

GAMYUNU SEVİYORUZ...

Fikirler nasıl gelişıyor bilmiyorum ama, herşey daha güzel oluyor. hele son zamanlardaki yeniliğiniz özelsiz oyunlar daha hoş. insnalar özelden konuşacam diye oyun oynamıyordu. bu çok çok güzel bir eklenti.

Bence Bir Blog oluşsa gamyuna şu özellik gelse bu özellik gelse diye...

EY ZAC... sesimi duyuyorsan lütfen kulak ver, 7 yıl önce yaptığınız şu şekiller smile Resmismile Resmismile Resmi... halen gündemde, yeni şekiller , hareketli şekiller nerde. 7 yıldır aynı şekillerdeyiz. smile Resmihalen sırıyor :)) pis pis gülse çok daha güzel olacak, bir çok insanda gamyuna önerdiğim halde gelmiyor. sebeblerindne biride kameralı oyun olmadıgından, şu şekiller smile Resmi yerine :) veya :-) yerinede çıksa daha güzel olur. eminimki birçok gamyun sever. bu tür değişiklikleri isteyecektir. Tüm Gamyun Severler Desteklerinizi Bekliyorum...  smile Resmi pardon :))

Sevgi ve Saygışarımla SevmeyenBilmez

YORUMLAR

25 Şubat 2011, 10.58
haklısın.....................................
25 Şubat 2011, 11.08

Evet evet bende istiyorum :)

Benim de  1.911 gün olmuş.

Bende pembe çiçek, sopa, soğuk içecek ifadeleri istiyorum.  

25 Şubat 2011, 12.28
dostum ben uzun yıllar kameralı oynanan bir sitede oynadım bir kez bile kameramı açmadımmevcut üyelerinde %99 u açmazdı.Kimse gecenin o saattinde veya ev haliyle kamerada açmaz aslında
Gamyunda o siteden 20 kat fazla kişi var burası sakin ve hakkınızın gasp edilmediği bir site sağa sola özenmeyin bence profilime bakarsanız yeni üyeyim çok oyun sitesi gezdim ama hiç biri gamyun kadar kaliteli değil.Dediğin diğer özellikler olabilir ama bence kameralı oyun gereksiz sitede ki sapık oranını arttırır:)
25 Şubat 2011, 14.43
"bir çok insanda gamyuna önerdiğim halde gelmiyor". 
Davet Özeti

Şimdiye kadar davetinizi 1 kişi kabul etti, 3 davetiniz kabul edilmeyi bekliyor, maalesef 149 davetiniz ise geçersiz.

Sorun:Bende mi,Facebook da mı,Gamyunda mı,tabii ki  HAYIR!Sorun davet gönderdiğim kişilerde neden ise:Facebook da sayfanın ne sağına ne soluna bakmyorlar.Görmüyorlar ama aşağıda yazmış olduğum siteleri  görüyorlar nedense)))


Asıl sorun şu facebook da o kadar kişiyi  davet ettiğim halde gelen giden yok.Ama onlara  rus arkadaşlık sitesi  yolladım AKBABA gibi  üşüşüdüler siteye))


"Web cam "demişsiniz kesinlikle gerekli  bir sistem.Maça kızı,Hoşkün,3-5-8,kağıt oyunu 11 de  görmek isteruk?))


Tabii hep isteruk diyooozz ama elit vesaire üye olalım demiyoruz)))

25 Şubat 2011, 16.28
Her ne olursa olsun GAMYUN kurluşundan itibaren mükemmel bir  gelişim gösterdi, belki 3- 5 kafaar bir araya gelerek kurdu bu siteyi belki daha farklı kuruldu. Ama her ne olursa olsun kurulduğunda daha köy bile olmaya GAMYUN şimdi bir cumhuriyet oldu. Yaşasın GAMYUN CUMHURİYETİ ... (:
25 Şubat 2011, 16.37

RbLese hak veriorum  WeBccaM Yada CamLi konusunda CamLi oLmasin Bencede ...

ama Sevmeyen biLmezede hak veriorum ifadeLer geLsin  smile Resmi bunu yapiom simid ama önceden  cok kafam karisirdi bence güLdün mü Kahkaha atmaLi yada Cay ikrami oLabiLir aiLecek oynadiginda cay kahve mesrubat da oLsun  .. Daha da keyife keyif kadar bu özeLLikLer var diger siteLer de de ben bu siteyi 3 oyunken biLiordum ama nikimi 5-6 oyun geLdiginde aLdim .

Diger zaman   burda üye oLanLarin  nikinLe giriordum aiLemden ... insaLLah bu duyruLur

Cam oLmasin  ama komik ifadeLer oLsun

iyi egLenceLer diLerim  ve iyi sohbetLer gamyuncuLar .. :D smile Resmi

SabirsizLikLa bekLiorum en cok da güLme ifaceLeri .. xD CayLar KahveLer Sigara da oLsun smile Resmi :D xD

25 Şubat 2011, 19.56
Selamlar .. Sarı sana katılıyorum ama gülmekten .. Şaka şaka evet gamyun güzel bir site herkes hemfikir üye oranı gün ve gün artıyor.. kamera olayı olmasa daha iyi olur benim fikrime göre isteyen verir msn sini oradan görüşür kamera ile. Böylesi daha iyi kamerasız olması, ben oyun olarak karışık tavla eklenmesini istiyorum . Herkese iyi günler seviyeli oyun ve sohbetler..3 5 8 e de katılıyorum ;)
25 Şubat 2011, 20.18
Kesinlikle kameralı olmamalı... o zaman chat odalarından farkı kalmaz. Bu benim yorumum.Böyle çok daha güzel. Benim tek kızıdığım salonda ortaya .... nolu masaya 1 oyuncu gib birşey yazmak istediğimde elit üye değilsiniz diye yanıt geldiğinde çok üzülüyorum. Bu resmen karşısındakini aşağılamaktır. Bana öyle geliyor.Lütfen bu konuda biraz daha hassas davranılırsa  insanllar daha iyi hissedecekler kendilerini İlgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum
25 Şubat 2011, 20.44

gamyun üyelik bir müpteladır kardeş.bizde 2 yıldır üyeyiz.iyi güzelde zamandan gidiyor.başjka işlerer bakamıyor insan.takıldımı takılyor . zaman öldürüyor.insanlarla arkadaşlıkları bitiriyor. eşiyle ailesiyle konuşmuyor. çocuklarıyla dolu dolu zamanlar geçirmiyor.yani arkadaşı olmayanların, çevresi olmayanların takılacağı bir yerdir bence gamyun ve benzeri oyun siteleri.ne veriyor size ve bizim gibilere

televizyon, internet, her şey bitiriyor insanları.oyun siteleri yerine sohbet ortamları açılsa olmazmı..... mesela bir tartışma konusu açılır.seviyeli. ve saygılı ortamda ister görüntülü, ister kapalı herkes katılır.bence.

yani diyeceğim şu ki gamyun da boşuna yapılmış bir oyun yeri .iyisimi uzak durmak lazım. en güzeli bilgisayarı kapatmak şart. şimdi yaptığım gibi. 

3064 gündür üyeyim yaklaşık 8,5 yıl oldu diyorsun kaç gün gecesiz sabahladın bir oyun kazanacağım diye.neler yaptın kimbilir.başka bir iş öğrenseydin sana faydası dokunurdu yaaaaaa..

yenilik  menilik bekleme iyisimi kendini başka bir işe vermeni tavsiye ederim. saygılar. 

25 Şubat 2011, 20.53
yıllardır netteyim gamyun benim 2. sitem gayet kaliteli ve nezih o dediginiz kameralı siteler aslında chat sitesi kaliteyide bozar bence ....
25 Şubat 2011, 21.54
yüzbirde el izleme özelliğinin olmasını diliyorum
26 Şubat 2011, 16.48
Pardon ben bir şeymi kaçırdım. Kameranın oyunda gereğini anlamadım. Oyunmu aynayacaksınız kamerada bakacakmısınız? Oyun sitesinde resimler kadar kamerayıda gerçekci ve mantıklı bulmuyorum ben. Ciddiyeti, seviyeli olmayı zorunlu tutması bu sitenin en güzel yanları. Hiç kimse kusura bakmasın bazen istekler çok abartılıyor. illa kamera isteği olanlar bunun yolunu bulur zaten. Ben bu hali ile beğeniyorum siteyi ve eminim benim gibi düşünenler çoğunlukta.
05 Mart 2011, 08.41

Duygu ve Düşünceleriniz İçin Hepinize Tşk ederim arkadaşlar. bende kameralı sisteme karşıyım ama arkadaşları davet ettiğimde dedikleri şey budur. o yüzden belirttimdeğişik şekilleri bende istiyorum hep aynı şeyler olmamalı 15 karekerden olmamalı biraz daha renki biraz daha hareketli olmalı bence

kahraman beyfendi emin olunki burda sadece can sıkıntısında oldugumuz zaman buradayız, eger canımız sıkıldıgında moralimizin oldugunda burada olmasaydık, moralimizin bozuk oldugunda burada olmasaydık, neler olurdu kim bilir, kırahathane köşelerindede olabilirdik. unutmayınki. gamyununda hayatımızda yeri çok büyük...

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın