gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Formayı Çıkartma!!!

18 Mart 2011, 23.40
A- A+

      

           Burada olduğuma inanamıyorum! Evde. Hemde pijama, üzerimde forma, koltuğa kıvrılmış, hasta bitap. Normalde yadırganacak bir durum değil elbette. Hastalanmışım, öksürüğüm var halsizliğim vs derken düşmüşüm yatağa. Ama bugün, derbi günü, olmasaydı keşke diyorum.

          İşten gelir gelmez, üzerime rahat birşeyler geçiriyorum. Yalnız Formam üzerimde hala. Sabah giymiştim :) Neyse daha fazla kafamı taşıyamıyorum ve sızı veriyorum. Derken telefonum çalıyor ama hayal meyal hatırlıyorum. "Ya bugün maç var, tabii ki sussa olmaz zaten" diyorum kendi kendime. Meğer arayan babammış, içeriden annem gelip yanımda konuşmaya başlayınca anlıyorum. Beni maç izlemeye çağırıyor canım babişkom. Annem "çok hasta, uyuyor o. Bırak rahatsız etmeyelim, yetti canıma maçınız maçınız." diyor. Babam da arkadan " ne uykusu? uyumaz o bugün. kaldır kaldır."diyor. Netice itibari ile ben kalkamıyorum, Annem keyifleniyor, babam da şaşırıyor. Bi süre sonra biraz kendime geliyorum, PC'im açık masanın üzerinde duruyor şöyle bir bakayım diyorum maçın durumuna. Bir bakarsın ki dk. 24 gs 1-0 FB Amann Allahım diyorum. :O    "Al sana hastalık sebebi, yapma kızım toparlan" derken radyoyu açıyorum ve maçı dinlemeye başlıyorum. Bu arada Annem uyandığımı duyuyor ve Süper şifalı bitki mix'inden koca bir bardak koyuyor önüme. İçiyorum mecbur :) Derken dakikalar geçiyor ve ikinci yarı başlıyor, gelmişiz 60. dakikaya artık iyice halsizleşiyorum, uykum geliyor vs. sonra diyorum ki "zaten yenik durumdayız adamlar hırslı çıkar formayı yat kızım. Yarın kalkar güne başlamadan net'e saldırırsın. " İçimde kocaman bi ses hayır diyor." FORMAYI ÇIKARTMA!" Maç bu 90 dk. ne olacağı belli olmaz. 'Ya galibiyet bizim olursa? Nasıl sevineceksin bakalım küçük hanım o forma üzerinde yokken?'  Ve ben çıkarmaktan vazgeçerek formayı, tekrar sokuluyorum battaniyenin altına. Dakikalar geçiyor ve  75. dakikada süper yedek SEMİH'imizden müthiş ve beklenmedik bir gol geliyor. Birden afallıyorum! Ağzımda koca bir öksürükle bağırmaya çalışıyorum bi taraftanda kalkmaya çabalayarak GOOOOLL , GOOOL diye :)) yüzümde kocaman gülümseme ciğerlerimde sökücü bir öksürük, tekrar kıvrılıyorum. Bilen bilir bizde Totem vardır, battaniyenin altında geldi ya 1.gol mümkün değil başka şekilde oturamam artık :) Ve derken KRALEX'imiz imzasını atıyor. Diyor ki "Haydi bakalım Stadınız hayırlı olsun."

 

Şimdi telefonum yine atakta tabi arayanlar vs. yada ben saldırmadan yok o pozisyon goldüde vs. diye atlayanlar.Olsun önemli değil. Gerçi yenilsekte çok üzülmezdim. Ama ne var biliyor musunuz? İnanmak!

 

Rengi ne olursa olsun; FORMANIZI ÇIKARTMAYIN! Bir taraftar formanız mı yok? O zaman hayatın size giydirdiği Formayı çıkartmayın. İnanın, başaramasanız da hazzı paha biçilemez...

 

♥ Forever Fenerbahçe! ♥

YORUMLAR

19 Mart 2011, 11.13

Ahh o totemler:) Gol geldiğinde oturduğum şekli bozmamak için bacaklarımı hissetmediğimi hatırlıyorum. Sanki bir mücadele de bizler veriyoruz:) Ama inanç inançtır işte:)

Çok keyifli bir yazı olmuş, teşekkürler.

19 Mart 2011, 13.45

 "Haydi bakalım Stadınız hayırlı olsun." :)))

Allah razı olsun iyi dilekleriniz için. Stad müthiş ama dimi çikolata, darısı başınıza.

Ayrıca toteme devam, senelerdir fenerbahçenin galatasaray karşısında sadece totemler ile ayakta durduğunu söylenirdi. Demek ki doğruymuş:) 

 taraftarı olduğu takımı destekleyen ama bunu centilmence yapabilen her taraftara yürekten sevgiler ve selamlar ...

Galibiyetinizden dolayı tüm camianızı kutlarım...

19 Mart 2011, 19.00

       ''Rengi ne olursa olsun formanızı çıkartmayın,bir taraftar formanız yokmu?O zaman hayatın size giydirdiği formayı çıkartmayın''

       Meyvelerin vitamini nerede bilinmez ama,bu yazının vitamini kesinlikle son paragrafta.Ait olma duygusunu hiçbir yerde hissedemiyorsak bile,bu hayatın bir parçasıyız,üzerimizde taşıdığımız forma arkasında numarası olmayan sadece ''insan'' yazan bir forma.En azından bunu çıkarmayalım dimi?.Yazıdan herkes farklı sonuçlar çıkarabilir ama ben biraz felsefik bir anafikir çıkardım sanırım:)Bu arada unutmadan geçmiyim,

       ÇARŞI,ÜZERİNDEKİ İNSAN FORMASINI ÇIKARANLARA KARŞI!!!!!

19 Mart 2011, 19.07

Totemler bahane arkadaşlar, heycan şahane. O an ki ruh hali adama herşeyi yaptırıyor. Bazan etrafınız da kuş uçurtma hale geliyorsunuz ki bu nefesleri tutmak oluyor. Bazan da kimseyi oturtmuyosunuz.

Tebrikleriniz için de teşekkürler. :))  (ayrıca Stadyum gerçektende güzel olmuş.)

19 Mart 2011, 19.56

Fanatik bir galatasaraylı   olarak bende       bu galibiyetinizi     kutluyorum...İlk kez  üzülmedim, hatta mutlu oldum.. Bu kaos  ortamından   ancak bu şekilde çıkacağımıza inandığım için.Buğün   blog  yazacaktım,  keyfim  filan kalmadı..Hatta çok  öfkeliyim;  yönetime..     futbolculara...  hocaya..

    VERMEK İSTEDİĞİNİZ  MESAJI   konu alan bi yorum yapmak isterdim  ama cidden  keyfim yok.. tekrar tebrik ederim ...

20 Mart 2011, 15.51
    Ligin ilk yarısında TS maçını üzerimde FB tişörtüyl izlemiştim, yenilmiştik... BJK maçında forma ile izledim pisi pisine berabere kaldık :((( GS maçı yine öyle...      Bunun üzerine ailecek "totem yapmaya" karar verdik... Artık derbi maçları izlerken üzerimizde FB ile ilişkili bir giyecek-aksesuar bulundurmamaya... Ligin 2. yarısında aldığımız sonuçlar malum :)))
     GS maçında da yine aynı şekilde izliyorduk... Ama bir sıkıntı vardı, takım son haftalardaki oyun ritmini yakalayamıyordu bir türlü... Biraz dikkatli baktığımda SUÇLUYU BULDUM!!! Son Fenerium ziyaretimde aldığım dergiler masanın üstünde duruyordu :))) Derhal oğluma talimat verdim ve dergileri odaya hapsettik :))) Bunları yaptığımızda dakikalar 65-70 civarındaydı...
    Sonrasında malum, gelen goller ve Deja Vu :)))
    Kimbilir, başka evlerde başka mekanlarda da "giyilen forma sayesinde" gollerin atıldığına, maçların kazanıldığına inananlar vardır... Öyle veya böyle, güzel olan "aidiyet duygusu" ve takıma olan sevgi, inanç ve bağlılık...
21 Mart 2011, 21.21

Apophis tam da üstüne bastınız :) Kim bilir ne filmler dönüyordur, ne sahneler vardır. Ne güzel, ne mutlu bize. Yüreğimizde kocaman sevgiler besleyebiliyoruz.

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın