gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Rüyamda Gördüm!

15 Mayıs 2011, 08.17
A- A+

Saat 04.00 SUlarında odamdaki tüm SU kaynaklarını tükettim malesef. Aslında kolonya var ama, tereddütteyim. Neyse efendim çaresiz bakkalların açılmasını bekleyecem. Ama öte yandan da içimi bir korku saldı. Ya bakkal amca bana "Rüyanda kola mı gördün evladım" der ise???

Henüz amca öyle sormadı ama ben şu anda sinirden köpürüyorum. O'na kapak olacak bir cevap bulma arayışındayım! Eğer uyanık olsaydı, onu babama söylerdim! Eğer o da babasını çağırırsa; "Benim babam, senin babanı döver!" Baştan söylemiş olayım...

Sonunda tükendim ve gerçeği söylemeye karar verdim. Hayır ben gece 12' de uyanmış olamaz mıyım? İlla sabahın köründe rüya görüp uyanacam da senin meymenetsiz bakkalına mı gelicem? Hayret bir şey ya...

Saat 7.30 oldu ve hala babam uyanmadığı için korkulu bekleyişim sürüyor. Şimdiye kadar yatağımın üstünden zıplayan ve hatta nanik işaretleri yapan 783 tane koyun, aman işte kola saydım.  

Bir kere ben zaten sabah sabah kola nasıl içeyim, ben sen miyim he? "Kişi kendinden bilirmiş, kötü düşünceyi" ya da öyle birşeydi her neyse!!! Bana şimdi hiiiiiç laf ebeliği yapma... Şu dakika itibariyle bu dünya ikimizden birine dar, ona göre...

Ona reddedemeyeceği bir teklif yapacam! Bari diğer bakkallar ayağını ona göre denk alsın! 

--------------------------------------

Normalde bu kadar sinirli değilimdir; ama kötü yorum yapan olursa babama söylerim!

dipnot: blogumu yazmamda ilham kaynağı olan (nickini öğrendikten sonra blogu onaylarsan sevinirim natty) |bir kicker bilardo salonu yöneticisiydi| teşekkürler

hatta blogu silicem pazartesi günü yazmış gibi yapacam :D okunma sayısı artsın heheh :))

YORUMLAR

15 Mayıs 2011, 15.51
ahuahuha tüm kirli çirkef yanlarıyla owen eheheh :)))
15 Mayıs 2011, 16.15
Sevgili Owen ,bence sen gene acımasız eleştirilerine dön,yazı yazma :) sevgiler..
15 Mayıs 2011, 21.35
Ah owen ah.. Hoşgeldin yeniden...
ben bu yazıyı görünce çok şaşırdım, yahu sen bırak kolayı falan, zoraki götürüldüğün tatilden bahset!... ne oldu o tatilde, kimseyle tanıştın mı, gittiğine piişman mı oldun yoksa, iyiki götürülmüşüm mü dedin?

Ben blogunu domino oynarken okudum, 3 kez yendiğim rakibime, bu yazıyı okurken fena yenildim, bunun sebebi olarak da seni gördüğüm için, hırsımı senden çıkarıp yazına olumsuz yorum yapacam :)

Bakkkal amcaya dil dökeceğine yakınlardaki bir benzin istasyonuna sığın, 24 saat açıklar. Ben de çikolata krizlerimde aynı şeyi yaşıyorum, yoldan geçiyor, benzin alacakmış gibi davranıyorum :)

Ohooo laf arasında hava mı da attım değil mi..

blogun bitimindeki, "blogu silip pazartesi yazmış gibi davranacağım, böylelikle okunma sayısı artsın"  demişsin ya ne orjinal bir fikir bu fikir sana mı ait yoksa başkasından mı gördün :)
15 Mayıs 2011, 21.56
Evlat sen o kolonyadan biraz almış gibi görünüyorsun... :)
16 Mayıs 2011, 05.56
aklıma bakkaldan çaldığım ufak şekerler aklıma geldi :D yaşasın bakkal amca görürdü ama kızmazdı :D:D:D:D
16 Mayıs 2011, 06.45
oweenn:) yalnız deılsın emın ol.. bende gecenın 2 sınde 3unde uyanıp kola arayışlarında oluyorumm:):):)... bencedeee insan sadece sabahın köründe mi uyanırmışş yaaa...;)
16 Mayıs 2011, 08.51

Bu arada bahsi geçen bilardo salonu, artık o ismi taşımaktan tiksindiği için adını değişmiş hahahahah :)))  (blogu yazmamdaki ilham kaynağım olan şahıs sabah sabah girmemden ötürü "rüyanda bilardo mu gördün" demişti. Henüz kim olduğunu bulamadım ama just breathe olabileceği söylenildi, şimdilik...

kelebekcim yaklaşık 20 gün daha kendimle barışık bir yaşantı sürecem :) sonrasında bırak yazmayı, eleştiri yapacak dermanım olur mu bilemiyorum :) kendimi hatırlattığın için teşekkürler :)

sana matem diycem kısaca :)))))) o blogu özel mesajla berlene yolladım ancak özel mesaj yollandığından haberi var mıdır bilemiyorum :)) ÜSTELİK sen de olmayan bir paragraf eklemiş olarak nihahahahah :)))))) sen tam giderken "aaa bana yazmayı unuttum bir şeyleri hatırlattın" gibilerinden bir şeyler demiştim :))) havanı atmışın ama nitekim ben badanaj çekerek kalkışımı yaptım :)))))) sağol iyi ki varsın :)

kadircim süpersin :)))) acayip güldürdün beni :))

bakkal açık olsada çalsam diycem ama açık olsa zaten önce bakkalcıyı çuvala atıp kaçırırdım belki de :)) çok teşekkürler soulcum.

selince :))))) olmaz ya nooolur bu 2. yorumum de :)) eğer hayatında yaptığın ilk yorumsa bu, kariyerimin zirvesinde olduğumu düşünerek jübilemi yapabilirim hahaha :) çok tşkler selincecim.

16 Mayıs 2011, 14.06

OWEN sana smile Resmi olarak kodlanmış, o kırmızı surattan yapıyorum.

( laf aramızda o kırmızı suratı çok seviyorum ben, kaşlar oyle biçimli öyle güzel ki canlı olsa, kuaförünürün adresini isteyecem :)

Bende olmayan bir paragraf mı, aşkolsun yahu. o kadar da fikir verdim sana, sabahın 5 inde beyin fırtınasına giriştik ve  sen beni 1 PARAGRAFIMI EKSİK mi bıraktın!...

bir süre yorum boykotu yapıyorum sana. Görüşürüz smile Resmi

16 Mayıs 2011, 15.37
Natty gibi rus salatasını bir daha bende yiyebileceğimi sanmıyorum, zaten çok sevmezdim, sayende hayatımdan tamamen çıkarmış oldum. :) Burnuma bazı kokular geliyor, umarım bu koku, yazını yazdığın 5 yıldızılı otelden gelmiyordur. Üstelik birde hazin bir yenilgi yaşamışsınız, yıkıldım :) Islandığına değseydi bari :)  Zorla götürüldüğün tatilden bu kadar malzeme çıkartıyorsan, istekli tatillerini dinlemek için sabırsızlanıyorum.

Dometes-salça ilişkisine katılmıyorum. Yayınlanmayan ve yayınlanan son iki yazınla haklı olduğumu görüyorum. Özlemiştik iyi geldi, haftaya iyi başladım, doping oldu. :)

Sevgiler


P.S: Demek ki neymiş, stokta her zaman kola bulundurmak gerekirmiş :)
16 Mayıs 2011, 20.45

:))))))))) çoook çook sağolun :) paragrafa gelince eheuehuh :)) tatilin dönüş sabahı rüyamda gördüğüm şeyin aynı yolculuk içerisinde gerçekleşmesiydi :)) (sadece böyle anlatınca daha da bir merak uyandırıyor. Halbuki rüyamda meselaaaa yürüdüğümü görüyordum ve o gün gerçekten de yürüdüm; tesadüfün böylesi.... :))))))))

öte yandan kola ile de olmuyor kolasız da :)) matemi kızdıran paragraf rüyamda bir sürü tavşan görmemdi ve ne tesadüftür ki :)) düden şelalesine dönüşte gittiğimiz de içinde 20 civarında tavşan bulunan bir kafesleri olmasıydı. bol bol fotoğraflarını çektim :))

neyse çok konuştum, sırayı savdım ben artık hadi sizin yazılarınızı bekliyoruz :)

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın