gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

hattrick

06 Mayıs 2011, 19.57
A- A+
Hayallerimle dolu bir dünyaydı benim için hayat,nede cok isterdim futbolcu olmayı,süper ligte mac oynamayı,anne baba desen onlar ayrı bir telden çalardı okuycaksın derdi.Yine olan bize oldu fabrika işcisinden yukarı cıkamadık,lakin nede cok isterdim 3 gol atıp hattrick yapmayı,süper ligte gol kralı olmayı,işte benim hayallerimi bile caldılar,bunların hiçbiri bana uzak değildi cok yetenekli bir oyuncuydum, daha 11 yaşında 3 kulüpten teklif almıştım,dedimya dostlar hayallerimi çaldılar,sonra bizimkilere inat sigaraya başladıım şimdi halısağda 15 dakika oynayamıyorum çünkü tıkanıyorum koşamıyorum.lisede nasılda rüzgar gibi koşardım demekten kendimi alıkoyamıyorum,,dedimya dostlar hayellerimi çalanlarla yaşamak zorundayım!!!

  Arkadaşlar anneler babalar cocuklarınızın hayalleriyle oynamayın onlara şans verin,onlara biraz olsun güvendiğinizi belli edin...içimden geldi yazdım dostlar kimbilir benim gibi kaçtane vardır hayalleri yıkılan

YORUMLAR

07 Mayıs 2011, 13.48
Çok içten yazmışsın be kardeşim..
07 Mayıs 2011, 22.32
helalin varkardeşim sana hatılıyorum 
07 Mayıs 2011, 22.52
 ulaşman için hayata hattrick yapman lazım :)))9
07 Mayıs 2011, 23.32
benim annem babam değilde kendi problemlerim yüzünden aynı dediğin şekilde spordan sağlık problerim yüzünden uzaklaştım . . böylesi daha hayırlıdır belki boşverin anın tadını cıkartın şuan herşey yolundaysa problem yoksa hayat yaşamaya değer ,,, esen kalın 
08 Mayıs 2011, 00.53
:) ...    çok güzel hayalleri ile oynamayın... benim hayalim ...  HE -MAN  olmaktı. biz buna yetenekleri görmek desek daha doğru olur sanırım. ve artı siz bu değerlerin çocukluk yaşlarından başladığını kabullanmişsiniz olayı annne babaya yıkıyorsunuz.. yanlış hatırlıyor olabilirim ama yaklaşıktır. gürcü kaladze nin 18 den sonra futbola başladığını ve mianda forma giydiğini biliyormusunuz ?  büyuük yazacağım özür.  

YARATICILIK VEYA LİDERLİK İNSANIN ÖZÜNDE VARDIR. BANA FIRSAT VERİLSEYDİ DİYE SÖYLENMEK BİRAZ TERS BANA.  ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE YÜCE ULU ATATÜRK MUSTAFA KEMAL İMİZE HİÇ FIRSAT VERİLMEMİŞTİ .

TŞK...
08 Mayıs 2011, 01.30
GÜZEL BİR PAYLAŞIM HEPİMİZN İÇİNDEN GEÇENLERİ YAZMIŞSIN BİR FUTBOLSEVER OLARAKKKKKKKKK
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın