gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BÜYÜME EY ÇOCUK

27 Mayıs 2011, 03.34
A- A+

 

Bazen  aklımızı kullanırken  bile, yanlışlarla  dolu hatalar yaparız .. ama  hatalar  zaman gectıkçe  unutulur  olsun deriz hatasız kul  olmaz insanız ve  affederiz.

Ama  öyle  hatalar  vardırkı  unutulmaz  affettım desen de  hafızandan  hiç  çıkmaz  devamlı  gelip aklına girer  yine üzülürsün.. evet unutulanlar acıtmayan  hatalardır ,unutulmayanlar ise insanı yaralayanlardır Ve. Bu da  insanı yaşama bıktırandır..

Büyüme sen ey çocuk  bırak  çocuk  kal. İnanki   hafızan da yer yok çok küçük  hiç  algılamaz  küçücük beynin fazla dolmaz bu hayatın yükünü kaldıramazsın ki  işte bu yüzden büyüme sakın büyüme ....

Oysa ne  güzeldi  çocukluk yılları. misketle bahıs oyunları oynardık avuçlarımıza topladığımız da çıkardığı sesler kulagımıza  müzik nağmeleri gibi gelirdi ben cebime ne zaman elimi  atsam mutlaka  misketlerim le buluşurdu parmak uçlarım. hele bayramlarda topladığımız harçlıklar la ilk işimiz en yakın bakkal  amcayı  zengin edecez gibi  neler  alırdık. rengarenk balonlar, topaçlar, birde su tapanca alırıdım ki  su doldurr kedleri kovalar ıslatırıdım. aklıma geldikçe çok özlüyorum çok ):  çocukluk anılarımız  ne kadar güzeldi can yakmaz yaralamazdı ...

Hele bir keresinde yağmur yağmıştı  elimde topacımla koşarken düşmüşüm  eyvah annemim  bayramlık aldığı  kıyafetım çamur için de  annem üzülmesin  diye evimiz bahçe içindeydı arka tarafta bir musluk vardı o  yağmurlu günde çamurlanan kiyafetımı üzerimdeyken yıkamaya  çalışıyordum hava soğuk ve ben o sogukta kıyafetımı yıkayayım dıye suyun altında saatlercemi bilemiyorum ne kadar kalmışım  o  geceyi  40 derece ateşle geçırdım de ama yinede canım  yanmamıştı iyileşince unutuvermıştım... 

Keşke hiç büyümemiş olsaydım, keşke çocuk kalsaymışım verseler bana  bir şans mümkün olsa ilk yapacağım  şey zamanı geri yüklemek olurdu  ama böyle bir şansım yokki.  ileriye  bakamıyorum gün geçtıkçe  acılar çok daha büyüyor  hayat bir okadar daha daralıyor, labirent yollarda kayboluyorum yolumu bulamıyorum ben aradıkca peşimden onca kışılerinde aynı yolu takıp ettıklerini farkedıyorum,sanki beni kovalarcasına.

Kaçmak istiyorum  ağır gelen  her şeyden  sırtından vurup elindekini çalanlardan, arkandan konuşup yüzüne gülenlerden, kısaca seni aptal yerine koyup aldatanlardan kaçmak istiyorum, oyunlardan değil oyunculardan kaçmak istiyorum, hayat bir film  bizler  bir  oyunncumuyuz evet...

Benim  rolum çok ağır  sanki uzun metrajli  bitmiyor.                                          Her  seferinde  tamam diyorum artık yeter dedikce tekrarlanan  acı ve üzüntüler yine benimle, bırakmıyor peşimi,  kaçtıkça  kovalanıyorum, şimdi Tam  sırası   diyorum yine elimi bir güç geri çekıyor  bana  yaptırtmıyor nedense, oysa  başarsam tüm güzellikler benim olacak huzura kavuşacak Tüm umutlar yüreğim temizlenecek belkıde yada hafızam tamamen çökecek biliyorum..

Ama  bu son kararım  artık başaracağım...?

Derler ya  saf  görünürüm ama oynanla oynarım.. Saflığı oynamam  ama hiç kimseyle de oynamam.. tek fark yanılmam görürüm  ve seyrederim sadece acırım.. bir yere kadar acima hissi de  kalmaz, hazmedemez  kaldıramaz yüreğin ve   yaşatılanlardan  intikam  düşer  aklına..  Şimdi  hesap yorgunluk ve aldatılmışlık topladım hepsini  işte . sonuç ... karar verdim çocukluğumu istiyorum  çocuk  hep çocuk kalmak istiyorum ve  kalacağım yeniden  bir  hayat  ama  nerde   hoşcakalın bu son yazımdı  tekrar yazarmıyım  bilmem  artık  yorgunluk sadece yüreğimde  değil  göz kapaklarıma da düştü    akşamların çığ taneleri  üzerime  yağıyor  ben üşüyorum  bedenim  buz kestı  titriyorum  işte ben  sonunda çocukluğuma  gidiyorum ben büyümem  artık ):

----------------------------------<3 ------->:  QOBRA 55

YORUMLAR

27 Mayıs 2011, 15.29
SENI TANIYORUM COK DUYGUSALSIN AMA SUNU UNTMA NE YAPARSAN KENDINE YAPARSIN..BIRAK HERSEYİ OLURUNA ETRAFINA BAK SEVENLERINE BAK KENDINE SEVDIKLERINE ZARAR VERME BIZ COCUK ISTEMIYORUZ QOBRAYI ISTIYORUZ...)
27 Mayıs 2011, 17.39
NEDE OLSA BÜYÜDÜK AMA GENE HERKEZ COCUKLUNA GİTMEK İSTER ELİMİZDE OLSADA BİZDE GİTSEK GENEDE HİC BİRŞEY İCİN ÜZÜLMEYE DEĞMEZ DEĞMEZDEĞMEZ SEN GENE AYNI KAL CÜNKİ ZATE ANNENİN BÜYÜMEYEN COCUKLARIYIZ HEPİMİZ
27 Mayıs 2011, 20.16
of ya nasıl yazıydı bu  ne güzel ifade etmişsin  annemle beni aglattın saglıklı mutlu yaşam diliyorum.
27 Mayıs 2011, 22.44

keşke hiçbüyümeseydimm.....

 

28 Mayıs 2011, 00.14
YUREGININ SESINI DINLE..VE SON KARARINI UYGULA..KEŞKE LERIN IYI KI LERDEN COK OLMASIN..COK GEC OLABILIR...SEVGIYLE KAL..
28 Mayıs 2011, 03.40
Seni bu kadar daraltıp ve isyan bayraklarını göklere taşıyacak kadar yoran şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Hatalar insanoğluna mahsustur, büyüdükçe hayatın beynimizde tasarladığımız gibi olmayacağını da biliyorum. Ve tecrübelerdir insanın hayatını güzelleştiren. Ben çokta yaşlı bir insan değilim ama yaşlılarla çalışıyorum ve her birinden özellikle duyduğum tek bir şey oldu bugüne kadar:
''Hayat ufak tefek zorluklar için ziyan edilmeyecek kadar kısadır!'' pişmanlıklarımız yaptıklarımız için olmamalı, evet, bir nevi keşke daha farklı şunu şunu yapsaydımda böyle olmasaydı dediklerimiz olmuyor değil, ve inan ki cobra olmayada devam edecek. Çünkü bir zamanlar şu hatayı işlemeseydin yada bu hatayı gerçekleştirmeseydin, bugün sen oturup bu yazıyı yazacak kadar anlayışlı olamayabilirdin...Ancak ömür geçti ve vademiz yetmeye yakın tek pişmanlıklarımız YAPAMADIKLARIMIZ VE YAPMADIKLARIMIZ için olacak...
Geçmişi bırak geçti gitti.. Gelecek mi.. geleceği bile belli değil, ŞU ANI! şuan yaşa ve tebessümle hatırla herşeyi...
Kardeş tavsiyesi..
Sevgiyle kal can kardeşim..
28 Mayıs 2011, 10.03
güzel bir yazı yazıyı yazdığın zaman bile geçti tutamazsın artık
28 Mayıs 2011, 13.28

korkma insancık korkma..sınav ne kadar çetin olursa olsun.. bir şeyleri biriktirebildiysen heybene yolu bak geriye sakın dönmeyi düşünme.. neden insancık neden geriye dönme isteğin..? Diyor ki bir süre de Allahu teala ..And olsun zamana ki insan gerçekten ziyan içindedir.. Heyben ne kadar ağır olsa da yoluna devam edeceksin insancık.. bir on yıl sonra bile aynı duygu içinde olmak istemiyorsan şimdiden yollarına gül dikeceksinn..

 

28 Mayıs 2011, 14.20
Güzel bir yazı yazmışsınız teşekkürler sayenizde bizde çocukluğumuza gittik, yalnız şunu unutmayalım ne zaman kendini yalnız hissedersen kendi cenazeni düşün arkandan bırakacakları ve senin için üzülenleri gör.Hayattan zevk almaya bak çocukluğuna da geri dönme...
28 Mayıs 2011, 16.02
YAZINIZ ÇOK DUYGU YÜKLÜ..Aglamadım desem sulu göz olarak yalan söylemiş olurum..HEr yaşın tadı güzel ama çocukluk yılları başka  yaa. BAzen çocuklarımla çocuk oluyorum.İÇimde büyümeyen kıpır kıpır çocuk var çünkü....
28 Mayıs 2011, 17.14
tbrkler yazın çok güzeldi.yüreğine sağlık. yazılarının devamını dilerim.
28 Mayıs 2011, 20.10
Harika bir paylaşım..Anlatımıza bayıldım.Hepimizin çocukluğu özlenesi,unutulmayan hatıralarla dolu..Neyleyelimki,büyüdük ve biz artık ağlayınca koşan büyüklerimiz yanımızda değil,en iyisi her yaşın güzelliğini,özelliğini farkedip,tekrar ayağa kalkmak..Temennim,geçmişi kapatıp,gelecekle barışmanızdır.Bırakın geçmiş,olduğu yerde kalsın,gelecek hepimiz için süprizlerle dolu...Sağlıcakla kalın,mutluluk peşinizi bırakmasın.yazılarınızıda bırakmayın bence.Süper olmuşşş,tşkrlr..
15 Temmuz 2011, 19.37
Cobra bir solukta nefes almadan okudum :) bu ne yahu nasıl bir isyan gerçekmi bu içindeki hisler .. intahar etmiosun allahtan :( allah korusun .. çok duygusalsın yani okadarki nerdeyse kelimeler yetmemiş sana yazından onu anladım ..bence bukadar serzenişin tam tersi bi ruh halinde var yani sen iflah olmassın :D burcun akrep falanmı yada yükselenin ?
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın