gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

iPhone Aplikasyonu için Test Kullanıcıları Aranıyor

30 Nisan 2011, 17.23
A- A+

Bir kaç aydır gamyun için iphone aplikasyonunu geliştiriyoruz. Son 1 aydan beri de, zaman zaman salonlara girip kendimiz test ediyoruz. Salon listesinde görüyorsunuzdur, küçük siyah iconlu birileri dolaşıyor ortalıkta, işte onlar, iphone üzerinden salonlara girenler.


Epey bir aşama kaydettik ama şimdilik salonlara girip, sohbet ediliyor, henüz oyun oynama kısmı yok. Buraya kadar geliştirdiğimiz özellikler için de bir test ekibi oluşturmamız gerekiyor. Bunun için de sizin desteğinize ihtiyacımız var.

Sitede uzun süre online bulunan, iphone sahibi, ben bu aplikasyonu kurcalar, suyunu çıkartır, hatalarını bulur, bir de hiç üşenmem oturur bu hataları, problemleri size mail ile yollarım diyorsanız, destek@gamyun.net e bir mail göndermeniz ve göndereceğiniz mail de, siteye kayıtlı olduğunuz email adresi, nick, telefon modeli, telefonunuza ait “udid” yi ve yazılım versiyonunu (software version- ios) bize yazmalısınız ki, size aplikasyonumuzu gönderelim, siz de test edip bize geri dönüş yapın.


Udid nedir diyenler için aşağıdaki ekran görüntüsünü paylaşıyorum yardımcı olması için. Telefonunuzu itunes’a bağlayıp, telefon özelliklerine girdiğinizde “Summary” tabında “Serial Number” yazan yere mouse ile bir kere tıklarsanız “Identifier (UDID)” ın karşılığında 40 haneli bir id çıkar. Oradaki udid de kopyalayıp bize göndermeniz gerekiyor. Ama şimdiden uyarayım, bana oradaki yazıları tek tek yazmak, kopyalamak zor geldi, dur printini alayım da, öyle göndereyim diyenler olursa onları dikkate almayız. Udid ye tıkladığınızda “Ctrl+c” yaparsanız o karakterleri kopyalamış olursunuz. Onun için bizi uğraştırmayın lütfen :)


Bize başvuru yapacak olanlar arasından, online olma sürelerine göre yapacağımız seçim sonrası 10 kişiye aplikasyonumuzu göndereceğiz. E-maillerinizi bekliyoruz.


Not: Telefonunuzun yazılımının (ios) 4.0 ve üstü versiyona sahip olması gerekiyor.

Edit (03.05.2011): Yapılan başvurular arasından, 10 üyemizi belirleyip, uygulamayı kendilerine gönderdik.

YORUMLAR

28 Nisan 2011, 19.15
aplikeyşın var dediler geldik. Yollayın gelsin kriterlerimiz uyuşuyor. :)
28 Nisan 2011, 21.22
gmsnn opum ben size yardımcı olurumda itunes bunu nerden alıcaz bunu bilmiyorum buna bir açıklık getirirmisiniz
28 Nisan 2011, 23.38
yolladım mail sabırsızlıkla bekliyorum
çok zamandır da zac a yazıyordum iphone için gelecek mi diye demek ki çalışıyordu :)
güzel olacak sanırım bu
28 Nisan 2011, 23.43

bir şey anladımsa arap olayım :(((

29 Nisan 2011, 00.19
Peki biz iPad kullanıcıları? Biz de katılabilir miyiz? Sonuçta iPad üzerinden iPhone uygulamaları çalıştırılabiliyor.

Tabii ki iPad uygulaması da geliştiriyoruz, siz onu deneyin derseniz saygı duyarım :)
29 Nisan 2011, 00.41
pardon aama  blackberry uygulamasını eklersenızde sevınırız...
29 Nisan 2011, 01.18
sonunda böyle birseyi dusunupte paylasmanız cok güzel birsey tesekkürler...
29 Nisan 2011, 02.29

sealam fazla saat onlineyim ama  geniş bir şekilde anlamadım

  yardım etmek isterim bana yazarsanız seviniirim kolay gelsın

 

29 Nisan 2011, 03.34
tesekkürler sayın Gmsnn oparatörüm... ben bu konuda yardımcı olmak isterim siz ve gamyun ailesine. şimdiden tüm gamyun ailesine hayırlı olsun der başarılarınızın devamını dilerim,
29 Nisan 2011, 09.50
şimdi bazıları gider kesin bu telefondan alır :)
29 Nisan 2011, 09.53
BENİM YENİ ALDIĞIM TELEFONUMDA GAMYUNA GİRİŞTE BİR SORUN VAR..MARKASI; SAMSUNG GT-S3353..wap.gamyun.net DE Kİ LİSTEDE BU TELEFON YOK..BEN ONA YAKIN BİR ÇÖZÜNÜRLÜKTE TELEFONA AİT YÜKLEMEYİ YAPTIM..FAKAT SALONA GİRMİYOR..DAHA DOĞRUSU.."LÜTFEN BEKLEYİNİZ" YAZIYOR..AMA BEN SALONU GÖREMİYORUM VE SONRA BAĞLANTI GİDİYOR..LÜTFEN SORUNUMA BİR ÇÖZÜM YAZARSANIZ SEVİNİRİM..!!
29 Nisan 2011, 10.11
sonundaa kaç yıl oldubaşardınız helal olsun peki iphone 3 de de oluyormu :)
29 Nisan 2011, 10.56
daha çok bilgilendirilmeye ihtiyacım var
29 Nisan 2011, 12.18
Ben Yardimci Olabilir.. :-)
29 Nisan 2011, 14.44

hayranlıkla izliyorum çalışmalarınızı konuyla alakası yok ama sizi bulmuşken yazayım dedim))bazı oyunlarınızı mesela yapbozu belli bir fıstık karşılıgında halka açsanız neti gezdim yapbozunuzun benzeri bir program yok sadece 1program var oda siizn hazırladıgınız yapbozun yakınından bile geçmiyor pcsimde ömürlük durmasını isticegim bir program olurdu

tşler saygılar

29 Nisan 2011, 15.10
Android icin'de Gecerli'mi ??? Onuda yaparsaniz cok iyi olur
29 Nisan 2011, 15.13

aslında yardımcı olmak benim karakterim (paylaşmak); ama ne yapacağım bilmiyorum?nasıl olacak bilmiyorum?bu konuda yrd edilirse sevinirim

iyi çalışmalar gamyun ailesi

29 Nisan 2011, 16.00
jiwaL. hay allah iyilini versin ya senin nede doru laf ettin :)) üle benim cebim bile yok gerekte yok nete pcden girilir :))
29 Nisan 2011, 17.13
bende geldim almaya iphone :D:D:D:D:D:D
29 Nisan 2011, 17.22
iPhone uygulamasi test kullanicisi olabilmek icin basvururken,

- Sizinle irtibata gececegimiz e-mail adresinizi (ki bu adresteki uyeliginizin sureleri baz alinacaktir)
- iPhone cihaz modelinizi
- iPhone isletim sistemi surumunuzu (iOS 4.0 ve ustu zorunlu)
- ve yukarida anlatilan UDID'yi

mutlaka belirtiniz. Belirtilmeyen basvurular gozardi edilecektir.

iPad icin baslangicta ozel surumumuz olmayacak, bir kac oyun ekledikten sonra iPad icin de uygulamayi ozellestirmeyi planliyoruz (universal uygulama olacak). Fakat, mevcut iPhone icin gelistirilen uygulamanin iPad'te de testlerinin yapilabilmesi icin iPad ve iPad2 sahipleri de test kullanicisi olmak icin basvurabilir.

Secilen uyelerle irtibat, vermis oldugunuz e-mail adresleri uzerinden gerceklestirilecektir. Test icin secilen uyelerin, yine yollamis olduklari e-mail'de kayitli olan uyeliklerinin giris zamanlari kontrol edilecek, fazla giren uyelere oncelik taninacaktir.

Basvuran uyelerimiz, iPhone ve bilgisayar kullanimina, uygulamayi test edebilecek ve hatalari ya da problemleri ekran gorunleri ile birlikte bize e-mail olarak yollayabilecek kadar hakim olmalidir.

Son olarak, blackberry ya da android icin ozel bir uygulama planlamamaktayiz. Bu cihazlar icin mevcut cep oyunlarimizi calistirmayi deneyebilirsiniz, maalesef daha iyi bir cozum simdilik sunamiyoruz...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın