gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Paypal Artık Gamyun’da

18 Haziran 2011, 17.05
A- A+
 Uzun zamandır entegrasyonu için uğraştığımız, hem yurt içi, hem de yurt dışındaki kullanıcılarımız için fıstık satın alırken daha kolay ve avantajlı bir ödeme yöntemi konusunda çalışmalarımız sürüyordu, en sonunda tamamlandı.

Kısaca PayPal nedir, anlatayım. PayPal, tüm dünyada, elektronik ticaret için kullanılan, kolay güvenli ve hızlı ödeme alternatiflerinden biridir.  TÜm dünyada 94 milyon kullanıcısı vardır ve Türkiye’de ticari olarak, bu entegrasyonu yapan ilk sitelerden biri de Gamyun.

Diğer ödeme yöntemlerine göre farkı ne diye sorucak olursanız, onu da anlatayım. Öncelikle paypal’I kullanabilmek için www.paypal.com adresine gidip, Paypal’a üye olmalısınız.

Üye olurken sizden bazı bilgiler isteyecekler. Üye girişini de sizin belirlemiş olduğunuz email adresi ve şifre ile yapabiliyorsunuz. Kaydınızı tamamladıktan sonar, Paypal size ödeme yapmak için kullanacağınız araçları sunuyor. Bunlardan en çok tercih edileni kredi kartı.

Şöyle ki; siz kredi kartı numaranızı ve diğer istenen bilgileri PayPal’daki hesabınıza tanımlıyorsunuz. Ve artık internet üzerinden alışveriş yaparken, ödemeyi, her sitede ayrı ayrı kredi kartı bilgilerinizi girmek yerine, oluşturmuş olduğunuz Paypal hesap bilgilerinizi kullanıyorsunuz. Yani bizden 150.000 fıstık karşılığı 150 TL ‘lik alışveriş yaparken, kredi kartı, cep telefonu bilgisi gibi kişisel bilgiler girmek yerine, PayPal’da hesap açarken kullandığını email adresinizi ve PayPal hesabınızın  şifresini yazarak, ödemenin kredi kartınızdan yapılmasını sağlıyorsunuz.

Böylece, belki de internetten alışveriş yaparken, paylaşmaya korktuğunuz kredi kartı numarasını bizimle paylaşmamış oluyorsunuz. Diğer bir avantajı, şuan bizim de sitemizde aktif olan 3D Security aşamasıyla karşılaşıp uzun işlemler yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Ve en önemlisi, özellikle yurt dışından, fıstık satın almak isteyen üyelerimiz, havale  yapıp, onun bize ulaşması için çok uzun süreler beklemek yerine ya da Türkiye’deki arkadaşının hattı üzerinden mobil-ödeme yapmak yerine veya kredi kartı olduğu halde 3D Security özelliği açık olmadığı veya bulunduğu ülkede 3D security özelliğiyle ilgili çeşitli bürokratik engeller olduğu için hiç biriyle uğraşmadan yine dolaylı yoldan ama basitçe, Paypal aracılığıyla, kredi kartı üzerinden alışveriş yapabilecek.

PayPal’a sadece kredi kartı değil, normal banka kartı, banka hesabı gibi alternative hesap kaynakları da ekleyebiliyorsunuz.

Ben kısaca aşağıda, PayPal ile bizden nasıl alışveriş yapacağınızı ekran görüntüleriyle paylaşacağım. Artık ben kredi kartı numaramı paylaşmak istemiyorum diyenler, ben yurt dışından nasıl fıstık alacağım diyenler, PayPal ile rahatlıkla alışveriş yapabilir.

Buyrun bunlarda adım adım, PayPal ile fıstık alışverişi;

Öncelikle menüden fıstık mahsülleri ofisi bölümüne gireceksin. 
İkinci adımda ne kadarlık fıstık lazımsa sepete atacaksın. 

Üçüncü adımda ödeme tipini seçeceksin ki burada seçeceğin ödeme tipi PayPal oluyor. 

Ödeme tipini de seçtikten sonra, 4. adımda varsa daha önceden tanımlı fatura bilgilerin yoksa yeni fatura bilgilerini girip bir sonraki adıma geçeceksin. Burada fatura bilgilerini girdin diye, verdiğin adrese fatura gelecek diye bir şey söz konusu değil, biz faturayı kesip saklarız. Sen ayrıca faturayı talep edersen, göndereceğiz, yoksa onlar bizde saklı kalacak, talep etmediğin müddetçe göndermeyeceğiz.

Burada da satış sözleşmesini okuyup kabul ettikten sonra, en son adıma geçeceksin.

Ve geldik ödeme adımına.  Burada “Giriş yapın” butonuna tıklayacaksın.

Açılan bu sayfada, daha once PayPal’a kayıt olurken kullandığın email adresi ve şifreni gireceksin.

Ve son olarak onay ekranı. Tüm işlemler tamam. Alacağın fıstık miktarı ve karşılığında ödeyeceğin TL tutarı yazıyor. Sana tek kalan bu işlemi onaylamak. Onayladıktan sonra, ödeme işlemini tamamlamış ve fıstıkların yüklenmiş oluyor.

Unutmayın, PayPal ile yaptığınız alışverişlerde, aldığınız fıstık paketlerine %20 bonus fıstık da bizden, 3 ay boyunca.

YORUMLAR

15 Haziran 2011, 18.08
Cok GüzeL Gercekten   Soylenecek KeLime Bulamıyorum   Salon Sahiplerine Kolaylık Olmus  Elleriniz Sağlık :)
16 Haziran 2011, 02.31
MİLLETİN PARASINI CEBİNDEN ÇIKARMAK İÇİN YENİ Bİ SİSTEM :)
16 Haziran 2011, 08.50
bence böyle birşey yaptığınız içn kendinizle gurur duyun ve üyeler içinde bi kolaylık olmuştur.
16 Haziran 2011, 09.20

Kredi kartı,türkcell mobil ödeme,avea mobil ödeme,PayPal ve Mangır kart sanırım gamyun artık tamamen ticarete atıldı ve böyle devam edecek.Çalışmalarınızda başarılar koaly gelsin

16 Haziran 2011, 11.44
s.a herşey için öncelikle tşk ederim.fakat şöyle bişey var.puanımız az olduğu için gebelde bizi masan atıyorlar yada müsade istiyorlar.fıstık alabiliyoruz rumuz vs.neden puan da alamayalım?mobil ödemeye vodafone yide eklerseniz iyi olur.puan da alabilsek çok daha iyi olur.en azından kimse kendi puanıyla böbürlenmez ve bizi masadan atmaz nüsade demez .umarım daha iyi olur.
16 Haziran 2011, 17.03
Bu Paypal ne zaman devreye girecek acaba paypal sistemini ben baya tuttum çünkü paypal türkiyede çok kullanılan ve şimdi herkesin netten para kazanmasında kullanılan bir sistem ama birde şu var paypal yurt dışı ödemelerini kabul etmiyor :) bilginize :))
16 Haziran 2011, 17.04
puanın fıstıkla alınması çok saçma olur bence bu sitede puan sadece kazanarak alınıyor ve öyle olması gerek fıstıkla puan alınsa kazanmanın oyunun ne anlamı kalır kimse oyun oynamaktanda zevk almaz düşünceniz çok saçma
16 Haziran 2011, 18.00
@SIYAH_KURT, PayPal sistemi zaten devrede. Eğer şuan siteye v2.gamyun.net adresinden giriyorsanız, orada fıstık mahsulleri ofisi bölümünden eğer 25 TL ve üzerinden fıstık paketi alırsanız, ödeme seçenekleri arasında PayPal\'da çıkar. 
17 Haziran 2011, 06.12
valla super olmuss cok iyi yapmisiniz ben yurt disindayim bolee bana iyi olduu saol var ol yapan kardesim
17 Haziran 2011, 09.33
Yureginize sagLik biz gamyun severlere guzeL bir secenek daha sunmuSsunuz ve ayrica Gamyunun 2.wap giriS sayfaSida harika oLmus emekLerinize yukrekLerinize sagLik  Kolay geLSin..
17 Haziran 2011, 10.51
Gamyun zevksiz ve sadece ticareti düşünen bir site oldu. Oyun geliştirmeleri hiç yok. Uzun süredir oyunlarda hiç bir gelişme yok.
17 Haziran 2011, 10.58
gamyunun yeni sayfası iyi değil diyenler .D
17 Haziran 2011, 14.32
bugün bir cok kez denedim... malesef olmuyor. PayPal s1k s1k kullandigim icin beceriksizliktende kaynaklandini düsünmüyorum. Keske islemler tamamlandiktan sonra, hersey yoluna girdikten sonra aciklamalar olsaydi...
17 Haziran 2011, 20.13
@ღ°ηαуαηαуαღ°, dünden beri 20 den fazla işlem yapıldı PayPal'dan ve tüm işlemler başarılı. Ayrıca başarılı şekilde işlem yapanlardan biri de sensin, bugün 15:51 de. Sanırım yorumu yapmakta acele etmişsin :)
18 Haziran 2011, 16.01
Tesekkurler bekledigimden daha cabuk gelistirdiniz odeme sistemini, Elit 3smile Resmismile Resmi ay  paketinin - fistikla/paypalla alinabilmesini de isterim.
18 Haziran 2011, 18.26
gamyun her gecen gun gelişiyo
18 Haziran 2011, 20.03
pay pal sen cok yasa :)) isvicreli......
19 Haziran 2011, 14.20
Herkez Görmüş Şu Arayüzü Bir Ben Göremedim Çıkmıyor Arkadaşım Bnde smile Resmi

19 Haziran 2011, 14.32
buyuksun ama gariban ne yapsın başkan!!!!
20 Haziran 2011, 09.42
bi elestiri yaptim bari düzelteyim :) sonunda PayPal i yendim ve hersey yolunda :) ama sorun neredeydi hala bilmiyorum. denedim denedim sonunda oluverdi :)
anladigim kadariyle, simdilik sadece fistik (findik cevizde olabilerdi) aliniyo. fistikla mesela 1 yillik elit üyelik alinamiyo. 
umarim ilerde PayPal secenekleri dahada artar :) mesela 1 yillik elit alinabilir yada fistikla... vs. vs. ama PayPal i secebildigimiz icin bile ben sahsen memnun kaldim :) 
kendilerinize cici cici bakin emi. kavga gürültü duymiim :) 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın