gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

ŞİKAYETCİYİMMM

12 Haziran 2011, 07.58
A- A+

ŞİKAYETCİYİM..

Şikayetciyim: İşlerine gelmeyince bekledikleri olmayınca hee salon sahibiye , op ya para kazanıyorsunuz ya kollayın tabi diye çamur atılmasından şikayetciyim..(madem bu komplekse sahipsin girme o paralı salona kim silah dayadı sırtına? )

Şikayetciyim: Özel salon kiralayınca salonla birlikte salona gelen üyeleride satın aldığını sanan  rahmetli Erol Taş moduna girip üyelere köle isaura muamelesi yapan uyarıldığında ben buraya bilmem ne kadar para veriyorum  diye caka satan salon sahiplerinden şikayetciyimm.(Salon yöneticiliğini bu zihniyette düşünüyorsan alma paranda cebinde kalsın) 

Şikayetciyim: Kimseyi tanımam etmem ama olmayan amcalarımdan, dayılarımdan, kankilerimden, arkadaşlarımdan şikayetciyim..( Maşallah site üyeyle değil benim sülalemle dolu sanki..)

Şikayetciyim: Opluğu sırf eklenen ünlem ve genelde konuşma slm ,hg, çiçek böcek için aldıklarını sanarak gak diyeni guk diyeni sisteme yollayıp uğraşamıycam yasaklayıverin diyenlerden şikayetciyim (Uğraşamıycaksan o yetkide işin ne  acaba? )

Şikayetciyim: Bir salondan yasaklanınca bana gelip o salon için hertürlü olumsuzluğu sayıp, neden yasaklanmış diye baktığımda diğer nickiyle inatla o salonda olan üyelerimizden şikayetciyim ( Madem bu kadar kötü neden ordasın hala..) 

Şikayetciyim: Yasaklanana kadar mahalle kahvesinde mahallenin kabadayısı edasında poz takınıp yasaklandıktan sonra birden bire avukat, doktor, mühendis olan üyelerimizin yasaklanmadan evel o moda giripte efendice davranmamalarından şikayetciyim..

Şikayetciyim: Benim diyen victoria secret mankenlerinin pozlarına taş çıkaracak resimleri ekleyipte slm tanışalımmı diyenleri rahatsız ediliyorum diyerek ispiyonlayıp birde üzerine yasak bekleyen kaprisli hanım üyelerimizden şikayetciyimmmm..(Yani allahaşkına tüm resimlerde hepmi yazın çekildi arada kışlık resimleride ekleyin şöyle kazaklı ,kabanlı montlu falan:: )

Şikayetciyim: Kırk yılın başında es kaza bir masa açıp oynasam mı deyip eyleme geçirdiğimde sanki herkesin o anı beklermiş gibi hurraaa özelime dalmalarından şikayetciyim..( burası oyun sitesi ve bırakında bir elde ben huzur içinde oynıyayım yaaa)

Şikayetciyim: O kırk yılın başı açtığım masada körlemesine oynarken , bir yandanda özellere bakarken 10 saniye gecikmişse cevabım hooop masamın basılmasından şikayetciyim ( sağolun sayenizde seyirciye kapalı oynar oldum bilmeyende hile var sanacak )

Şikayetciyim: Arada huzur bulduğum, yorgunluğumu paylaştığım, beni gerçekten dinlediğine inandığım ama bana küsmek için elinden  geleni yapıp küsen ,böyle bloglara yazmama sebep olan eski dostumdan  şikayetciyim...(İşte küsmesek ben şimdi bunları ona anlatıyor olacaktım :(  Hoş artık bende küsüm kırıldım bir kere daha ...

Şikayetciyim: Şiştim içimi dökeyim dedim birileriyle paylaşayım dedim 2 satır karaladım ama bir şekilde bu yazımada kulp takacak olan anlayışın ne olduğunu unutmuş üyelerimizden Şİ-KA-YET-Cİ-YİMMMMMMM..

Hep dinledim bu seferde siz dinleyin alla alla yaaa

  Off bi parça rahatladım mı  ne...

DİPNOT:Hiiiç bu kadar şikayetciysen bırak demeyin  siz sanki 24 saat vıdı vıdı özelime şikayetlerinizi döktürürken siteyi bırakıyormusunuz ki ?:)) Bu seferde siz benim şikayetlerimi dinleyin ..merak etmeyin ölmezsiniz.:))

YORUMLAR

12 Haziran 2011, 08.05
Bir an hakim olasımm geldi ve yaz kıızım kararı açıklıyorum dedim kendi kendime:):):)
12 Haziran 2011, 08.13
Ha gayret millet az kalmıs, Ha gayret millet cıldırtmaya devam, ha gayret millet sitenin yönetici demek bizim kolemiz demek Ha gayret el birliyigiyle hayatından bezdirelim eglenmek ne haddine binlerce incir cekirdigini doldurmayan bahanelerle dellendirmek daraltmak varken ..... Ha gayret milletttttt
12 Haziran 2011, 08.55

bu yazının altına yorum yapmak yavan kalır dıye dusunuyorum ve tek kelımeyle belırtmek isterimki...

BUDUR...

 

12 Haziran 2011, 09.55
haklısın kardeş bende bir de oyunlara giremiyoz
12 Haziran 2011, 10.03
Tebrik ediyorum sizi defalarca ediyorum ve ayrıca teşekkür de ediyorum başka ne söylenebilir ki,harikasınız....
12 Haziran 2011, 10.33

Tek kelimeyle KATILIYORUM ..

Reel hayatta memurlara söylenen bir söz vardır.Benim verdiğim vergiyle maaş alıyorsun diye. Buradada sen opsun ben oynamak istiyorum yerini bana ver. Yada heyyyy op değilmisn bana karsı konuşmalarına dikkat edeceksin.vs.vs. Halbuki eğlenmek için burdayız hep beraber oyun oynasak  seviyeli sohbet etsek güzel olmazmı??

 

12 Haziran 2011, 10.45
Şikayetçiyim cebren bir resim eklemedin hala seni göremedik:)
12 Haziran 2011, 10.50

             Merhabalar.......Gamyunda özel salonlar acıldı acılalı......Üyeler bişilerin derdine düştüler sanırım....Oda su gamyun oplarına diş geciremedilerr hazir özel salon opları var bütün hınclarını onlardan cıkarmaya calışıyorlar....Salonlarda o kadar cok opların sabırları zorlanıyorki allah yardımcıları olsun valla.....Dünyada en zor şey insanla ugrasmakdır...Şu mantik var....Ben özel salona gidiyorum salonu dolduruyorum bana dokunamazsin....Yapma ya iyiki geldin deyip kırmızı halımı sercekler....Gamyun oplari varken salonda nasıl davranıyosan salonlarda; özel salonlarda da öle duracaksın öyle davranacaksın...

              Bunlar aşıldında durum normal olacak sanırım..

              SAYGILARIMLA.....bySAMMY.......

12 Haziran 2011, 11.11
)))))))))))))))))))))))))))))))
12 Haziran 2011, 11.25
şu hatunların yazlık resim olayına çok güldüm.. haklısın gel beni ye diye bağıran o kadar çok resim var ki.. :) ha ben de şikayetçiyim bu arada :) sen de sadece salonla ilgili şikayetlerin için geliyorsun özelline opların :) azıcık güler yüzlü olsan.. nickin yeteri kadar tedirgin ediyor zaten :) sevgiler cebren...
12 Haziran 2011, 11.30
Slm...  Ne güzel de  anlatmışsınız... Aslında  bütün bu  şikayetlerinizin,şikayetlerimizin ve  şikayetlerin tüm sebebi NİCKLEŞMEK!!! Evet nickleşmek... İnsani  tüm  yanları  bir kenara  bırakıp olmak istediği  yada  sergilemek istediği sanal  kişiliği aldığı  nick  ile canlandıranlarda  sorun... Bende şikayetçim CEBREN HN. bende şikayetçiyim : bunca sahte sanal kişilik arasında  hala kendim olmaya  çalıştığım; vicdan taşıdığım ; sabırlı  olduğum için  ben ve  benim gibilerden şikayetçiyim çün kü  korkuyorum ki  birgün bizlerde  tüm  duygularımızı  kaybedecek  ve  nickleşeceğiz :(( Kolay gelsin :)  
12 Haziran 2011, 11.54

Allah kolaylık ve sabır versin Cebren opum yazdıklarınızın tamamı ve hatta daha fazlası olmakla cok haklısınız.Bende şikayetciyim bir üyenin 50 veya 100 tane nick almasından şikayetciyim buna Gamyun yönetimi bir cözüm bulduğu taktirde bu sorunların yarısından fazlası cözülecektir,ozaman üyeler nicklerini yasaklatmamak için çaba gösterip daha dikkatli yazacaklardır veya sizin dediğiniz gibi kahve ağzı veya avukatlar cıkmayacaktır piyasa... Kolay gelsin başarılarınızın devamını dilerim.

 

12 Haziran 2011, 12.04
Şikayetciyim: Benim diyen victoria secret mankenlerinin pozlarına taş çıkaracak resimleri ekleyipte slm tanışalımmı diyenleri rahatsız ediliyorum diyerek ispiyonlayıp birde üzerine yasak bekleyen kaprisli hanım üyelerimizden şikayetciyimmmm..(Yani allahaşkına tüm resimlerde hepmi yazın çekildi arada kışlık resimleride ekleyin şöyle kazaklı ,kabanlı montlu falan:: )

Ben buna bayıldımmmmm:))))) hala gülüyorumm.ne kadar haklısınız.))havuz başında bile resimi olanları koydum.
Allah kolaylık versin.
12 Haziran 2011, 12.23
hani bir deyim vardır.hoca ... yaparsa cemaat ne yapmasın di mi :)) yani cebren sen şikayitçiysen bizim isyan etmemiz lazım hatta internete bile girmememiz lazım di mi :)))
12 Haziran 2011, 12.47
Haklısınız bu tür yazılardan 3-4 tane yazdınız yine çoğu aynı konulardan olan yazılarınızı okudum bu durumu bilen ve hala dile getiren sizsiniz demek ki henüz pek bi gelişme olmamış madalyon yazılarını okudum bu yazıda tek farklı olan sadece kendi kişisel steminiz ortaya çıkmış sonuçta sizde eğlenmek için gelen bir üyesiniz HAKLISINIZ... 
12 Haziran 2011, 13.12
havuz başında bile resimi olanları koydum..)))))))) ben koymadım .)))koyanları gördüm olacaktı.)))))
12 Haziran 2011, 13.13
sana herşey yakışır cebren , şikayet bile  . . . )
12 Haziran 2011, 13.13

Hepimiz bu sistemin  birer parçasıyız..

  Cebren de  bir dizi şikayetlerini  dize getiremeyince dile getirmiş  ve sonunda  sitem  ederek, sisteme  yani  bizlere bloglamış...  Herkes üstüne düşeni yapsın ve eline  diline gerekli yasağı versin..

   Sudan sebeblerle  tacize  varan iletişim bozukluğunu herkes  kendi tamir etmeli...  şikayetçi olabilmenin  haklılığıyla  veya sorunun çözüm  imkanıyla kapısını çalmalı  yetkililerin..

 Mesela  ben bir haftadır uyuyamıyorum..tam 7 bin  fıstık birikti hesabımda..   çalınırsa nikim  fıstıklarım gider korkusuyla nöbet  tutuyorum  sabahlara kadar..Ama cebrene de  gidip şu  fıstıklarımı  sigortalatsammı  ki demedim..

   Cebren;  ben şikayetlerini dikkate alıp kendi adıma gerekli yasağı verdim ..kendime..!! :)

   Muhatap olduğun şikayetler kahkaha attırandan..  yasak verdiklerin  tepeni atıranlardan olsun temennisiyle ....

 

12 Haziran 2011, 13.27
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CEPREN OPUM SÖYLENECEK BI SÖZ BULAMIYORRUM !!!!!!!!
12 Haziran 2011, 14.32

resimleri neden yüklemiyorsunuz çekemiyormusunuz

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın