gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

PC 'KOLİK BAYANLAR DIKKAT TEHLİKE

22 Nisan 2011, 08.10
A- A+

Saat şuan 07,00 ve ben uyanır uyanmaz soluğu pc başında aldım şuan yazıyorum zaten.Ben günlük yaşanan olayları takıp etmeyı çok severim :)) bugün kü konu ( EVLİLİK VE BOŞANMALARIN SEBEBİ)  Banamı kalmış  bekar biri olarak yoo  ama merak işte dememek lazım gün gelir bizede lazım :))  Dıkkat etmeli

Dünyadaki evliliklerin bitmesinin en büyük etkeni ( PC.Kısaca nete bağımlılık)Artık evlilikler öyle bir hale geldiki  sabah kalktığımızda  ocağa çay suyunu koymayı bile unutan hanımlar ... yada  kahvaltı yerine 5 dakka da olsa pc  ye gecip sörf yapan erkekler

Evli çiftler'de görevleri artık belli ..KADIN sabah ilk uyandığında 1- ilk iş elini yüzünü yıkamadan önce pc açmak , önce üye olduğu siteye yada sitelere girip ilk günaydını sanalda demek slm ben geldım  günaydın arkadslar :) bıraz  sohbet sonra eşinin uyandığını  bile farkedemez  hani seslenmese duyacağıda yok ya :) hele birde çocuklar var sa allah..hemen onları  uyandır hadı kalkın okula geç kalacaksınız der uyandırır ...bunlar bir kaç saniyede yapılır.

Tekrar pc ye oturulur ..koyu  bir dedikodu  sohbet  başlar evdeki çocukmu okula gidecek  eşmi işe  gidecek  gözler pc de hadı  kızım  cabuk  ol servisi kacırma  oğlum hadı  giyinsene ayy  gec kalacaksınız  acele edin ama bu arada çocuklar acaba ne  giymiş ne giymemiş  umrundamı  dünya ..Evdeki ses kesılır baba işe çocuklar okula ..kadın hala pc de öğlen olacak nerdeyse sohbette bizim hanım :)    muhabetteki arkadaşına  az  musade bi kahve yapıp  hemen geliyorum    kaybolma   sakın   hoş kaybolursan  çeker fururum  ya  seni  derken gün yavaş yavaş yerini akşamlara bırakmaya hazırlanırken bizim hanım hala pc başında. Ve evde yemek yok nerdeyse  çocuklar okuldan gelecek

Evde her iş durur ocağa çarçabuk atılan yemek dibi tutmuş yanık kokuları evi sarmış güzelim patlıcan musakkamm  ahh  ahh :)) Bu yazdıklarım sadece 0nda / biri bitmez kadının çilesi yerini pc. kolik  hastalar yeni teşhis ....

İşte atrık yattığımızda yanımızdakı tek eşimiz pc.:( aman hanımlar dıkkat kendinizi düşünmüyorsanız yarına hazırladığımız çocuklarımızı düşünelim  onlara bu şekılde örnek olmayalım lütfen .

Dünyada ülkelere göre araştırmada  ülkemiz çok güzel bir yere gelmeyi başarmış  tebrik etmek lazım ---> ilk sıralamalara göre ( ABD.norveç-, çin,hollanda ,belçika, ispanya,italya,ingiltere.ve...TÜRKİYE.ne mutlu bize ilk 10 girdik  sırtımız yere gelmez artık:)

devamı... yarın Beyler bizede gelecek daha bitmedi..:))

   QOBRA55 ...................>  saygılar

YORUMLAR

22 Nisan 2011, 13.19
mılletın sorunu sanamı kaldı guzel kardesım sana ne bırak her kes ıstedığı gıbı yasasın sacmalamısın bence
22 Nisan 2011, 13.22
Size katılıyorum,ev hanımlarına tükentici ; ,Çalışan hanımlarımızıda  üretici olarak görüyorum.Neden derseniz günün bütün günü Pc başında oturmak ve eşinin eve geldiği vakite yakın ise ev işlerinin derdine düşerek bir koşuşturma zahmeti içini giriyorlar,oysaki işlerini bitirip Pc  başına daha rahat oturabilirsiniz günün yorgunluğu çıkartarak keyifle sörf yapabilirsiniz .Ama yinede diyorumki hemcinslerimin işleri herzaman yorucudur.Herzaman beylerin başının tacıdır unutmamak lazım.:)
22 Nisan 2011, 13.44
Bu blog tam 50  kez okunmus ama kımse yorum eklıycek ya cesaretı bulamadı yada okuyanların cogu bay oldugu ıcın bır yorum yapmamıs :)ama inanın okadar güzel anlatmıssınızkı sizi tebrik ederim elınıze emıgınıze saglık cok guzel ve gunluk hayatlarımızda olan seylerı yazmıssınız neysekı benım boyle cok sorumluluklarım yok evet bende pc basında zamanım gecıor ama ailemide ihmal etmemeye calısıorum onemlı olan sanal ve gercek hayattakı orantıyı ıyı kurabılmektedir. Tekrardan tesekkurlerımı sunar bloglarınızın devamını dılerım.
22 Nisan 2011, 13.56
tebrıkler gercektende cok guzel anlatmıssınız :)
22 Nisan 2011, 14.09
PC ' Mi seviyorumm....Canım o benim....iyiki var....
22 Nisan 2011, 14.22
çok haklısnız bence evlileri sanal dünyaya almamak lazım kıstlama gelmeli :)
22 Nisan 2011, 14.28
Yazınızı çok beğendim.Malum bende o bayanlardandım  :) Ta ki ailemin bu bağımlılığımdan üzüldüğünü ve yıprandığını anlayınca kadar.Yeter dedim kendime,değermi  hiç ??? Artık sorumluklarımı yerine getirdikten sonra pc nin düğmesine basıyorum...Özgürlüğüme kavuştum.Evde ben  dahil herkes  huzurlu...Darısı diğer bağımlıların başına :))
22 Nisan 2011, 14.34
kardesim aynen dediklerine katılıorum hatta ismini vermeden iki kişiyde eleştirom diorumki oyun atalım:) yok ev işi beklio hala dior e bitir gel diorum  bitmeski dio yorumum yorumsuz:)
22 Nisan 2011, 14.34

:) :) :) :) :) :) ::) :) :)

 

22 Nisan 2011, 14.59

muhteşem bi anlatım.  gözlemlerim ve azda olsa yaşamışlığımla yazınıza yürekten katılıyorum eve ilk net geldiğinde kısa bi süre benzer durum yaşamıştım  gerçi hiç pc başında yemek yakmadım yada sabah kalkar kalkmaz pc başına geçmedim ama geceleri baya bi pc de kaldığım zamanlar olmuştu sonra kendime geldim :) ve şimdi günlük hayatımda önceliğim net değil ama benim önceliğim net değil önceliği pc olan biryığın bayan var ve bunların sebepleride var.

Neden sanal kişinin eşinden çocuklarından önce geliyor kişi reelde mutlu değilse hayatta aradığı şeyleri reelde bulamıyorsa sabah kalktığında sabah kahvesini içmeye gidecek bir arkadaşı yoksa v.s v.s bu sebepler o kadar çok uzatılabilirki bence gününün çoğunu pc geçiren bayanların çevresindeki insanlar bu durumdan hoşnut değillerse ( ki mutlaka değildirler ) o kadını reelde mutlu etmeye çabalasınlar hayata bakışını değiştirmeye çabalasınlar bölece kadın sanaldan uzaklaşıp reelde kendine bir yer edinecek ve sizin deyiminizle geleceğe güzel çocuklar yetiştirmeye hazır olacaktır:)

22 Nisan 2011, 15.00

COBRA OP'um cok mühim bir konuya parmak basmissiniz.Böyle giderse vay halimize

daha cok aile yikilir.Bu gelecegin hastaligi allah korusun.

Herkese selamlar

22 Nisan 2011, 15.05

SEVGİLİ   ROS  ANLADIM  ÇOK  YEMEK  YAKMISSINIZ  BELLİ :)))

BURDA  TABİKİ KİMSENİN  SORUNU BANA  KALMADI  BEN SADECE GÖRDÜKLERİMİ   DİLE  GETIRDIM  KATILMAYABİLİRSİNİZ  SAYGI  DUYARIM  AMA  ELEŞTIRRKEN  LÜTFEN  GERÇEKLERDEN  KAÇMAYALIM :) SAYGILAR

 

22 Nisan 2011, 15.14

QOBRA YA KATILIYORUM BENDE O BAYANLARDANIM AMA ORTAYI BULANLARDAN. KIZIM OKULDAYKEN GIRIYORUM VEYA UYUDUGUNDA. HENUZ YEMEK DİBİNE YAKMADIM CUNKU PC DE DURMAKTAN YEMEK YAPAMIYORUM ( saka) AMA BEN BAŞKA BIR SEYE DEGINMEK ISTIYORUM. GUNUMUZDE EVLILIKLERIN BITMESI SANAL ALEMIN FAZLA KULANILMASINDAN KAYNAKLANIYOR. O KADAR KAPTIRIYORUZ KI KENDIMIZI SANALA REEL YASANTIMIZI AİLEMIZI UNUTUYORUZ. BEN BAGIMLI DEGILIM DIYORSAN ONCE SUNU DUSUN 3 GUN NETTIN OLMAZSA NE HISSEDERSIN ?? YADA NE YAPARSINNN BUNA VERECEGIN CEVAP SENIN BAGIMLI OLUP OLMADIGINI GOSTERIR.

 

22 Nisan 2011, 15.15
:))))))))))) cok dogru aynen katiliyorum,ben henüz bekarim onun icin sabah kalkar kalkmaz pc acmiyorum,evlenince olabilir mi acaba :))))))))))) uyusturucu bagimlilarini ametem tedavi ediyor net bagimlilari icin böyle bir yer var mi acaba :))))))))
22 Nisan 2011, 15.25

birde oyun tatlı sohbet tatlıysa eşi gelmeden  bu akşam değişiklik olsun dışardan söylediğim akşam yemeğini diyenleri unutmuşsunuz. Tebrikler yerinde tesbit güzel anlatım bütün hanımların dikkatini çekmiştir umarım))))

 

22 Nisan 2011, 15.30
Adam haklı beyler :)

22 Nisan 2011, 15.33
Dikkat etde böle bir eşin olmasın ona yasak  getirirkende sizinde yasaklanacağınızı unutmayın he bu arada unutmadan ilave edeyim ya mesaideyken girenlerii ))) ee tabi net sadece erkeklere has olmalı değilmi)))
22 Nisan 2011, 15.38
niye tek bayanları nitelendiriyorsunuz pc kolikliğini kadınlara yüklemeniz yanlış her şey kadınların suçu gibi vurun abalıyı
22 Nisan 2011, 15.43
SÜPER OLMUŞ KALEMİNİZE  YÜREĞİNİZE SAĞLIK  DAHASIDA VAR  YUVASINI ÇOCUKLARINI EŞİNİ  DÜŞÜNEN  BİRİ ZATEN 24 SAAT PCDE OLMAZ HA BİZ VARIZ AMA SORUMLULUGUMUZ  YOK BEKAR İNSANIZ BENİM BİR ÇOCUGUM VE EŞİM OLSA PC DE ANCA 1 SAAT VAKİT GEÇİRİRİM NE İŞİ VAR SORUMLULUGU OLAN KADININ 24 SAAT PCDE  ASLINDA AÇIKCA  BİR ŞEY SÖYLİCEM MUTSUZ OLAN ERKEK VE KADINLAR PCDE KİM NE DERSE DESİN EVLİLER ZAMANLARI PCDE GEÇİYOR GEZİN TOZUN KEYFİNİ ÇIKARIN HAYATIN YALAN ALEMDE NE İŞİNİZ VAR EN BAŞTA ÇOCUK EGİTİN  O GÜN BİR OLAYA ÇOK GÜLDÜM 17 YAŞINDA BİR GENÇ KIZ AİLESİ ÇOK MUTASIPMIŞ  BALKONA BİLE ÇIKARMAZMIŞ AMA 24 SAAT ONLİNE  BİDE SEVGİLİSİ VAR DEMEKKİ BALKON ÇOK TEHLİKELİ SANAL TEHLİKESİZ  BUDA ONLARIN MANTIGI İŞTE ASLINDA 17 YAŞINDAKİ BİR KIZIN OLACAGI YER ÜNEVERSİTE  AMA NERDE SANAL VARKEN OKULA
22 Nisan 2011, 15.47
HAHAHAHA DORUDUR OĞUZ ABİ :) 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın