gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Hayranınızım :)

25 Mart 2011, 10.42
A- A+

Merhaba Günlük  geçenlerde başıma  gelen komik   bir olayı  paylaşmak istedim . Bir banko tutkunu olarak  her zamanki gibi sabah iş yerimden  girdim  ıhlamurumu söyleyip   banko açtım ewet oyuncu arkadaşlarımızda hazır başladık  derken masada olan  bir arkadaşımızın resimi  dikkatimi çekti özellikle baktım ki  çok tanıdık bir yüz  dayanamayıp özelini açtım arkadaşın we Aman Allahım  tahmin ettiğim gibi  dizilerini we   tüm magazin haberlerini takip ettiğim  insan karşımda  dayanamayıp  hemen  yazdım ...

чαρяακ ƨαямαƨı : SLm ..

üye : selam

чαρяακ ƨαямαƨı : İnanmıyorum Siz

üye :  Kimmişim :)  

чαρяακ ƨαямαƨı : Ben sizin Hayranınızım  ..

üye : Abartmayın İsterseniz 

чαρяακ ƨαямαƨı : İnanın Abartmıyorum we Ben sizin Hayranınızım Yeni projeleriniz warmı bu arada   

üye : Ne projesi  anlıyamadım  nerden hayranım oluyorsunuz ?

чαρяακ ƨαямαƨı : Resimdeki siz Değilmiziniz ...?

üye : Evet  benim

чαρяακ ƨαямαƨı : EEe Tamam  işte  Resimdeki Sizseniz  o zaman  Zoraki Koca , Papatyam , Arka Sokaklar   Dizilerinde oynayan  Enise Ütük Oluyorsunuz .. Gerçektende ben sizin hayranınızım

üye : sayfayı kapattı :)

üye : oyundan  we saLondan ayrıldı .... :)))

Yorum Sizlere kalmış... Tüm Gamyun Ailesine iyi Eğlenceler  Umarım Güzel bir paylaşım olmuştur ....

 

 

YORUMLAR

26 Mart 2011, 01.46
yaprak inanırmısın, bende 3 tane adriana lima gördüm. Ama asıl ilginci üçüde türkçeyi ana dili gibi konuşuyordu :))))))))))))))))
26 Mart 2011, 02.57
ben o zaman şansLıyım desene :)))
26 Mart 2011, 12.19
Sabah şekerleri )))))))))
26 Mart 2011, 20.39
musty inan cok güldüm ya :DD eline saglik guzel bir paylasim olmus
27 Mart 2011, 13.57
Afedersiniz ama yazınızı hoş bulmadım.Kendini göstermek istemeyen insanları blog sayfasında deşifre etmeniz hiç hoş değil.Bu bloğun yayınınında onay görmesinide tasnif etmiyorum.Özel hayatın gizliliği ilkesine aykırı bir durum.
27 Mart 2011, 21.55
TşkLer  LiEbLicH_ :))
27 Mart 2011, 22.42
Burada, blogu onaylan kişi olarak bir not düşmem gerekir sanırım. Bu çok komik olayın sorumlusu, bu fotoğrafları ekleyen üye ya da üyeler midir, yoksa her ünlüyü tanımak zorunda olan! site yetkilileri midir? Bunun cevabını net ve samimi olarak verirseniz, ben de sizin, bu blogu yazarken ki iyi niyetinizi sorgulamamış olurum.
28 Mart 2011, 10.18

Tabiki  üyelerdir  Samimi we net bi şekilde  bunu söyleyebilirim ...  Site  yetkililerin  Her ünlüyü tanımasını  imkan yok resmi ekleyen üyedir  .. Aslında burdaki asıl  sorun resmi ekleyen üyenin  bile resmin kime ait olduğunu bilmemesi ki bunu  yetkililerin bilmesine imkan yok :)  olsa bile bunu resimdeki senmisin  diye sorgulayamazda .   Resim ekleme kurallarını  herkez  bilir  bilmeyenlerde yardım destek 'e bakabilirler ..  Bu kurallara uyan her resimde onaylanır  uymayanlarda reddedilir ..

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın