gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

SanalA$k !

09 Nisan 2011, 22.09
A- A+

Gamyun'un pişmiş kokmuş eski üyelerinden birisiyim. Haliyle icinde bulundugum oyunlar sohbetler,Ortamlar ve kendi izlenimimle 11 senedir değişmeyen birşeyi farkettim. "SanalA$k" bankoya giriyorum P'ff ne goreyim salon a$lklardan gecilmiyor. Erkek kıza, ya da gordugum kadariyla kiz kiza'da "A$koooommm" diyenleri haliyle sıkça görmekteyim görmektesiniz :) Diğer salonlar içinde bunlar ayni "kelimeyun, kastet vs" ama bazi salonlar icin bunu soyleyemem. Eskiden banko, kastet, felan yokken Okey Galatasaray salonunda cok rastlardim boyle seylere. Ama nedense bu oyunlar ciktiktan sonra adeta Galatasaray salonu terkedilmis bir sekilde sepsessiz adeta o salona girince huzurevine girmis gibi oluyorum :) neyseee konuyu saptirmayayim... Neydi konumuz SanalA$k.

Kimseyi rencide etmek kucuk dusurmek icin soylemiyorum ama nice insanlar gordum tanidim ki bazen sormadim da degil. Bakin abartmiyorum cogu bile birbirini ne reelde gormustur ne de kamerada felan cogu dedigim gibi tamamen SanalA$k... Bide olayi abartanlar var...  ornegin sanal kiz arkadasi o yokken baska bi masaya oyuna giriyo...  sora sevdigi sanal erkek arkadasi bi de ne gorsunnn...  baska bi erkekle kapali masada oyun oynuyor.... Yuhhhh ne kadar ayip yapilir mi boyle birseyy... Cikarrr ayrilma sebebiii :)  hatta suna bile şahit oldum bir kişi tarafindan gamyunda aldatilmis bir kiz arkadasimizda ilac icerek intihar etmisti amma allahtan kurtarmislardi :) daha bunun gibi binlerce olay...

Lutfen bazi arkadaslar 21. yüzyıldayız.  Bilgisayar caginida gectik. Atom cagini yaşiyoruz. Yapmayin boyle seyler etmeyin eylemeyin caninizi yerim :)

Havada Aşk kokusu var sözünü "Salonlarda Aşk kokusu var olarak değiştiriyorum" :)

Biraz olgunluk Lütfen :)

Saygılarımla...


YORUMLAR

09 Nisan 2011, 23.04
Master güzel yazı.Emeğine sağlık.Güzel yazi.İnsanlar çiftliğini,evini,arabasınıda sanal ortamda kuruyor.Aşk olmuş çok mu:)))
10 Nisan 2011, 02.48
)))))))) evet çok haklısınız.
10 Nisan 2011, 03.34
master çok haklısınız öyle şeyler oluyorki kendi resimi yerine başka resim ekliyenlermi evli insanların bekarım demesimi ikiside evli insanların aşk yaşamasımı internet parasını eşine ödetip bide üstüne aldatma ne kadar korkunç şeyler ben 11 senede burda bir kez böyle bir hataya düştüm oda tanıdıgım ve abi dedigim insandı hala kendime yakıştır amıyorum benim evli adamla ne işim olurdu diye yaşadıklarıma gelince karşımdaki beni masasında bekletip diger salonlarda olmadık şeyler yaptı daha ötesi masada tanıştı beni salonda bıraktı gitti reyalde görüştü sonuçta o nik geldi bana anlattı.sanal alem yalan alem en güvendigin insan bile tanıyorum dedigin insan bile yalan tek gerçek  oyununu oynıyacaksın güvendigin üç beş arkadaşla sohbetini edip çıkacan burda hiç kimseden hiç kimseye bi şey olmaz ne aşk ne meşk evlilere gelince biraz düşünün hangi vijdanla eşiniz ve çocuklarınız varken sanal aşkta ne işiniz olabilir önce kendimize saygı benim nacizane fikirlerim bunlar şimdi salon genellerinde masalarda öpücükler çicekler uçuşurken gördügüm zaman sadece gülüyorum çünkü koskoca bir yalannnn
10 Nisan 2011, 03.41
1).Eğer sanalAşk da aradığını bulan varsa saygı duyacaksın... 2). Master arkadaşımızın dediği gibi sanalAşk demiyorum ben bu yaşananlara.SanalAŞK oyunu demek istiyorum...3).Ve af buyurun ki herkes bu oyun sonunda GAME OVER olacak...
10 Nisan 2011, 04.11
       SLM Nasıl başlayacagımı ne yazacagımı bilmiyorum ama hoş şeyler yaşanmıyor.bir anlık zevk için yuvalar yıkılıyor.yapmamak lazım.her zaman mesafeyi korursak her şey güzel olur kimsede üzülmez.burda gercek aşk bulunmaz sadece evliliklerde eşlerin yapamadıgı tamamlayamadıgı şeyleri arıyoruz sanalda bir bakış bir güzel söz eşlerinde göremeyince arayışa giriliyor bulmaya calışılıyor.o yüzden eşlerimizi anlamaya calışalım destek olalım burda olmaz burası yalancı riyakar insanlarla dolu kanmayalım kandırmayalım
10 Nisan 2011, 05.16
güzel konu :))) benimde en dertli olduğum konulardan birede bu aslında sanal aşk,mışş yaklaşık iki sene oldu sanalla tanışalı ama 30 yıllık hayatımda görmediklerimi duyymadıklarımı ilk 3 5 ayında gördüm :)) sayısız kere teklif aldım sayısız kere taciz edildim bende ,, bir gün erkeklerin tüm yazdıklarını yaptıklarıını isimleriyle nickleriyle bir blog yazarak paylaşmayı düşünüyorum bende :))) ama umarım evli olanların eşleride okurlar da eşlerinin belkide hiç tanımadıkları yönleriyle tanışırlar ;))
10 Nisan 2011, 06.05

Harika bir paylaşım gercekten....O kadar sık rastlanır olduki bu tarz aşk dialoglarına  şaşırıp kalıyorum

Atalarımızın lafıyla bitiriyorum  yazımı

BALIK BAŞTAN KOKAR arkadaşlar :) kimse ne kendini ne başkasını kandırmasın...Günlük hayatımızda  dahi güven problemi yaşadığımız bir zamanda ve çağdayız kaldıki sanalda  güvenecek....gönül kapılarımızı aralayacak ve aşkım diyeceğim :) trajedi&komedi

Dost edinebilmek bile zorken  yapmayın nolur..Saygılar...

10 Nisan 2011, 06.13
harika bir yazı  seni kutluyorum arkadaşım...aslında çok da acı bir tablo...
10 Nisan 2011, 06.59
evet ya tarla bile ekiyorlar :)))))))))
10 Nisan 2011, 08.36
Cird-R bunu beğendi =) 
10 Nisan 2011, 08.45
...O intihar eden kız arkadaşın intiharı bile ''sanal''dır hiç inanmasaydın :P
10 Nisan 2011, 10.30
ama zman gecmyr ne yapsnlar yane ne yapalm baska
10 Nisan 2011, 10.32
Masterin da zaten hiç erkek arkadaşı yok :)
10 Nisan 2011, 10.41
harika bir yazı tebrikler
10 Nisan 2011, 10.48

Sanal ortamdaki aşk... adı üstünde sanal bir hayal ürünü..oynadığımız oyunlar,yazdığımız yazılar,ettiğimiz muhabbetler sanal bir alemde değilmi:? hiçbiri gerçek değil..Bırakın o zaman aşkıda yaşasınlar.Sanal bir aşk:)) insana ne verecekse artık .))

Her şeyin sanalı oluyorda aşkında bir sanalı olmuş nolcak yani...Ben sanaldaki aşk meşk işlerini fazla önemsemiyorum.amaaaann nolmuş yani sanalda aşk yaşamışta ....bugün var yarın yok.Burada benim ençok dikkatımı çeken bir şey var. Reelde birbirini daha önceden tanıyan ve birbirine aşık olan kişilerin o aşklarını sanalda sürdürmelerini duydum,işte bu çok  saçma bişi.. reeldeki aşkını sanal bir ortama taşımak ne diyeyim .)).soruyorum o kişiye  diyorumki kim bu arkadaş? bana verdiği cevap şu! sevdiğim kişi,aşkım, reelden tanıyorum,reelden aşkım diyor.

Yav kardeşim reeldeki bir aşkını reelde sürdürsene ne gerek var sanal ortama  taşımaya..bunun birçok sakıncaları da vardır..Reeldeki aşkları sanala taşımadan,sanladaki sanal aşkları destekliyorum arkadaşlar.))gerçekte yaşayamadığınız aşkı bari sanalda yaşayıp egonuzu tatmin edin....Herkese güzel sanal aşklar:)))

10 Nisan 2011, 11.48
:D süper emeğine sağlık :) :)
10 Nisan 2011, 12.25

"Bilgisayar çağını da geçtik artık devir sanal aşk devri." Gamyundakilerin çoğu bu şekilde düşünüyo. Burada adını bile söylemek istemeyenler olduğu gibi msn sini paylaşan , arkadaşlığını telefon rehberine not eden , facebook adresine ekleyen , reelde görüşen , hatta bu kadarı yetmez deyip " Hayat arkadaşım olmalısın !! " diyen insanlar tanıdım . Şuanda yazılarımı okuyup bana kırılan arkadaşlarımın özeline yazamadığım şeyleri ____master____ sayesinde burada dile getirmek istiyorum . Bunları okuduğunuzda bana karşı olan tutumlarınızın değişmeyeceğine inanıyorum çünkü hepiniz gamyuna bakış açımı biliyosunuz . Gerçek yaşamın stresinden kurtulup yaşadığınız olayları bir kenara atıp burada eğlence dünyasına atılıp sorunsuz yaşamak ! Bunları düşünüyorum ama bazen masalara girdiğimde çok şey mi istiyorum diye kendime soruyorum . Aslında hayır çok şey istemiyorum gamyundan gerektiği kadar yararlanmak istiyorum . Gamyunu özel hayatımın bir parçası olarak görmek istemiyorum . Aşksa en güzelini gerçek yaşamda bulabilirsiniz . Siz gerçekten inanıyo musunuz buradaki aşkınızın eşsiz olduğuna yada sadece size yazdığına ,  emin olun hem sizi kandırıyodur hem de kendini . Güven sorunum yok diyosanız yine de siz bilirsiniz derim . Buraya kendinizi veya başkalarını üzmek için gelmeyin . Gamyunda kimseyle arkadaş olunmaz demiyorum ! Tabiki olunur üstelik saygı içerikli seviyeli dostluklar kurabilirsiniz . Ama aşık olursanız kendinizi kandırırsınız bunun acısını da kolay kolay kimseden çıkaramazsınız . Sizin adınıza ben üzülüyorum yapmayın böyle !

 SADECE BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜNÜN ÇOK ZOR DEĞİL !!! 

 

10 Nisan 2011, 12.50

harikaaaaaaa :D

beyendim devamını bklerim...

10 Nisan 2011, 13.01
Allahım sabır diyorum başka bir şey demiyorum. Ya arkadaşlar başka konu yokmu? Nedir sizin aşktan istediğiniz? İllallah ettim yani kendi adıma. Seni seviyorum sözünü bile çok kullananlara kızarım. Sevgi göstermelik değil. Çok söylenincede gerçek olduğunu ispatlamıyor. Ayrıca yalanlar çok söylenerek kamufle edilir. Bunlar benim düşüncem. Her blogda ask ve sevgi gibi ölçülmesi imkansız konular ele alınıyor. Hayat sadece bumu? Bırakın özgür kalsın ask, sevgi ve daha birçok kişisel mevzu. Siz ne yaşamak istiyor ve ne kadar istiyorsanız o kadar var bunlar. Blog yazarı sizdende özür diliyorum. Çünkü gerçekten bu ask konusu çok ele alındı.
10 Nisan 2011, 13.06
tamam güzel demişsin ama 1990 lardan buyana televizyonlardan (dizi, film vs.) hep yasak/sanal aşkları ve şiddetleri görmüş bir toplum olarak, odalarda keşiflerden ve mucitliklerden bahsedecek değiliz yaa. :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın