gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Bir Öneri

13 Mayıs 2011, 20.49
A- A+

        Yaşadığım bi olaydan bahsetmek istiyorum.

       İsim vermeden başlıyayım. Bir salonda oyun oynuyorduk bi kac arkadasla. sonra bır uye geldı hakaret ettı atıldı.. Ardından Klasik yasanan olay yan nıck ı ıle salona gelıp arkadasımın ismini vererek genelde yine hakaret etti..  niye ? şikayet ettıgı ıcın ! Bu nıckıde yasaklandı..

( asıl olay sımdı baslıyor..)

     Bir nıck daha getirdi.. nıye attınız v.s söylendikten sonra (yetkili op gelır) baska bı op yetkili op ile konusmus .. adamın yasakları kalktı !..

    Neden yasagını kaldırdınız Diye Sordugumda "kayıt almamışızzz" :@  yetkili op yasagı kaldırdı.. Yetkili op a sordugumda "kayıtsız işlem yapamıyoruz" ee bız gonderdık sıkayetı! "op umuzun hatası" :@

    Bız Onlarca kısının ıcınde  o kadar hakareti neden yedik ?  
    Ben böle bi salona bı daha gıdermıyım tabikii HAYIR ! Ama ugradıgım haksızlık karsısında elım kolum baglı kalmak ıstemıyorum...Kendımızı sawunabılyecegımız bıseyler olsun ıstıyorum.

Konuyu şuraya baglıyacagım..

   BÜTÜN ÖZEL SALONLARDA ATILAN YASAKLANAN ÜYELERIN NEDEN İŞLEM GORDUGUNU BELIRTEN KAYIT ALMALARINI ( Gelen Şikayeti veya geneldeki konusmaların kayıtlarını) ZORUNLU HALE GETIRILMESINI ÖNERİYORUM ve İSTİYORUM !

Böylelikle Haksızlıkların bı nebze onune gecılebıleyecegını dusunuyorum ! Dıkkat e alınmasını rica edıyorum !

SAYGILARIMLA
SHooP

YORUMLAR

14 Mayıs 2011, 09.42
Benim bildiğim oplar zaten kayıt alıyor o opun hatasından kaynaklanıyor çünkü birini yasaklarken sebep istiyor şu ş u dediği için diye yazabilirmiş dediğim gibi opun eksikliği .
14 Mayıs 2011, 10.45

selamlar,

paylaşımınız güzel haklısınız.

özel salonlarda bilmem biliyor musunuz ; kuralları bilse de - bilmese de op yapılıyor insanlar.

ya arkadaşı ya sevgilisi yada salon sahibine FISTIK transferi yapanlar op oluyor.Rumuz kayıt tarihinize baktığım da 5 yıllık bir üye ve özel salon op'u olduğunuzu gördüm.

 O bahsettiğiniz salonda yaşanan olayları sizde kopyasını alıp genel salon op'larına yardım destekden yollayabilirsiniz. 

14 Mayıs 2011, 11.20
  Genel oplarla (cebren hariç) ilgili benimde yaşadığım sorunlar oldu fakat hiç birisini çözemedik çünkü onlar ne derse o aksine bişi yapamıyosun malesef :(
14 Mayıs 2011, 12.41

önerinize ben de katılıyorum shoop. güzel bir konuya değinmişsiniz.

hakaret ,küfür konusunda asla taviz verilmemesi gerektiği düşüncesindeyim.

ayrıca 0_____ arkadasım  tamam cebren hepimizin favori opudur.fakat ben diğer genel oplarımızın da adalet konusunda birbirinden farklı olduğunu düşünmüyorum.hatta bir örnek vereyim burda yaşadığım bir olayla ilgili:

buhjo opumdan yasak almıştım 1 ya da 2 saatlik bir yasaktı yanlış hatırlamıyorsam.sonra dedim piştiye gireyim bari yasağım bitmiş siteye kavuşmuşum.bunu kutlayayım oyunlarla diye..

girdim bir masaya oturdum .bekle bekle masa sahibi başlamıyor oyuna.titretiyorum özelden hadi başla artık diye..yok...en son artık dayanamadım çıktım masadan.aaa ne göreyim masada bot var..girdim masaya arkadasım bot benim yerimemi oynuyor dedim ;evet dedi attı beni masadan:(  tabii böyle bir durumda ben de o salondaki opumuzun özeline koşacam da koşamıyorum:)) bujho op var..daha yeni yasağım bitmiş ,şimdi durumu anlatsam yine yasak alırmıyım korkusuyla cebelleşirken baktım buhjo opun özeline tıklamışım.hemen yazdım yazdım durumu açıkladım.sonra kaçtım özelinden bujho opumuzun:)) artık bekliyorum...ya yasak alacam yine haklı olduğum halde ya da bujho opum duruma el atacak ve bu haksızlığa engel olacak.hemen cevap geldi bujho optan ..ve uğradığım bu haksızlık anında çözüldü.yani,en çok yasak aldığım genel opumuz bujho bile cebren opumuzu arartmadı o an.o yüzden gamyunda başımıza her şey gelebilir,hakaret de görsek,haksızlığa da uğrasak,bilirizki adalet konusunda genel oplarımızın hepsi aynıdır.

                                                                             saygılarımla...

14 Mayıs 2011, 16.44

merhaba ,,


arkadaslar size kesinlikle katılıorum kufreden ınsanlara mutlaka gereken ceza verılmelı. ben de nıckımden dolayı bazen kufur yıyorum ama kufredenlerın terbiyesizliği bu.

SUÇ VARSA CEZA DA OLMALI!!!
14 Mayıs 2011, 17.05
çok güzel bir konu zaman zaman hepimizin karşılaştıgı olaylar oluyor,ama yapacak bir şey yok ;
14 Mayıs 2011, 19.30
ne işiniz var özelde gamyun salonlarına girin hiç bi sorunla karşılaşmazsınız. oplar oynasın kendi kendine hiç girmedim girmemde.
14 Mayıs 2011, 20.42

Yorum yapan arkadaslarım once tsk ederım.. Yapılması gerektıgını dusunuorum bazı salonlar yapıo bu uygulamayı ama bazıları ıle sınırlı kalınmaması zorunlu bı hale getırılmesını onerdım.. Genel Op larımızın hepsı degerlı ınsanlardır Dedıgınız gıbı Cebren Op un bende oldugu gıbı herkesce onemlı bı yerı wardır. Favoridir. Hepsi gorewını layıkı ile yaptıgından emınım.

özel salonlarda bilmem biliyor musunuz ; kuralları bilse de - bilmese de op yapılıyor insanlar. demıssınız katılıorum. Herkesın salon Op u olmasına karsıyım en azından almadan once salon sahıbı arkadasın Sıtede bulunan kuralları okutmasını tavsıye ederım.. 1 kere okuyan herkes anlayabılır bu kuralları. cok acık we net

   TEŞEKKÜRLER..

14 Mayıs 2011, 21.24
kesınlıkle katılıorum OZELLIKLE YONETICILER dıkkate alsın .....
14 Mayıs 2011, 22.46
arkadasım bunlarım hepsı aynı kendını yormana gerek yok bence bır atasözü vardır i... i... ısırmaz dıye buda oyle bir sey 2x2 =4 eder bende senın gıbı baska seylewrı ısım vermıyoruum baska salonda yasadım
14 Mayıs 2011, 23.53
kesinlikle haklısınız.
15 Mayıs 2011, 00.58
haklisin karde$im katilyiorum sana ...))
15 Mayıs 2011, 01.08

arkadaşa katılıyorum bende haksızlığa uğradım kimse iplemedi atın beni dedim atanda olmadı ciddiyetsiz ve taraflı bir yönetim sistemi ile karşı karşıya olduğumu düşünütorum ve ayrımcılık ölsun istemiyom saygılar ahmet şahin

13 05 2011 deki derici adlı üyeyim.o günü incelemenizi istiyorum

 

15 Mayıs 2011, 05.55

HIc bir opta adalet yok bence ya arkadasini korur yada kafasina göre adam atar, ben hatirlamiorum bile bir op gelip neden yaptin die birine sordugunu kisadan keserler oplar bunu . Bumu yapti evet bu tamamdir isi heleki bir arkadas olsun o bile sorulmaz nik ver tamam, ellerine oyncagi vermisler oynuyorlar iste, yada cok gördüm arkadasin puani gitmesin die gelir atarlar onu onun yerine baskasi oynar ne de güzel adalet bu özel salonlarda.

shoopun sorununa gelince ben kastete optum ilk zaman yeniydim bu gamyunda bir gece baktim nedenlere cogunda küfür filan yaziliydi ama kopi degildi oplar uydurmus biseyler kafasina göre yazmislar, sonra aralarindan biri geldi op bana dediki ya sen opsun milettin ayagina gitmiceksin onlar sana gelicek dedi ve cok op tanidim ondan sonra biri farkli degil hepsi ayni, bunu basta bilmiordum bilseyim o opluguda yapmazdim hayatima bir keskem daha eklendi bu nedenle !

15 Mayıs 2011, 11.21
haklısınız ama oplar öyle kişilerle arkadaşlar tipik türkiye vakası rica ediyorlar onlarda engelini kaldırıyor bende bu konuda şikayetciyim ama muhatap yok malesef.tamamen op ların suçu .
16 Mayıs 2011, 17.34

DUYARLILIGINIZ ICIN TESEKKURLER ARKADASLAR .. UMARIM YETKILILERDE DIKKATE ALIR..
TESEKKURLER..

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın