gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

A N L A M A D I M !!!

14 Haziran 2011, 21.45
A- A+
Sevgi Neydi ?
Nasıl Birşeydi?
Düşünmek bile Kalbinizin Titremesine Yetermi?
Yoksa Herkezi O Sanmakmı?
Her Adımınızda Her Anınızda O Yaşamakmı? . . .
H A D İ   O R D A N !!!

Yada benmi bilmiyorum sevgiyi nasıl birşey oldugunu...

2 ay önce görücü usuluyle sözlendim. Beni Yadırgıcaksınız biliyorum ama oldu bir kere. Bir insan tanımadıgı bir kişiden ne ister?
Ben sevgi saygı istedim gerisi boş dedim. Aşk Sonrada Olur Dedim, Hiç Birşey için Zormadım Herşeyi Zamanında Bıraktım, Herşeyi Oluruna. Herşeyin Zamanla olacagına inandım, ne gözlerime bakmasını nede elimi tutmasını . . . ben sadece sevgi istedim.
zaman zaman hiç yok yere kavgalar oluyor. sebeblerini duysanız gülersiniz.
ben çok seviyormuşum ben çok ilgi gösteriyormuşum o bu kadar ilgiye şefkate alışık değilmiş... haydaa kavga ediliyor yüzük eve gelecek kadar kavga büyüyor. neymiş çok ilgili davranıyormuşum. ben ankaradayım o mersinde aramızda 550 km var. ilgisizlikten yakınacakken ilgilikte neymiş. ANLAMADIM.
bilerek aramıyorum neden aramadın diye kavga çıkıyor. aglıyor sızlıyor. işim olacagını mecburiyetten oldugunu anlamıyor. sorsan benden anlayışlısı yok diyor. ANLAMADIM.
arıyorum cevap vermiyor birşey oldu diye meraklanıyorum saatler sonra geri dönüyor.insan merak ederde bir arar 550 km geldim öldümmü kaldımmı diye insan merak eder. sabah geldim akşam oldu yeni arıyorsun deyince. sen yanımadyken birşey yok ama senden uzaklaşınca aklıma bile gelmiyorsun deyip aglıyor yine kavga. ANLAMADIM
kandil günü radiodan duyuyorum kandil oldugunu annesini annemi arayıp kandilini kutluyorum. iş yogunlugundan unutmuştur diyerek arıyorum annemi ararmısın kadıncagızın aklında kalmasın niye aramadı diye bir ararmısın diyorum. banamı ögretecen aramayı. benim aklım yokmu . . . diyerek kavga büyüdü. bu iş omayaccak gibi derdi her zaman. bende olur derdim hep olmulu bakardım. son kez kandil günü dedi bu iş olmayacak gibi dedi her seferinde aglıyordu zaten. bene gerekeni yap deyince, bu agır yükü bana neden taşıttırıyorsun dedi. bende sen söyleyemezsen ben söylerim bu iş burda bitsin deyince aglaması artarak annesine verdi. o günden beri ne görüyor nede konuşuyorum. ben bu sözlenmekten ANLAMADIM.

bunun gibi nice kavgalar var hiç birine anlam veremedim,

herşeyi altan alarak hatamı ettim, her kavgada iş yerine çiçek göndermekle hata mı ettim, her kavgada yemeğe götürmekle hatamı ettim. her kavgada özür dilemekle hatamı ettim. her kavgada hediyeler almakla hatamı ettim . ve bunların hepsini kavgasızda mutlu haldeyken bile yaptım. çok sevdim diye hatamı ettim ANLAMADIM

sevgimi saygımı çok gördün  ANLAMADIM :((

YORUMLAR

15 Haziran 2011, 12.02

Selam,

Yazınızı okudum, anlayamadığınız ne biliyormusunuz...

O sizi hiç sevmemiş, acı ama gerçek.

Hoşçakalın

15 Haziran 2011, 12.52
Yazınızı dikkatle okudum.çok güzel ifade etmişsiniz.Yaş olarak sizden büyük olduğumu düşünerek ve 1 evlilik geçirmiş biri olarak size tavsiyem şudur kardeşim: Olmayacak bir şeyi olması için asla çaba gösetrmeyin.sözlülük tanıma evresidir.bakınız ne kadar çok problemlerle karşılaşmışsınız.en küçük sorunlar büyük problemlere dönüşmüş.yarın öbür gün evlendiğiniz zaman asıl sorunlar başladığında neler olacak bnu düşünün.evlenip hele birde çocuk varsa ayrılmaktansa yolun başındayken kısmet değilmiş deyip vazgeçin.o kdara yol geldim merak etmedi demişsiniz.Sevgi sevdiğini merak etmektir.Sevgi hataları ağlayarak değil konuşarak çözmektir.Siz ailesini kandilde arama nezaketi gösteriyorsanız o nun bu tavırla değil de,unutmuşum çok özür dilerim hemen arıyorum gibi nezaketli sözlerle yaklaşması gerekirdi.Kaldı ki eğer size değer veriyorsa buna bile gerk yoktu zaten arradı.
Hakkınızda hayırlısını diliyorum.Aama olmayan biir şeyi oladurmaya çalışırsanız ileriki zamanlarda çok yıpranır ve keşke yolun başında bitirseydim dersiniz.
sevgiyle kalın....
15 Haziran 2011, 14.05
Saygı.. Nasılda ulaşılmaz geliyo... Sanırım niyeti sözü bozmak.. Çünkü insanlar ne istediğini bilmiyolar.. Kimi çok ilgiden kimi çok ilgisizlikten.. dediğin gibi ararımm çok sık arıyorsun çok ilgi gösteriyorsun, aramam neden  aramıyorsun... Hayat anlaşılmaz hale geliyor... Karşılıklı dayanışma çook Önemlii.. Mesafeler aşkın sevginin önüne girmezz.. Gözden ırak olan Gönüldende ırak olurmuş ama gönüle giren nasıl ırak olsun kii?? Bende Anlamadımm!!!!  ;)
15 Haziran 2011, 15.57
kardeşim  bende bir sözlülük geçirdim ve sonu ayrılık oldu,tabi biraz farklı idi benim,biz birbirimizi cok sevmiştik,haftanın 3 günü beraberdik,ama sonra bana ailesini bahane etti,ama ben anlamıştım benimleyken yapmak istediklerini yapamıyordu,kadınlar böyledir kardeşim yapmak istedikleri için aşkını gözü kırpmadan harçarlar..ayrıldıktan sonra duydumki mini atek giymiş,yüzünü badana boyası gibi boyar olmuş,sanki evlendiği adam ona mini etek giydiricek,ben ona doğrular söyledim herzamn,ama doğrudan uzaktı nefsine yenik bir insandı..o yüzden boşver üzülme kardeşim deymez...
15 Haziran 2011, 19.41
BAHAR_C : Biliyorum bahar Sevmediğini, Bende Zamanla Sevgide Olur aşkta Olur Ümidiyle böyle olduya :((

! €ßяµℒİ : Zorlama Değildi Sadece Bir Bekleyişti. SAbır Ettim Ama Olmadı 1 AYda oldu bitti zaten 6-7 kez gördüm. ya hergün yanında olsaydım? madem baştan sevmeye sevilmeye hazır değilsin, anlattıgım kişiler gülüyor ondan eş olmaz diyor. ben birçok şeye olumlu bakıyoprum, benimde hatam vardır mutlaka ama ben kendi hatalarımda karşımdakini asla üzmem kim olursa olsun. kandilde aklımda şimdi müsait değilim akşam arıcam hatırlattıgın için sagol demesi lazımken dünyamı altüst edecek laflar söyledi. duyanda kötü birşey dedim zannedecek. :((

گẽℓĩή ツ : niyetini ulaştı selin, insanlıkla bu işin olmasını istemiyorum dese başımın sütünde yeri var ama. her defasında huzursuzluk çıkartarak. gözlerinede bozuk vana takarak çözülmeski insan gibi istemiyorum denir. kaba saba anlayışsız birisi değilinki hiç bir kimse ailem dahil agzımdan küfür duymamıştır. kötü bir sözde demezdim. tmm deyşm arkamı dönüp gitmesinide saygı göstermesinide bilirim :((

plaka57 : üzülmüyorum arkadaşım, kırgınlık var sadece, şimdi aradıgını bulsun bakalım, kaba saba anlayışsız onu hiç aramayan merak etmeyen, ona elini kaldıran, dayak atan, ona hediyeler almayan cicekler göndermeyen, haksız oldugu halde birşeyleri yürüte bilmek için özür dileyip çaba göstermeyen, anlayışsız ukala birisi istiyor arkadaşım. Allah gönlüne göre versin.

25 yaşındayım ve sadece hayatta başımı omzuma yaslayacagım, sevgimi saygımı sonsuz gösterip görebileceğim. kendimi asla yalnız hissetmeyecegim bir eş istedim sadece. çok şeymi istiyorumki ben anlamadım, aşkı sevgiyi iki öpücük zannedip gündelik sevgili değiştiren biriside değilim. elini tutup 2 adım yürüdüğüm ilk kişiyle evlenmek isterim. benim ilkim bile olmadı :((

bir çok şeyi anlamadım ama şuna inanıyorum. bir gün birisi ummadıgım anda ummadıgım zamanda karşıma çıkacak benim onu sevdigimden fazla beni sevecek. ben inanıyorum o gün birgün mutlaka gelecek...
19 Haziran 2011, 11.57
ASLINDA ANLAMAYACAK BİR ŞEY YOK.KADINLAR NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYOR:)KADINLARI ÇÖZMEYİ BAŞARABİLEN BİRİ HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİR BENCE.ODA PEK MÜMKÜN DEĞİL AMA.DEDİM YA NE İSTEDİKLERİNİ BİLMİYORLAR.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın